Invandrarägt apotek tvingas stänga med omedelbar verkan

BROTTSLIGHET. Apoteket Barkarbystaden norr om Stockholm tvingas stänga med omedelbar verkan. Orsaken är brister i hanteringen av narkotikaklassade läkemedel och förvaringen av läkemedel, som Läkemedelsverket har upptäckt. Apoteket är fristående och tillhör inte någon av de stora kedjorna.

Vid en inspektion hittades manipulerade recept och den läkemedelsansvarige har inte känt till regelverket ordentligt. Myndigheten menar att bristerna kan leda till risker för patientsäkerheten och stänger därför apoteket.

”I onsdags stängde läkemedelsverket Apotek Barkarbystaden där personen har en ledande position. De hade under en inspektion avslöjat omfattande brister i verksamheten, bland annat manipulerade recept. Apotekaren häktades sedan på fredagen misstänkt på sannolika skäl för narkotikabrott.”

-Pettersson säger att den häktade apotekaren heter Homayon Moradi, född 1951, och man kan säga så mycket att han inte häktas för taskig förvaring av läkemedel utan för narkotikabrott på sannolika skäl.

Herr Moradi bor i ett radhus värt c:a  fem miljoner.

Moradi är vd för Serpentina Medical Science Sweden AB som startades 2014 och har gått med stora förluster de senaste åren.

-Pettersson konstaterar att Homayon Moradi är 68 år och om han försökte dryga ut pensionen med att sälja knark var det ett osedvanligt dåligt försök…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

15 thoughts on “Invandrarägt apotek tvingas stänga med omedelbar verkan

  1. Jag läste för ett tag sen om en Mahat Alas, lärarvikarie, som smugglat in 38 kg knark till Sverige, och som belöning fick han stå på en Fullmäktigelista för Centerpartiet.
    Inte undra på att Annie Rööf vill ha massinvandring, från det hållet….

  2. Så är det med människor från Mellanöstern. Hederligt arbete vet dom inte vad det är. Fiffel, båg och stöld är vad de livnär sig på. Det är nog därför Löfven känner för denna grupp.

  3. Apotek, kiosker, taxi, busstrafik, färdtjänst, restauranger osv osv osv, där lyser numera äkta svenskar med sin frånvaro !
    Man behöver inte vara Einstein för att begripa och inse vilka som inom en kort framtid är i klar majoritet och vilka som är i klar minoritet i sitt eget fosterland.
    Ännu en gång, ett STORT TACK till alla landsförrädare som skapat dessa förutsättningar.
    Landsförädare och femtekolonnare har historiskt sett alltid straffats mycket hårt, måtte detta gälla även i framtidens Sverige.

  4. Apoteken i dag är nerlusade med mena folk nästa statliga institution för privatisering är arbetsförmedlingen.
    Vilka tror ni kommer få statligt stöd för etablering och starta eget bidrag.
    Sen kommer konkurserna och bedrägerierna och skattefusken som ett brev på posten.

    • Så är det ju redan. De som får uppdragen nu av af stt skaffa jobb åt arbetslösa är till stor del företag med utomeuropeer i ledningen.

  5. Det var väl det man anade en distributionscentral för diverse olagliga droger. En mycket luckrativ verksamhet.

    • Men när valmyndigheten räknar rösterna blir MP och L kvar.
      Man tar 2% från SD till MP och 1% till L så blir dom kvar och styr och ställer.

Kommentera