Afghan dömd för sexuella ofredanden av flickor på badanläggning Örebro

BROTTSLIGHET. Gustavsviksbadet i Örebro har figurerat i media och på bloggen angående problem av den här sorten tidigare, se nedan. Den här händelsen skedde i september 2018.

Ännu ett mål med sexuellt ofredande av minderåriga i badhus – och ännu en dom där medborgarskapet är Afghanistan.

Noorallah Sanjar har sexuellt ofredat NN 1 som var 13 år vid tillfället, genom att ta på hennes rumpa. Det hände den 29 september 2018 på Gustavsviksbadet, Gustavsviksvägen i Örebro.

Noorallah Sanjar har sexuellt ofredat NN 3, som var 14 år vid tillfället, genom att ta henne på rumpan och smeka insidan av hennes lår. Det hände den 29 september 2018 på Gustavsviksbadet, Gustavsviksvägen i Örebro.

Sanjar, som troligen är afghan, döms för sexuellt ofredande till 60 dagsböter á 50 kronor.

Sanjar saknar ekonomisk förmåga återbetala vad av allmänna medel förskjutits för hans försvar med 43.635 kronor.

TIDIGARE 2017-01-07. ”Papperlös” man gripen för sexbrott i bubbelpool

INVANDRARBROTT. En man är gripen misstänkt för sexuella trakasserier i en av Gustavsviks bubbelpooler. – Mannen är misstänkt för sexuella trakasserier i tre fall på Gustavsviksbadet i dag, säger Lotta Lindblad, vakthavande befäl vid Örebropolisen.

Bild från gripandet i Gustavsvik.
Bild från gripandet i Gustavsvik.

Den misstänkte är inte identifierad. – Han har inga identitetshandlingar, säger Lotta Lindblad.
De sexuella trakasserierna ska ha gjorts mot tre unga kvinnor i en bubbelpool. – De är 16-20 år gamla. Han har närmat sig dem på ett otrevligt sätt; känt dem på höfter och lår, säger Lotta Lindblad.

Det är oklart om det finns en koppling till en anmälan om sexuella trakasserier från i måndags. Även i den anmälan handlar det om sexuella trakasserier i en bubbelpool på Gustavsviksbadet.
– En yngre kvinna utsattes då för sexuella trakasserier av ett gäng unga grabbar. De ska ha snuddat vid hennes hud, säger Lotta Lindblad, vakthavande befäl vid Örebropolisen.

När det gäller dagens händelse var det en badvakt som larmade polisen. Enligt Lotta Lindblad tyckte sig badvakten känna igen mannen från händelsen i måndags.

Från NA.se

-Pettersson säger att Dan Park har en bra lösning på de papperslösas problem, annars borde de flesta av de ”papperslösa” ha fått ett papper på att de ska lämna landet så illegal kriminell invandrare är en bättre benämning…

Tänk så rätt Dan Park har...
Tänk så rätt Dan Park har…

TIDIGARE 2016-01-08. Sexmobb även i Örebro

INVANDRARVÅLD. En man är gripen misstänkt för sexuella trakasserier i en av Gustavsviks bubbelpooler. – Mannen är misstänkt för sexuella trakasserier i tre fall på Gustavsviksbadet i dag, säger Lotta Lindblad, vakthavande befäl vid Örebropolisen.

Den misstänkte är inte identifierad. – Han har inga identitetshandlingar, säger Lotta Lindblad.

De sexuella trakasserierna ska ha gjorts mot tre unga kvinnor i en bubbelpool. – De är 16-20 år gamla. Han har närmat sig dem på ett otrevligt sätt; känt dem på höfter och lår, säger Lotta Lindblad.

Det är oklart om det finns en koppling till en anmälan om sexuella trakasserier från i måndags. Även i den anmälan handlar det om sexuella trakasserier i en bubbelpool på Gustavsviksbadet.

– En yngre kvinna utsattes då för sexuella trakasserier av ett gäng unga grabbar. De ska ha snuddat vid hennes hud, säger Lotta Lindblad, vakthavande befäl vid Örebropolisen.

När det gäller dagens händelse var det en badvakt som larmade polisen. Enligt Lotta Lindblad tyckte sig badvakten känna igen mannen från händelsen i måndags.

NA.se

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “Afghan dömd för sexuella ofredanden av flickor på badanläggning Örebro

  1. Vad säger Steffe den övriga månkulturälskande landsförädiska 7 klövern och extremvänstern om detta mån tro ?
    Naturligtvis ingenting, offret får skylla sig själv som går i vägen för en räddare av Sverige.

  2. Dessa jävla afghaner dom kan inte uppföra sig någonstans allt blir till skit när dom är närvarande…UT bara UT med dom.

  3. Tänk så många afghaner med ”rätt värdegrund”, som Sverige har ”berikats” med?

    Vart tog alla handhjärtan-manifestationer vägen, förresten?

Kommentera