Fler anhöriga invandrar


INVANDRING. Allt fler anhöriga följer med de som får arbetstillstånd i Sverige, visar Migrationsverkets statistik. Den som får arbetstillstånd har rätt att ta med sin närmsta familj, och i dag utgör andelen anhöriga 42 procent av den totala arbetskraftsinvandringen från länder utanför EU.

För tio år sedan var det 17 procent. Förra året beviljades totalt 15 400 familjemedlemmar uppehållstillstånd. Det kan jämföras 3600 för tio år sen. De flesta anhöriga kommer från Irak och Syrien, enligt Sveriges Radio.

Arbetskraftsinvandring av lågkvalificerad arbetskraft handlar om några få saker. Klanmentalitet, fusk och brottslighet. Att inte någon av regeringskansliets nästan 5000 anställda, varav många sakkunniga fattar det.

Sverige är ensamt i västvärlden om att välkomna lågkvalificerad arbetskraft från länder utanför Europa med öppna armar. Detta faktum i sig borde stämma till eftertanke.

Antalet arbetslösa är runt 400.000, många av dem invandrare, från Syrien och Irak. Många av dem kommer  att utnyttjas med arbetstider och löner som inte går att leva med. De blir lätta att rekrytera till brottslighet.

-Pettersson undrar om vi behöver importera outbildad arbetskraft och deras anhöriga? Vi måste starta återvandring i stor skala.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


11 responses to “Fler anhöriga invandrar

 • Maja

  Tips
  Meyer ÅBO i Finland har utbildning och arbetsmöjligheter inom Båtvarvet för er som inte har arbete här. Utbildning ges för intresserade.

  Läs här;
  https://rekry.meyerturku.fi/koulutukset/rekrykoulutukset/
  Jag är säker på att det går att tala svenska med rekryteraren, då Åbo är tvåspråkigt.

  För övrigt satsar Finland mycket på ungdomar med utbildning och en bra framtid . Massor med lediga arbetsplatser i Finland inom bygg, båt, bil IT mm.

  Gilla

 • Maja

  Man bör kontakta EU och fråga i vilket land man kan få retroaktivt barnbidrag med över 250 tusen och en inkomst i form av bidrag på 15000 i månaden nu när vi tvingas ut ur landet.

  Gilla

 • Maja

  Och flera svenskar utvandrar. precis det som är syftet med folkutbytet i landet.

  Gilla

 • grunehetgrot

  Den närmaste släkten består ju oftast av så där 100 till 150 personer.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Är ingen mening att beklaga sig längre över den okontrollerade mångkulturella invasionen som pågår och pågått de sista dryga 40 åren, alla infödda tvättäkta icke mångkulturälskande svenskar utanför begåvningsreserven vet att Folkhemmet och Västeuropa är helt förlorat till en icke kristen ideologi !
  Ett nytt och modernt Korståg är nog tyvärr enda lösningen.

  Gilla

 • Göran

  PK-cancern vet mycket väl att dessa anhöriginvandrare till ljugande ”ensamkommande” aldrig någonsin lär kunna & vilja sköta ett arbete i Sverige!
  S, Mp och V tror sig veta att dessa i tacksamhet ska rösta på dem. Vilket inte folk som kan något gör!
  Det kräver vidlyftiga bidrag.
  Det kräver nära 100% i skatt av fattiga skötsamma Svenskar (och assimilerade invandrare)!
  En vacker dag lär de import-kriminella vända S, Mp och V ryggen samt med ännu mer och tyngre militära vapen från hemländerna slutföra koloniseringen av fd. Sverige!
  Säkert berättar de att Naiv-Sverige är som ett korthus att ta över! Hela Rättsväsendet, SÄPO och Socialdepartementets årliga budget ligger ju redan för deras fötter!
  Gäller bara att med vapenmakt och dödligt våld ta över resten också!
  Säkert funderar hemländernas ledare och militärer hur de skulle kunna slutföra sista steget i det redan påbörjade före någon annan? (Och bli historiska som stora män!)
  Den dagen gör sig hela Regeringskansliet och övriga PK-cancerns makthavare plötsligt påhittade tjänsteresor dit de i förväg fört över sina nyuppbyggda förmögenheter!
  Den dagen är alla Sveriges lismande Kontorist-generaler skickade på HBTQ-Kurs långt bort.
  Ledare i en Självmords-sekt skapar medvetet kaos för att lättare kunna stjäla pengar eller annat. Sen försvinner eller oskadliggörs mycket av målsäganden och vittnen så att säga automatiskt.
  Under tiden går Naiv-Svensken o funderar på vem han nästa gång ska ange för ”Ren Nazism” och därmed komma i ännu bättre dager för den inkvoterade chefen…
  Framtiden lär undra om Svenskar lurats att äta någon ”Fördummande” kemikalie?
  Ett historiskt exempel på rent ondskefull hjärntvätt för framtidens universitet!
  Det slår både Nazityskland och Sovjetunionen!

  Gilla

 • Ulf

  Stoppa all invandring och byt regering som är här och får lägenheter pengar som kostar svenska skattebetalare skicka hem dom

  Gilla

 • Bosse S

  Det är väl klart stt de ansvariga fattar att det fuskas, annars hsde de inte gått med på att låta okvalificerad arbetskraft invandra och ta med sig hela släkten. De nya väljarna befäster makten i kommunerna när de röstar s av tacksamhet att de fått uppehållstillstånd. Sen när de blivit svenska medborgare ger de sossarna evig plats bland landets köttgrytor.

  Gilla

 • Kungen

  Vilken jävla arbetskraftinvandring ????
  Dom vill inte jobba. Bara bli försörjda. Vi har inte haft arbetskraftinvandring på 30 år – minst

  Gilla

  • grunehetgrot

   Om dom vill arbeta så kan dom få till uppgift att städa Sverige.
   Det finns flera miljoner arbetsskygga invandrare i det här landet.
   Utrusta dom med varsin sopsäck och skicka ut dom att städa.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: