Klimat och miljöfanatism


KLIMAT & MILJÖ. Sveriges globala Klimat- och miljöpåverkan är försumbar. Även om vi lägger oss ned och dör och stänger av hela landet så kompenseras det med råge av ÖKNINGARNA i Kina. Det innebär givetvis inte att vi inte ska ta ansvar och göra vad vi kan för de globala utsläppen och påverkan.

Sveriges bidrag här är helt försumbart, vi kan inte rädda världen, den som tror det är fanatisk.

Politiskt Inkorrekt

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


14 responses to “Klimat och miljöfanatism

 • Weronica Selby

  Petterson du ska lyssna pa Greta !!!!!!!!!

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Något som ”klimatalarmisterna” sällan nämner är detta. Kanske finns en anledning till det.

  Mode- och klädindustrin är en av de största miljöbovarna.

  Enligt konsultbolaget Quantis, som beräknar klimatpåverkan för olika industrier, står tillverkningen av kläder och skor för cirka 8 procent av den globala klimatpåverkan.

  Det kanske inte låter som mycket – men det betyder bland annat att modeindustrin står för en betydligt större andel än flyget, som står för runt 4 procent av de globala utsläppen av växthusgaser, höghöjdseffekter inräknat.

  Det handlar egentligen inte om vad vi köper för plagg, om det är tillverkat av återvunna fibrer, eller ekologisk bomull, utan hur mycket vi köper.

  Medelsvensken köper 13 kilo kläder per år och slänger 8 kilo per år.

  Klimatpåverkan sker med 3,1% vid distributionen av varor till affärerna, med 10,8% när vi tar bilen till affären för att köpa jeansen, med 2,9% när vi tvättar dem, med 2,8% för att ta hand om dem efter att vi slängt dem. Men den stora klimatpåverkan, 80,4% sker vid tillverkningen, som inbegriper allt från bomullsodlingar till textilfabrikerna.

  Gilla

  • Roland Salomonsson

   DET EXISTERAR INGEN EKOLOGISKT ODLAD BOMULL! Själva bomullsodlingen är det mest miljöförstörande i världen. Se hur Centralasien med Aralsjön (i princip från ”kornbod” till öken på 100 år) ser ut ENBART M ANL AV BOMULLSODLING. Textilfabrikernas inverkan är försumbar i sammanhanget.

   Gilla

 • Stenbock


  Sverige o. Tyskland som en gång var vaggan för stora vetenskapliga upptäckter och ”fortschritt”,har idag omvandlats till de lite mindre vetandets skara….
  Dårskapen avlöser varandra bland de uppväxande släkten. Hur har det på så få år,kunnat bli en sådan total avveckling ?
  I min uppväxt talades om ”daltande”,är det detta som nu tagit överhand ?
  På bilden ovan från Berlin,syns hur vuxna människor på cyklar,i dag,”strejkar för ett bättre väder imorgon”… 😉
  Är denna IQ-nivå normal bland dagens uppväxande ??

  Gilla

 • Klimat och miljöfanatism – Suzie Weathers

  […] Petterssons gör Sverige lagom! […]

  Gilla

 • Varjager

  Reblogga detta på Varjager's Weblog och kommenterade:
  Det är bara påslag för att betala massinvandringen.

  Gilla

 • per22

  Utmärkta pedagogiska bilder. Synd bara att miljöpartister inte kan tillgodogöra sig sanningsbaserade argument. Deras beteende liknar alltmer en sjuk sekt.

  Gilla

 • blabaris

  mjea…….trodde som du med förr innan….

  Av all jordens syre så produceras 46 procent i havet och 54 procent produceras på land.
  Jordbruken runt om i världen släpper ut mest kemiska avfall som rinner ned i grundvattnet och ut i hav, sjöar och floder. Då dör de syreproducerande algerna på botten pga av syrebrist och fiskarna försvinner där ifrån pga syrebrist. Jordbruksutsläpp matar ytalger med kväve och fosfor och kallar det för ”övergödning” vilket gör att dessa alger blommar och vi får giftig algblomning.
  De senaste 50 åren har mängden vatten utan syre mer än fyrdubblats i de öppna haven. I kustnära vatten, inklusive flodmynningar och hav, har områden med syrebrist mer än tiodubblats sedan 1950.

  Gilla

  • Peter Skoglund

   Något som är kopplat till starkt ökad befolkningsökning och konsumtion….?

   Gilla

   • Stenbock

    Just precis… För att kunna föda alla de miljarder som årligen tilltar på klotet,krävs som bekant konstliga medel.Så länge vi inte ser till att begränsa födslarna i 3:e världen,kommer detta att rapid öka…Vore kanske bättre att dessa miljönissar/or hade sökt undervisa stenåldersmänniskorna i sexual-lära….

    Gilla

   • blabaris

    har med att göra med böndernas utsläpp av bekämpningsmedel. Bönder i sverige är ”heliga” så ingen får kritisera dem för miljöförstöring……

    Gilla

 • Mike E

  Det är religion.

  Gilla

 • Kent

  Miljöpartiet jag säger bara USCH!!!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: