Fel med förtur till nyanlända

Skolväsendets överklagandenämnd har fastslagit att det är fel att ge nyanländas barn förtur till vissa skolor.

Detta har skett efter att regeringen gett sig in i leken i ett försök att minska segregationen. Svenska barn tvångsförflyttas till skolor långt bort, för att nyanlända från problemområden ska ges chansen att gå i andra skolor. Artikeln tyvärr bakom betalvägg, men Skolväsendets överklagandenämnds webbsida har du här. Om det är fel att ge nyanländas barn förtur till vissa skolor, är det väl  fel att ge barnens föräldrar förtur till vissa bostadsområden?

9 thoughts on “Fel med förtur till nyanlända

  1. När EN grupp har nationella rättigheter och ska särbehandlas som små heliga och fridlysta varelser och ALLA andra grupper har lägre rang och lägre rättigheter än de som betalat minst och ska mest och bäst.

    Det kokar inom folk av avsky

  2. Förtur överallt, i arbeten och bostäder, socialen, skolor som kvoterar in elever, sjukvården, allt.Vi betalar .Det måste ändras men hur?
    Det är tyst om Lövén och Lööf ,varför gömmer de sig?

  3. Felet är att vi släpper in dom i landet. Vi måste kunna tänka längre än näsan räcker. Detta fungerar inte och då måste vi tänka om

  4. Om jag var riktig flykting skulle jag vara jättenöjd med att få bo i tält med vedkamin i ett land fritt från krig. Därför ska alla migranter bo i slutna läger av baracker och/eller tält till deras asyl är avgjord. Under tiden kan de få undervisning i sådant som de kan ha nytta av när de skickas tillbaka (EJ Svenska etc), inriktningen ska vara repatriering. De som klagar skickas tillbaka med omedelbar verkan! De som kommer från ett annat krigsfritt land t ex Danmark, Finland eller Tyskland återsänds omedelbart dit, utan pardon. Om detta skulle genomföras kommer inte många till Sverige! Närmare bestämt ingen! Enkelt!

  5. Har dom kommit på det nu? Jag trodde nyanlända bara skulle ha mer och mer rättigheter och svenskar skulle ha mindre och mindre rättigheter….

  6. Ja tänk vad bra det blivit i Sverige med en totalt okontrollerad massinvandring av icke kristna !
    Tack alla vidriga landsförädiska politiker inom 7 klövern och övriga femtekolonnare, måtte straffet för sveket mot fosterlandet inom kort bli fruktansvärt hårt.

    • Specifikt:

      Den riktiga grunden för denna, Sveriges,
      katastrof är det LANDSFÖRRÄDERI som
      socialdemokraterna genomförde när de
      skrev kontrakt med muslimerna om att
      bidra till att göra Sverige till ett islamiskt
      land.

      LANDSFÖRRÄDERIET fortsätter så länge
      kontraktet gäller!

      Kontraktet är alltjämt gällande!

      LANDSFÖRRÄDARNA, socialdemokraterna
      – och SÄPO – gör ingenting för att eliminera
      kontraktet!

      Du kan hjälpa Vårt Fosterland om du övertygar
      EN av de 50% som är dummare än snittet att
      rösta på SD.

      • Det kan nog vara så att för att förstå hur saker och ting hänger ihop så måste man ha en IQ över ett absolut värde, kanske någonstans runt 125? Det är väl max 10% av svenskarna som ligger där och över och då menar jag de germanska etniska svenskarna. De som ligger på snittet idag (knappt 100 inräknat djungel och ökenfolken) och de mellan snittet och 125 kommer ändå ha svårt att förstå om man så kör världens bästa PowerPoint-föredragning med all fakta för dem. Kort sagt, likaröstsdemokrati är ingen bra grej..

Kommentera