Polisen utfärdar rikslarm efter ung flicka

BROTTSLIGHET. Polisen söker nu i hela landet efter en tioårig flicka, hemmahörande i Bohuslän. Man misstänker att hon kan ha kidnappats och kan vara på väg att föras ur landet.

Enligt uppgifter till P4 Väst har polisen startat en förundersökning gällande människorov. Flickan som är i tioårsåldern har försvunnit från sitt hem i Bohuslän.

Polisenheter i hela landet har nu fått ett utförligt signalement på flickan, som misstänks vara på väg att föras ur landet. Även två av flickans syskon ska ha försvunnit från dom hem där de vistats, enligt uppgifter till P4 Väst är även detta ärenden polisen arbetar med.

– Pettersson undrar varför allmänheten inte får hjälpa till att leta? Ut med bild på flickan, märke, färg och registreringsnummer på bilen de tros färdas i. Med tanke på den obefintliga gränsbevakningen är det nog enda chansen…

Märkligt att gå ut med ett rikslarm med så lite information.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Polisen utfärdar rikslarm efter ung flicka

  1. Det verkar vara så väldigt viktigt att ”flyktingar” skall få komma hit undan krig, men konstigt nog har dom väldigt bråttom tillbaka så snart dom är Svenska medborgare, på semester alt, gifta bort sina barn. Hur tänker regeringen, Jonas kommunister, 7 klövern o PK idioterna?
    Betalar ”vi” denna typ av resor också, antagligen via bidrag. Fy fan.

  2. 10 år ,,,, hennes halvbror Mohamed hade panik att gifta sig, tänk om pappa hunnit före. Medeltida pedoifil kultur levererar. Hur vet man det? Jo vore det Arne Svenson så hade han redan varit dömd på expressens löpsedlar. Arne har nämligen lämnat grottan och sitt älgskin, kör volvo och jobbar hårt. MSM, polis, domstolar och vår regering älskar, skyddar och fyller hela tiden på med nya mena folk… kan det bli bättre

  3. ena dagen rikslarm efter mensdocka som är förvunnen anra dagen efter en flicka försvunnen. Massa bilder på mensdockan i media….inga bilder på flickan i media

  4. På väg mot Abzurdiens södra delar… Här finns 10.000-tals av samma slag o. med samma utseende !
    Som Pettersson skriver finns här inga som helst kontroller vare sig vid utresa eller inresa…Måste för Araber som denna vara förstklassigt,liksom de zigenska tjuvbanden som lämnar Abzurdistan bak sig,med sina skåpbilar fyllda av tjyvgods till den grad att man förvånar sig,att däcken kan hålla.

  5. Alla som tar del av nyheten uppmanas att dela ”informationen”…Vilken information ??? Inget om vilken landsända som är aktuell. Inget om vilken typ av bil som vi borde uppmärksamma. Skyddande av brottsling verkar mer angeläget än flickebarnets liv. Har Pride-dofterna sövt ner de sista hjärncellerna ?

Kommentera