Kommunist-Kina annonserar i Dagens Nyheter, där SD har nekats flera gånger…

MEDIA. Att Dagens Nyheter och chefredaktören Peter Wolodarski inte är så noga med vad de publicerar i tidningen vet vi. Men ändå höjde nog en och annan prenumerant förvånat på ögonbrynen under fredagsmorgonen när de fick se en helsida signerad ”Folkrepubliken Kinas särskilda administrativa region Hongkong” i vilken den kommunistiska diktaturen informerar om sin syn på den senaste tidens omfattande protester i Hongkong.

– Pettersson undrar lite över detta. Är kommunisterna inte nöjda med DN:s rapportering och vill sprida sin syn på saken. Har chefredaktör Peter Wolodarski inga synpunkter på kommunistdiktaturens värdegrund? Får Venezuela, Hamas och andra också publicera propaganda i DN?

Nedan två exempel av många på Dagens Nyheters värdegrund. Klart är att DN föredrar den kommunistiska diktaturens pengar före ett demokratiskt parti som sitter i Sveriges Riksdag.

Chefredaktör Peter Wolodarski verkar tillhöra dem som tror att dubbelmoral betyder dubbelt så bra…

I december 2013 stoppade Dagens Nyheter en annons från Sverigedemokraterna. Läs HÄR.

I september 2010 nekade Dagens Nyheter Sverigedemokraterna från att annonsera

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “Kommunist-Kina annonserar i Dagens Nyheter, där SD har nekats flera gånger…

  1. Det här tycker jag är viktigt att allmänheten förstår. Hämtat från journalisthögskolan i Göteborg.
    ” Media ger ingen objektiv samhällsupplysning. Media får vinkla sina artiklar hur dom vill och behöver inte ta något samhällsansvar. Medias uppgift är att tjäna pengar till sina ägare”
    Ungefär som att Volvo gör inte reklam Tesla även om Tesla är en bättre bil.
    Medias ägare är tydligen vänsterfeminister precis som regeringen.
    Mitt råd är att slut läsa gammelmedia och läs alternativmedia som ofta ger en mer fullständig bild av samhället.

  2. Det handlar om religionen värdegrunden och Kinas värdegrund med att misshagliga personer folk försvinner och sedan skjuts med nackskott är något som tilltalar DN och Wolodarski väldigt mycket. Tänk om vi kunde göra samma sak med SD are är hans våta dröm.

  3. Problemet i Hongkong har fler sidor.
    I Kina drivs då och då kampanjer mot korruption och politiska motståndare, alla i Kina är korrumperade så det finns alltid grund för anklagelser om korruption, alla lever potentiellt fredlösa.
    De som känt på sig att de står på listan att bli anklagade har tagit sina miljoner och flytt till Hongkong.
    Hongkong har inte utlämningsavtal med Fastlandskina så dessa korrumperade tjänstemän med sina miljoner har varit både välkomna och säkra i Hongkong.
    Nu vill Fastlandskina införa ett utlämningsavtal för att kunna plocka hem flyktingarna och ta ifrån dem miljonerna samt lagföra dem.
    Inget ont i det bortsett från att Fastlandskina på detta sätt också kommer plocka över de politiskt obekväma i Hongkong till fastlandet och försvinna dem där.
    Ett legitimt krav på utlämning av brottslingar kommer användas i terrorsyfte.
    Är det värt att vara en fristad för korrupta brottslingar för att skydda demokratin?

  4. Det är bra att DN visar sin egentliga värdegrund. Den började med maoisten Lagercrantz som chefredaktör. Den är lika odemokratisk och osvensk i dag.

    • Jag vill med lite eftertanke tillägga, att Wolodarski visar än en gång att han är inte mogen att leda en tidning på DNs nivå. Han borde ha en blogg för att framföra sina åsikter.

  5. Wolodarski säger ” vi har en liberal hållning ” när man godkänner en annons från en diktatur regim. Men nekar Sd att sätta in en annons, så nu vet vi att vara liberal är lika med att vara enfaldig, förlåt jag menade att vara dum i huvudet

Kommentera