Nationer försvinner under stigande havsnivåer, ljuger Greta Thunberg

KLIMATBLUFFEN. I natt svensk tid tog den svenska klimataktivisten Greta Thunberg och miljörörelsen ”Fridays for future” emot människorätts-organisationen Amnestys finaste utmärkelse vid en ceremoni i Washington. Jubel i Washington när Greta Thunberg talade från scenen om att ingen är för liten för att göra skillnad, rapporterar Sveriges Radio

Havsnivåhöjning sedan 1880 är c:a 2 mm per år. Drygt 20 cm, vilka nationer har försvunnit under vattnet? 

 

Det prestigefyllda priset uppmärksammar personer eller initiativ som har visat ”enastående ledarskap och mod i kampen för mänskliga rättigheter”.

Utnämningen nu får uppmärksamhet i internationella medier idag. – Det här priset är till alla orädda ungdomar som slåss för sin framtid, sa den svenska klimataktivisten.

Nationer försvinner under stigande havsvattennivåer. Människor dör och ändå är det så många av oss som tittar bort, sa Greta Thunberg från scenen.

-Pettersson skulle gärna vilja veta vilka nationer som försvunnit och vilka människor som dött på grund av stigande havsnivåer? Jag tror bestämt att fröken Thunberg borde gå i skola i stället för att stå på en scen och ljuga, även om någon annan skrivit hennes tal.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

32 thoughts on “Nationer försvinner under stigande havsnivåer, ljuger Greta Thunberg

  1. Håller med Herr Kent . Bankmaffian med säte på Wall Street . Det enda land som är på väg att försvinna är Sverige . Detta av massokupation av rasfrämlingar , inte av klimatet . Klimatet kan vi människor inte påverka . Mvh Sjöström

    • Det finns bevis för att den påverkan av klimatet som människan står för kan bara mätas i tusendelar av procent.

  2. Den här diskussionen går varm bara för att vi skall glömma de reella hoten vi står inför, nämligen flyktingströmmarna.

    • Snart kommer nya bilder på den drunknade pojken Alan på stranden, eller som han hette innan slask media döpte om honom för att
      Vi lättare skulle kunna ta honom
      till våra hjärtan,,, aylan.

      • Den bilden var inte äkta. Såg på någon sida hur de bar pojken till stranden. Att han var avliden kan bero på många saker.
        Min bekant körde lastbil i Turkiet.Hon berättade att ofta kastade de handikappade från bergen fram när lastbilarna körde och chauffören kunde få sin bil konfiskerad om han inte betalade en bra stor summa. Trots att de var osyldiga.
        Hon vågade inte fortsätta.

  3. Greta skiter jag i hon är bara sexton bast och begriper inte bättre, värre är det med alla vuxna idioter som hyllar henne till skyarna och fyller henne med skrämselpropaganda om jordens undergång.

  4. Jag har ett exempel på hur vänsterkorrumperad medlöparmedia är och så långt ifrån kritiskt granskande de kan vara.
    Nordiska motståndsrörelsen demonstrerade i Göteborg utan demonstrationstistånd. Inget hände utom att några vänstfeminsitiska journalister blev upprörd.
    Samma Nordiska motståndsrörelsen demonstrerade med demonstrationstillstånd. Då blev de attackerade av vänsterextremister som kastade flaskor och sten på dem.
    Ni har nog listat ut vem som fick skulden i media dagen efter. Precis den oskyldig Nordiska motståndsrörelsen.
    För att jag nu inte ska missförstås om någon vänsterfeminist läser detta, de är tyvärr inte så smarta, så sympatiserar jag inte med NMR, men har det som exempel på att vår media är vänsterkorrumperad.
    Och nu till den viktigaste frågan, tror ni media har frågat Greta om hon har tillstånd att demonstrera?

    • Lyssna på det här och jämför med hur media reagerar när NMR gör en fredlig demonstration eller delar ut flygblad eller sätter upp klistermärken.
      Hur de blir uthängda med namn och bilder..

      Muslimer däremot får göra Precis som dom vill. Skattebetalarna tvingas omedvetet betala Allt för dom…
      Del 1/5: Terrorsyskonen och IS

      https://sverigesradio.se/avsnitt/1354990

      • Men nu var det väl äktheten i.GT’s klimatengagemang som var ämnet för dethär blogginslaget ? Inte om NM demonstrerat utan tillstånd eller om bilden på Alain Kurdi var äkta eller falsk ?

  5. Hur kan någon seriös media ägna den skitungen nån uppmärksamhet. Fast det finns ju knappt nån seriös media kvar bara skit o lögner.

    • Deras uppdrag är att sabotera Sverige åt 7-klövern. SSU har sagt att svenska folket i framtiden borde tvingas betala 200-300 miljoner kr varje år till till någon flummig klimatfond som ännu inte ens existerar och ingen vet vad pengarna skulle användas till.

      Plus att alla andra skattehöjningar och avgifter som vi betalar idag…
      Enligt Swebbtv, Lars Bern, betalar varje svensk idag mellan 4000-10.000kr/år i olika klimatavgifter och miljöskatter..

  6. Cirkus Greta på turné nu stor succé i Washington.
    Det är helt klart mäktiga intressen som för fram Greta och hennes skolstrejk för klimatet.
    Jag gissar på den internationella bankmaffian.

  7. Jag tycker enbart synd om henne som utnyttjas så här!
    Hoppas hon får samma stöd o h uppslutning om det senare blir en total backlash och katastrof för henne.

  8. Därmed försvann all trovärdighet för Amnesty. Även i sådana frågor som man ursprungligen grundades för. Inte en krona till Amnesty.

    • Amnestys förtroende hos mig är borta för länge sedan, fråga dem om de bryr sig om att Sverige fängslar vissa konstnärer och folk som har andra åsikter. Nej de gör skillnad, och tycks bara bry sig om fängslade vänsterextremister inkl kulturmarksister, inga andra ”extremister”!

      • Amnesty är och har alltid varit en ytterighetsorganistion till vänster som ofta beklagar sig över att grymma mördare får sina straff.

  9. Som vanligt drabbar det inte oss i norr denna havsnivåhöjning. Här stiger vår nation upp från vattnet och har gjort detta i minst 10.000 år och lär fortsätta med det till nästa istid. Havsnivån sjunker alltså i Skandinavien.

    • Ja ännu längre sedan, landet började stiga redan när isen smält av i en viss mängd, så kanske i minst 18000 år

    • Sjunker havsnivån här sjunker den överallt, samma om den höjs.
      Länder som är på väg ner under ytan drabbas av andra fenomen
      som Venedig och oceanernas öar.

  10. Säg vilka nationer är det som försvunnit från jordens
    yta?? Ja helt klart har det växt fram en ny Religion vid sidan
    av redan existerande domedagsprofeter, frågan är om
    inte denna senaste är den mest stupida?

    • För 30 år sedan spåddes det att Maldiverna kommer att försvinna under 10 år och många svenskar åkte dit av nyfikenhet.
      Domedagsprofetor fick inte rätt där heller.

      • Maldiverna spinner så klart på detta då de får ekonomiska bidrag. te.x. en ny stor flygplats…. känns ologiskt.

Kommentera