Carola Rundblad dömd till 27 år i USA längtar hem

BROTTSLIGHET. En svensk kvinna i 45-årsåldern har suttit fem år i amerikanskt fängelse för ”sexualbrott med minderårig”, där hon ska sitta kvar i ytterligare 22 år, möjligen kan damen få lite rabatt på slutet och släppas efter 24-25 år. Nu vädjar hon om att få överföras till ett fängelse i Sverige, rapporterar Aftonbladet.

Aftonbladets bild på kvinnan som de inte namnger.

Kvinnan har skickat in en ansökan till justitiedepartementet, där hon beskriver förhållandena i fängelset som väldigt svåra, med 35 graders värme i rummen och ”bedrövlig” hälsovård. Utländska medborgare har inte samma möjligheter till jobb eller utbildning i fängelset. Om jag vore amerikansk medborgare skulle jag kunna delta i flera program och kurser, men jag får inte delta i dessa som det är nu, beklagar sig Carola.

Men mest av allt vill hon träffa sina föräldrar igen. – Jag saknar min familj jättemycket, säger kvinnan.

Carola Rundblad

-Pettersson säger att inte ens i USA får man 27 år får att haft sex med minderårig. Så damen har begått värre brott. Damen verkar ha förtjänat sitt straff, det är utnyttjande av barn och till och med tidelag, alltså sex med djur i 27 punkter. Det pratas också om videofilmning, med andra ord barnporr. Så jag tycker gott Rundblad kan sitta där hon sitter och 35 grader är nog lite för svalt…

Några av de 27 åtalspunkterna.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

27 thoughts on “Carola Rundblad dömd till 27 år i USA längtar hem

  1. Klart hon vill hem. Sitter av max 2 år i Sverige. Sedan kan hon berätta om sitt tragiska liv o tjäna pengar. Nej . Låt dem som är skyldiga sitta av sitt straff i det land där de är dömda.

  2. Jag tycker avsolut att hon kommer hit OM vi ändrar lagen så att alla som inte har svenskt påbrå flyttas till sina hemländernas fängelser.

  3. Jag läste lite runt om kring. Det är några saker som talar att hon blir sårbehandlat och att 27 år blir något konstigt.
    1. Jag har US inställningar och allt på engelska men ingen något om henne. US skriver mycket när det har med barn att göra. Hon blir arresterad av ICE i 2013. Vad har dem med barn ochallt att göra? Vej ej omman kan besöka henne och lyssna vad hon har att säga.
    2. HON FÖREKOMMER SOM BELLY DANCER. DET KAN VARA ATT HON VAR HÖGRE KKLASS KÄRLEKS SÄLJARE. AMERICAN PIMPS är mycket mäktiga.
    Om JO kan borde hon komma hem.
    Du, jag har inte någon sex sista 20 år. Jag är upptagen med mina gamla och har inte någon egen agenda Jag skriver vad jag tycker.

    • Att komma hem:
      Vill du ta hand om fnasket ?
      Säkert ingen större konkurrens,och önskar dig därför lycka till,så att ni båda kan åldras gemensamt i frid. 🙁

  4. Vi vill absolut INTE tillbaka henne. Det räcker med alla våldtäktsmän som 7-klövern importerat. Lagom straff, 27 år det borde vi ta efter.

  5. Ska tydligen även kalla sig Carola Caris. (när hon arbetade som modell)
    https://www.onemodelplace.com/models/carola-caris

    Hon påstår att hon varit med i Svenson Svenson filmen.
    Har ej kunna bekräfta detta,

    Jag tycker hon sitter bra där hon är, Arizona State Prison Complex – Perryville
    2105 North Citrus Road
    Goodyear
    Avdelningen där Carola sitter av sin tid utan AC heter Santa Cruz.
    ”Basic medical and dental care is offered to all inmates, as well as substance abuse treatments.”

    Finns både livstidare, ”vanliga” och de på Death Row bland de intagna.

  6. I Sverige hade hon knappt fått straff på grund av att här anses kvinnligt pedofili som något fint och kvinnor ska bejaka sin sexualitet.

  7. Bosse Hansson kan tacka sin lyckliga stjärna för att han är så gammal som han är annars hade han nog fått åldras i Floridas fängelser.

  8. Om man kollar så har de flera olika grader på straffskalan 1,2 osv.Hon är dömd enligt den allvarligaste graden och dessutom för ett stort antal åtalspunkter.
    Hon kan gott sitta där i 35-gradig hetta,bra träning då det är mycket varmare där hon hamnar till sist.
    Så hoppas innerligt att inte amerikanerna släpper iväg henne ,för givetvis vill ju pk-regeringen ta hem henne .
    Hon har förverkat sitt existensberättigande.

  9. HBTQ-rörelsen kommer säkert att göra allt för att häxan ska friges så hon kan valsa runt i av våra politiker hyllade pridefestivaler…

    • Att inte vara etnisk Svensk men ändå se ut som ”Svensk” gör det mig per automatik till en ”Sämre” Människa? Föd i Tyskland i det vackra Rhenland blond och grå blåa ögon 😉
      Kanske jag ska bära en grej, typ tygmärke som visa att jag Ej är etnisk Svensk.
      Kanske en bra ide så man inte ta mig för en Svensk. Tänk på ordspråket ”Die Dummen Schweden” vem vill vara en sån? 😉

      • En stor del av det Tyska folket står etniskt mycket nära det Svenska! Det är inte sådana som dig jag menar. De jag menar hatar SVENSKAR inners inne, särskilt männen, trots sitt utseende.

      • Ta det inte på allvar Kurt… Vi två är ju en typ av tvåkönade,när det gäller nationalitet ! Du känner dig som svensk o. jag till del motsatsen !!
        Åker förresten på torsdag ner till årets Oktoberfest. Ska bli skönt att lämna Abzurdien bak sig,om än bara för c:a 14 dagar… Prost,und lebe wohl im Sörmland !

      • Stenbock….
        Jag retar mig inte på en sådan imbecill individ. Som jag alltid påpekar Jag är TYSK med Svensk medborgarskap. Jag kommer aldrig att vara Svensk. Att byta pass ändra inte en människas rötter. Inte ha jag blivit Svensk medborgare för att jag va så tagen av Sverige, det va av helt andra skäl, för att kunna hoppa Fallskärm på dåvarande F11 1978 när vi startade Nyköpings Fallskärmsklubb. Som Tysk medborgare va jag tvungen att åker varje helg till Västerås för att kunna hoppa fallskärm. Så enkelt va det 😉

      • Gösta..
        Det visar hur lite du kan om Tyskland, människor som du är vad som kallas Die Dummen Schweden utrustad med stor mindervärdighets komplex Du ha gått på S hjärntvätt som låter dig tro att att Sverige är bäst i världen. Bara litet exempel Tyskland hade redan ett pensionssystem när Sverige fortfarande hade livegenskap i form av statarsystemet.
        Så det få räcka min tid är allt för värdefullt för att slösa den på så simpla människor som dig!

Kommentera