Det är över, men Löfven kör på, är i New York och skänker bort många miljarder av svenskarnas pengar

INRIKES. Går kvällspromenad i mitt hem sedan trettio år. Vasastan, Stockholm, Sverige.
Det är över, twittrar Einar Askestad

-Pettersson tycker det är tragiskt och sorgligt, läser några kommentarer:

”Dom andra äger kvällen nu”.

”på odengatan saktar en fet svart BMW upp och två araber i 35-årsåldern sticker ut sina huvuden och gastar oförskämdheter mot mig, att bevittna sin kultur och civilisation utplånas i realtid är en ofattbar sak”

”ja. och detta prat om att ”rädda klimatet”. gode gud, vad skall vi med ett klimat till om all kultur, civilisation, själ och skönhet tillåts berövas oss?”

”Det är då som det stora vemodet rullar in
Och från havet blåser en isande, gråkall vind”

Samtidigt som detta händer, tjafsar politikerna om åtgärder, men ingen nämner huvudproblemet. Invandrarna från Mellanöstern och Nordafrika.

Tre partiledare kritiseras för att de är på 60-årsfest i Israel, men huvudpersonen, statsminister Stefan Löfven slipper kritik trots att han är i New York på ett flummöte och leker jultomte samt ger borde tiotals miljarder till det korrupta FN till ingen nytta.

Sverige kommer att skruva upp sitt bidrag till FN:s gröna klimatfond till åtta miljarder kronor per år, säger biståndsminister Peter Eriksson enligt Ekot i Sveriges Radio.

När fonden lanserades för knappt fem år sedan utlovade Sverige fyra miljarder kronor. Fonden har hittills fördelat ungefär 50 miljarder kronor till projekt i ett 100-tal länder, pengar som kompletterats av motsvarande över 100 miljarder kronor från privata sektorn. Sveriges nya satsningar, som även omfattar andra FN-fonder, offentliggörs vid klimattoppmötet i New York.

-Pettersson säger att det är katastrof, Sverige skänker redan mest i världen/capita till FN:s gröna klimatfond med flera organisationer och nu skänker jultomten bort ännu mer medan polis och rättsväsende med flera saknar resurser.

Sammanlagt skänker Sverige bort hundratals miljarder till bistånd, FN, EU med mera, det är så mycket pengar så de går inte att kontrollera. Det kostar för svenska folket att ha politiker som leker jultomtar…

Till er lite yngre som inte tror att det var bättre och tryggare förr, läs om: Stockholm i Petterssons barndom

Twitter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

23 thoughts on “Det är över, men Löfven kör på, är i New York och skänker bort många miljarder av svenskarnas pengar

  1. Polisbilar över hela Stockholm. På Sveavägen 60 fem polisbilar och några Säpo hörde jag. Det är en café där .ingången spärrad med biar.
    Även på annat håll är det massor med poliser, rapporterade min bekant som åkte genom staden .
    Något är i görning. Kriget har börjat på riktigt.

  2. Sveriges sjukvård har kollapsat.
    Men vi bedriver strålande sjukvård i Afganistan.
    Region Skåne saknar i alla fall inte pengar, det handlar om prioritering.

  3. Hej jag läser din blogg i bland.. den är bra..
    Jag har grävt fram vad dom döljer med
    co2,, Det är oförskämt att vår staminister
    ljuger rakt ut om koldioxiden..
    Han vet om sanningen,, Fast 44 tusen
    personer jobbar med klimatet som blir
    arbets lösa,, Miljö partiet ryker,, det ör bra.
    Men styret vill inte backa på den punkten.
    Så vi måste kasta ut alla etablerade partier
    en gång så dom förstår vår gräns..
    Oavsett om SD klarar styra Sverige så
    måste dom få chansen en period att visa
    om dom kan eller inte,, poängen är att vårt
    etablerade styre måste fåven läxa!
    inget annat duger nu och måste till.
    mvh mikael gustafsson

  4. Inte en spänn till fattigpensionärerna ! Men så blir det ju när en liten fanatisk klimatsekt får bestämma i ett land !

  5. Sosseriet är i en ren utförsbacke. De blir mer och mer desperata när gamla sossar dör ut och muslimpartiet närmar sig så de tappar de flesta muslimer som de via sms skrämt att rösta på dem.

  6. Det finns inte en enda politiker i 7-klövern som har så mycket IQ så dom kan knyta skorna själva en gång.

  7. Såg den här kommentaren:

    -Jag kan inte se hur dom kan ta över någonting. Ta över vad? Wallenberg, svensk industri, näringslivet, militären, politiken etc. eller vad? Knappast. Det enda dom kan är att köra BMW och snacka skit. Det räcker inte långt. De beter sig som femåringar. Det är liksom inte ett hot.

    Hur har hjärntvätten och obildningen kunnat bli så total!

    Problemet är ju liksom inte det att dom kommer att ta över det vi har, problemet är att dom kommer att förstöra det! Sen ersätter dom det med sin egen skit! Klanledda militärmiliser som skjuter på allt och alla och shariapoliser! Industrin blir bara ett minne blott, för den som har köpt någonting som är tillverkat i ett MENA land kan ju räcka upp handen.

    Sen känns det väl som att dom kan lite mer än att köra BMW och snacka skit, men skjuta och smälla bomber räknas kanske inte! Förstöra hela rättssamhället är ju ”liksom inte ett hot”!

    Att dom ligger mentalt på en femårings nivå kan jag hålla med om, men alla vet väl också vad som händer om man låter en femåring börja bestämma och ingen sätter några gränser………..

  8. Ja, Alzheimers, förvirring och dåligt omdöme, drabbade både
    Reinfeldt och Borg.
    Hjärntvätt drabbar massor med människor, ”socialdemokrater”
    ”muslimer” och många andra, som lever i en fantasivärld, har
    också en stor begränsning i omdöme.

    Det är dock vi och vårt liv som drabbas!
    Det är vi som betalar!

  9. En enkel och gripande skildring om promenaden . Den berör mig . Att vår minister lånar sig till spektakel är inte annat att vänta . Vad vi ger och givit till FN är tveklöst någon form av förskingring av våra skattemedel .Tittade sedan på filmen . Vad den figuren tycker och tänker , kan det vara av värde ? Vad folket tycker är av värde . Nyckelknipporna i folks fickor blir tyngre . Varför , det måste låsas mer och mer . Varför ? Mvh Sjöström

    • Det är fördjävligt.Folk som kommer hit,får hjälp och inte tacksamma .Ut ur landet alla dessa svin .UT OCH TA MED SVETSAN SOM HAR FÖRSTÖRT VÅRT SVERIGE.

      • Jag skänker Järna bort HELA regeringen till den som har så mycket pengar så han inte vet vart han skall göra av dem.

    • Det finns inte en enda politiker i 7-klövern som har så mycket IQ så dom kan knyta skorna själva en gång.

  10. Våra styrande kommer aldrig att ta tag i problemen som finns i Sverige, dom har inte den kompetensen. Det enda dom kan är att höja skatter för miljön, lilla Sverige ska rädda världen. Dom tror att dom kommer hamna i historieböckerna som att dom räddat jorden från undergång, bara att lyssna på vissa av dom styrande. Vi ska vara föregångsland för resten av världen, dom kommer att bli avundsjuka och följa oss

    Dom styrande har planerat detta att köra landet i botten, sen blir dom bortröstade och dom flesta avgår med fina avtal som dom själva röstat fram. Ta bort dessa avtal, och låt dom få A-kassa när dom slutar. Och vill dom inte jobba blir dom avstängda som nästan alla andra

    • När den sittande regeringen tvingas avgå så skall dom som satt i den inte få ett enda öre i avgångsvederlag.

Kommentera