IS-terroristen Khaled Shahadeh längtar till Göteborg

TERRORISM. För första gången träder en ”svensk” IS-terrorist nu fram öppet och erkänner vad han gjort.  Göteborgaren Khaled Shahadeh, 29, berättar i en unik tv-intervju om striderna och krigsförbrytelserna han varit med om under sina år i terrorsekten Islamiska staten.

– Det är mycket jag ångrar, säger Shahadeh. Nu vill han få Sveriges hjälp att komma hem igen – även om han fortfarande drömmer om ett islamistiskt kalifat.

Läs mer och se intervjun på Expressen…

-Pettersson säger att Khaled har fattat fel,  han kan inte längta hem, han är hemma!Khaled sitter bra där han sitter i fånglägret…

Låt proffsen ta hand om sina egna…

TIDIGARE 2019-03-01. IS-terroristen fick vård i Sverige – reste sedan tillbaka till Syrien

ISLAM. IS-terroristen Khaled Shahadeh, 28, åkte till Syrien för att strida, skadade sig, återvände till Sverige för att bli omplåstrad av den svenska sjukvården. Därefter åkte han ner för att strida för att strida igen för den islamistiska terrorsekten.

– Han är så envis. Jag tror inte att han ger upp, säger hans pappa som berättar att de försökt få sonen att komma hem, men att han vägrat. För ett par år sedan återkom han till Sverige efter en tid hos IS i Syrien. Då var han skadad i axeln, berättar pappan.

Andra källor bekräftar att Khaled Shahadeh vid återkomsten i Sverige fick hjälp av den svenska vården för sina krigsskador. Efter att ha läkt klart åkte han ner till Syrien igen. Det var sommaren 2015.

Doku.nu 

Här är några fler ”svenskar” som krigar/krigat i Mellanöstern…

  • Mostafa Shade, 24
  • Khaled Shahadeh, 24
  • Anas Khsassi, 19
  • Aaly Yasin, född 1990, död i februari
  • Bilal Sellman, född 1984, död i november 2013
  • Taha Shade, född 1987, död våren 2014
  • Nabil Sadek, född 1983, död maj-juni 2014
  • Jonas Aref El Hassan, född 1989, död juni 2013
  • El Moatassem El Hassan, född 1994, död 2013
  • Hassan El Hassan, 1993, död 2013
  • Otman El Khamlichi, född 1979, död december 2013
  • Yassin Ben Salah, född 1986, död december 2013
  • Kamal Badri, född 1990, död januari 2013
  • Muhamed Kopriva, född 1991, död april 2013
  • Bherlin Deqquilla Gildo, 36
  • Abdeljalil Joume, 24
  • Mirsad Bektasevic, 27
  • Mohammed Ali Al-Hassan, född 1991, död april 2013

Vi har redan några hemma som är invalider och kräver vård för miljoner och förtidspension. Undrar om det är det som Stefan Löfven (S) kallar förtjänst på lite sikt…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

31 thoughts on “IS-terroristen Khaled Shahadeh längtar till Göteborg

  1. hade han ångrat sig hade bett om att få en rättegång och bli dömd för att visa respekt för offrens familjer.

    Han hade erbjudit sig att få tjäna straffet i arbetsläger som bygger upp syrien igen. restaurera allt det som de har bombat sönder och samman.

    Men nä…….Han vill bli förlåten av svenska folket och få bostad och bidrag och bli gullad med. Jävla egoist

  2. Att pissmedia ens bemödar sig att intervjua fanskapet och ge uppmärksamhet åt denna smutsiga lilla gris för att spela på vänsterns illa stämda lyra är en skam.
    Detta forum är det enda i Sverige där vettigt folk får komma till tals.

  3. Tack för era texter i detta ärende . Täcker in vad de flesta av oss anser om den individen . Silvias kommentar delar jag fullt ut , klockren . Mvh Sjöström

  4. Låt det müslimska kräket och terroristen ruttna i sitt fängelse. dessa har inget att göra i vårt land.

  5. I SVT kallades dom en gång för ”IS kämpar”, alltså helt normala människor som stridit för en god sak.

    Satte själv kvällskaffet i vrångstrupen när jag hörde det, men förstår nu att man bara vill hålla sig väl med sin importerade valboskap.

  6. Jag har kommit till Sverige som vuxen i 1993. Han är född i Sverige. Jag talar bättre svenska med bra ordförråd. Hans utal av svenska är skam till Migrationsverket och Staten som planerar insatser om arbetsliv, skolgång och så vidare. Han sjunger med kanske 100 ord som han lärde sig. Vad ska ni göra med honom även om vi glömmer bort IS?

    • Om han kan sätta ihop en kebab och kan skrika Alla Akbar och rösta det dom säger i moskeen, så har han en lysande framtid i sverige.

      Han får lgnht, hemlug adress och alla räkningar betalda…

  7. På dagtid passar han perfekt som stadsråd till Stefan Löfven.
    På kvällstid som sängvärmare åt nån vänstervriden batikhäxa.

    EN VINST FÖR SAMHÄLLET !

  8. Dom håller på och håller på att tigga och be om att komma tillbaka, antingen man försöker med kvinnor och barn (så männen kan komma efter) eller som nu när man försöker vinna empati för männen.
    Visst, det är kanske inte riktigt ett idealiskt liv att sitta i fångläger, men man kan på samma sätt inte heller bara tömma alla fängelser för att det är synd om fångarna som inte får leva i frihet, de vet vad de gjort mot andra och de sitter där av en anledning, och de kan vara farliga för andra.
    Och jag förstår inte varför det skulle vara mer synd om dessa än om nazistiska krigsförbrytare, de har ju till och med överträffat nazisternas övergrepp mot mänskligheten.
    De (IS) vet att vänstern är svag för sådan här propaganda då de dels vet att de har vänsteranhängarnas empatier på sin sida, dels är vänstern ganska naiv och tänker inte på allt lidande, våld och död de skulle ställa till med här om de kom tillbaka.
    Vi behöver inte mer våld i Sverige.

  9. Vad ska denna grottvarelse till Sverige att göra? Han har redan förverkat sin rätt att vistas i landet.

  10. Dessa terrorister identifierar sig inte som svenskar, när de bestämmer sig för att mörda för IS.
    När de vill undkomma straff efter nederlaget i Syrien, känner de sig helt plötsligt väldigt svenska, för de vet hur lamt vårt rättsväsende blivit.
    Inget de gjort går att bevisa i svenska domstolar.

  11. klart han längtar hit. Sverige har röstat nej till att erkänna att det begicks folkmord och etniskt utrensning i syrien av IS.

    Både FN och EU har erkänt och bekräftat att detta har skett. Därför drar 99% av EU länderna in medborgarskapet till is terrorister för det finns en eu dom som tillåter detta……

    Men inte khalifatet sverige

  12. Nu kommer SVT/SR & Co. gå igång och kräva att terroristen får komma ”hem” till Sverige. De kommer att göra snyftreportage om hur fin och snäll han är. Han brott är jämförbara med de värsta förbrytelser SS begick. Så sjuka är svenska journalister och kvinnor.

  13. Läste att det smärtade i hans faders hjärta,att terroristen inte kunde komma ”hem”..
    Undrar om det inte smärtade för dem,som huvuden skars av,och de som i en gallervagn eldades levande ihjäl,framför publiken ?
    Inte att förglömma de bögar som kastades ut i döden,från höghustak !

Kommentera