6 thoughts on “Fjärde statsmakten med Mikael Willgert och Lars Bern om SVT Agenda Fake News

  1. Varför vågar inte SVT s experter möta Lars Bern och andra
    som sett igenom Klimat Clownernas lögner???

    Om dom anser att deras teser är bättre än dom som anser
    motsatsen ska väl då kunna bevisa det.++

  2. Senaste fake newset av bilhatande SR är att el-bilarna är största boven når det gäller förbrukning av sällsynta jordartsmetaller när det i själva verket är El- cyklar mm som använder största andelen av allt Neodym(ium) som bryts. Även Vindkraften ( mellan 350kg – 1000 kg Neodym per kraftverk enl nätet) är storförbrukare liksom även många övriga elmotorer samt mobiltelefoner mm mm. Troligtvis finns det redan planer på att beskatta även el-bilar, var ska annars pengarna tas??

  3. Bäste Evert, du kan inte mena allvar. Skämtare där. Våra sk ”nyheter” via StaziTV o TT är lika kontrollerade för rätt åsikt o värdegrund som nyheterna i Nordkorea.

  4. Ett bra program som går igenom det onyanserade och partiska som spreds ut i programmet Agenda. Bra och lättsam diskussion, över vad som skiljer vetenskap från alarmistiska budskap i klimatdebatten.

    Inleds med lite lite om Saudis militära kapacitet

  5. Ett bra program igen av SWEBBTV där Lars Bern pekar på att det inte finns vetenskapliga observationer, som stödjer klimatalarmisterna. Det han säger är att det inte presenteras vetenskapliga underlag till de slutsatser, som sprids i larmrapporter världen över. Vi har mer syresättande skog i världen än någonsin trots svedjebränningen i Brasilien och tack vare att det växer mer än någonsin. Som sagt var är det ett ganska bra sätt att tvinga fram skattehöjningar. Men Svenskarna har tack och lov slutat tro på klimatalarmisterna, det är media och politiker, som grundlöst fortsätter driva frågan. Det känns långt till nästa val. Det kan hinnas med mycket tok innan dess.

Kommentera