Insatsstyrkan stormade in hos barnfamilj


JAKTBROTT. Fyra män greps tidigare i veckan utanför Rättvik i Dalarna misstänkta för att i mars ha skjutit en varg på sjön Amungen. De misstänks även för brott i samband med björnjakt. Männen begärs nu häktade för grovt jaktbrott, rapporterar Svensk Jakt

Varg, dock inte den skjutna. Bild Pixabay

Enligt åklagaren Helena Eckerrot Flodin är anledningen till begäran att männen riskerar att försvåra utredningen. På vilket sätt vill hon dock inte säga.

Två av de misstänkta, en man 35-årsåldern och en man i 20-årsåldern, häktades på sannolika skäl misstänkt för grovt jaktbrott. Tidigare under dagen släpptes de andra två männen som suttit anhållna. En av de häktade männen äger en skoter som liknar den som polisen sökt i samband med utredningen av det misstänkta jaktbrottet.

Tidningen Svensk Jakt berättar om hur polisens regionala insatsstyrka stormade in hos en kvinna och hennes två barn i tisdags morse. Kvinnans sambo hade då vid fem-tiden på morgonen gripits av polis, misstänkt för grovt jaktbrott.

Enligt Svensk Jakt ska tungt beväpnade poliser i skyddsutrustning ha stormat fastigheten, trots att det borde stått klart för den som ledde operationen att familjen inte utgjorde något hot.

Insatsstyrka med tungt beväpnade och maskerade poliser stormade småbarnsfamiljens hem, mamma, två barn på 1 och 4 år, för att pappan misstänks vara inblandad i att ha tjuvskjutit en varg! Barnen och mamman blev naturligtvis helt skräckslagna – den fyraårige sonen har fått mardrömmar och börjat kissa på sig igen.

-Pettersson undrar varför inte polisen är lika tuff mot förortsgängen? Där är det halalkorv, saft och bulle som gäller. Jag menar även om polisen trodde att den misstänkte tjuvjägaren var hemma, vad motiverar insatsstyrkan.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


16 responses to “Insatsstyrkan stormade in hos barnfamilj

 • compulsoryunion

  Morgans kår följer minsta motståndets lag.
  på måndag kommer polisen utfärda hundratals svenska pass till oidentifierade Akilovs och underlåta utvisa 17 000 illegala dömda till utvisning. Se Migrationsverket i Sundbyberg samt Kista galleria, mängder av Akilovs skägg häckar där.

  Gilla

 • Jan

  Och dr på landsbygden säger det är så farligt så farligt så med vargen. Men över 40 år har gått sen de först började gnälla ännu ingen vargattack på människa utanför djurpark. Desto farligare blan de yvåbenta i förorterna. Men de slipper ju nyanlända i skogarna de gillar ju inte att vara där. Förutom när de ska begrava någon dotter som de har hedersmördat.

  Gilla

 • SvenskMan77

  Vill bara skriva att snutar lyder order uppifrån.
  Inget annat.

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Dags att skapa lite debatt!

  Ingen likhet inför lagen, men annars ett mycket bra initiativ av polisen!

  Så skulle det vara för alla brottslingar, besök av insatsstyrkan så att deras egna familjer får lida! Då kanske man hade tänkt sig för mer än en gång!

  Nu när han har fullt upp med att byta blöjor på fyraåringen så finns förhoppningsvis inte tiden till att hitta på jävelskap längre!

  Det som glädjer mig mest, efter när någon som förespråkar mångkultur eller gärna deras anhöriga blir berikade, är när brottslingars egna familjer drabbas!

  Kalla mig gärna hemsk, men jag har aldrig förstått varför det är så himla viktigt att deras egna anhöriga inte får smaka på det som dom så gärna bjuder andras anhöriga på!

  Gilla

 • Rolf

  Pk säger så fint att vi alla ska behandlas lika, ha samma värde.
  Verkar nu som svenskar har mindre värde och får mycket högre krav på sig. Ohållbart om folk ska känna respekt för rättssystemet. Orättvisan skapar konflikter.

  Gilla

 • rune

  ”Insatsstyrkan stormade in hos barnfamilj.” Fy f-n vilka dårar det finns.
  Polis och rättsväsende är under all kritik.
  Tyvärr blir det blir så när imbeciller styr ett land.

  Gilla

 • kaj jakobsson

  Arma land.

  Gilla

 • Fred

  Har varnat förr.. Deras mål nu är att avväpna svenska kristna så detta kommer att fortsätta.

  Vem jobbar lillmorgan och klubbo för?

  Gillad av 1 person

 • Argus

  Hmmm…. Har de fått utbildning och beväpning kommer de naturligtvis att använda sig av dessa oavsett om det är befogat eller ej. Det behövs ingen mångårig högskoleutbildning i psykologi för att förstå vad som kommer att inträffa. För att råda bot på klådan borde därför dessa insatsstyrkor användas där de behövs, ett slags förbandsövning. Låt dem därför tjänstgöra någon gång emellanåt i de större tätorternas förorter.

  Gilla

 • Jag

  Vårt skämt till rättsväsende har *resurser* att jaga tjuvjägare men de sliter i all grov brottslighet som gruppvåldtäkter, mord, bilbränder, kidnappning, rån osv.
  Litar inte på vårt rättsväsende men tar jag lagen i egna händer så åker jag dit, som riktig Svensk och skattebetalare av världens högsta skatter. Det är så lätt att jaga oss ordentliga Svenskar för vi är överkontrollerade!

  Gilla

 • Maya

  Tänk vilka resurser som finns ! Jag försvarar inte jaktbrott,men insatserna måste väl ändå stå i propotion till brottet.Stackars barn som fick uppleva det här från ” farbror polisen .”

  Gilla

 • Kent

  Har vi för få poliser eller är de helt enkelt korkade och för lata och vill sitta i kontorets trygga vrå.?

  Gilla

 • Jan

  Minst 20 års fängelse för dessa fega as bakom skjutvapen. Utan dessa brukar de vara ena riktiga mesar och pyssus. Nej de farliga vargarna är de två benta asen som lever i förorterna. Vargen har ännu i modrrn tid inte angripit en människa.

  Gilla

 • SVENSK

  Försvarar självklart inte tjuvskytte på varg. Men vad är det för tok man nu har i ”insatsstyrkan”, fega kräk! En ensam kvinna med småbarn! I ett friskt samhälle skulle samtliga omedelbart ha fått SPARKEN! Det finns inte ord för hur lågt detta sjuka kulturmarxistiska samhälle har sjunkit!

  Gilla

 • MrR

  Håller med om detta men dock är dessa ”tjuvjägare” av liknande typ som vapengängen, använder sina på olagligt sätt ! ( Pettersson undrar varför inte polisen är lika tuff mot förortsgängen? Där är det halalkorv, saft och bulle som gäller. Jag menar även om polisen trodde att den misstänkte tjuvjägaren var hemma, vad motiverar insatsstyrkan.)

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: