Ett sektliknande parti

INSÄNDARE. Miljöpartiet är bara ett politiskt parti på pappret. Det är i verkligheten en liten sekt bestående av världsfrånvända människor utan tillstymmelse till att kunna se rationellt på dagens viktiga samhällsfrågor. Att denna aktivistiska sekt har möjlighet att påverka Sverige och svenskarnas framtid visar på demokratins svaghet. Miljöpartiets oproportionerligt stora inflytande utgör ett lika stort hot mot landet som den vi-vet-inte vad-vi-ska-göra-ståndpunkt som utgör regeringens invandrings-, integrations- och kriminalpolitik.

Senast i raden av Miljöpartiets galenskaper är genomdrivande av ett nytt ”friår”. Den här gången i ett försök att dribbla bort allmänheten istället kallat utvecklingstid! Det förra friåret är en av Sveriges största fiaskoreformer genom tiderna. Numera i hård konkurrens med den så kallade gymnasielagen, också den framdriven av Miljöpartiet utan all sans och förnuft och rättssäkert tänkande – och helt utan tanke på konsekvenserna understödd av den ryggradslösa ledningen i S och C.

Beslutet om införande av utvecklingstid under slutet av 2020 beräknas initialt omfatta ett hundratal personer! Ni läste rätt: ett hundratalet personer! Fullt utbyggd ska reformen vara 2022. Huruvida det blir fel än ett hundratal person som kommer att använda sig av möjligheten till utvecklingstid vet vi inget om. Vad friåret i sin nya skepnad kommer att kosta oss skattebetalare står likaså skrivet i stjärnorna.

Det lär inte stå på förrän Miljöpartiet och regeringen lanserar ytterligare ”viktiga” samhällsreformer. Vad vi med säkerhet vet är att inte heller dessa framtida reformer kommer att handla om Sveriges ödesfrågor: invandring, integration, kriminalitet, skola, sjukvård, omsorg etc. Beslutsfattarna och pk-eliten har ju som bekant fullt upp med att prata om öppettiderna på Systembolaget – samt att överträffa varandra i att fördöma och kasta skit på det kommunala självstyret i SD-ledda Sölvesborg.

Styrande politiker i Sölvesborg har nämligen fräckheten att visa på besluts- och handlingskraft istället för att följa den stadgade politiska ordningen – att bräka ur sig till intet förpliktigande floskler i all oändlighet.

Ego Lego

25 thoughts on “Ett sektliknande parti

  1. Inget parti vill ha en rattstat med lag och ordning.

    Alla vill förföra oss med den sanna ideologin……..tro på oss…..dyrka oss

  2. Ge oss frihet resten av livet från idioterna i Miljöpartiet,
    Själv önskar jag minst ett friår från bilbränder, men det är
    inga problem med bilbränder tycker M P förmodligen,,
    för jag har aldrig hört dem kommentera dessa?

  3. Lite utanför ämnet !!
    Bensinpris i USA är max 3,99 US Dollarn per Gallon !!
    Vilket enlig mina uträkningar hamnar på ca 3:50 SEK per liter (obs detta gäller ej i Californien och andra Stater som är ”invandrar täta” s.k. Sanctuary States).
    Detta innebär att SKATTEN i SVERIGE är mer än 15:- sek per liter !!
    Ps rätta mej om jag räknat fel !!!!!

    • Du har lite fel. Totala skatten på drivmedel är drygt 60 procent. Det innebär att om du betalar 16,50 per liter är skatten 10,23 och priset 6,27 och jag tror inte det är billigare i USA.

    • yle.fi/uutiset

      ”Dieselöljyn kohdalla Suomen 1,37 euron litrahinta ei nouse yhtä kärkeen, sillä kalliimpaa dieseliä tankataan muun muassa Ruotsissa, Britanniassa, Ranskassa, Italiassa, Belgiassa ja Kreikassa. Ruotsissa tankattiin viikon alussa EU:n kalleinta dieseliä 1,50 eurolla litralta.”

      I Sverige tankades det EU.s dyraste diesel 1,50 euro per liter.
      I dag talade de om miljöskatt på maten . Det kommer att bli hungersnöd i landet vad det lider, inte så långt borta.

  4. Miljöpartiet tror att Sverige är Stockholm.Framför allt lokaliserat till Södermalm där dom flesta miljömupparna bor.Man ska ta sin hipstermundering och hoppa på sin svindyra packcykel för att cykla iväg till närmsta svindyra ekologiska matbutik för att handla.Så verkar dom tro att Svenskar lever i gemen.Så är inte fallet.Dom flesta människor utanför Södermalm har långt till jobbet och behöver bil i vardagen.Dom handlar sin mat i vanliga butiker .Ekologiskt är för det mesta för dyrt så det är röda prislappar som gäller.Vi kämpar på för att få tillvaron att gå runt.Jag efterlyser normala och realistiska förslag från dessa cyklande priviligierade miljömuppar men det lär väl dröja.

    • Så sant…
      En grej är ju även detta med subventionerade elcyklar hmmm tycker sektdårarna att framställning av onödiga batterier är miljövänligt? Borde man inte premiera folk som köper en vanlig hoj? De drivs med apostlahästar och gröt.
      Kunde inte Åsa Romson sitta och trampa för att generera lite el genom en dynamo så vi kan stänga ner all kärnkraft…

  5. Man kan aldrig beskylla ett parti för att utnyttja systemets möjligheter inom lagens råmärken för att få igenom så mycket som möjligt av sin politik. Och jag har på nära håll sett hur friåret gjorde studier och omstart mitt i livet möjligt,
    Har anmält mig här och väntar på att paras ihop med en person av Petterssons kaliber 😉 :
    https://www.svt.se/sverigemots/

    • Det är väl klart att man kan beskylla ett parti för tokiga förslag inom lagens råmärken. För man räknar väl inte med att partier, genomdriver saker olagligt i en demokrati.

      Det är faktiskt svårt att se vad MP faktiskt har åstadkommit med detta förslag, som ska få 200 miljoner i anslag till att börja med. Med en dröm, om att den summan ska vara 1 miljard år 2022.

      Detta är ju bara en skänk från sossar, för att hålla MP på ”mattan”.

      Försökte faktiskt minnas något vettigt som MP har föreslagit och fått genomfört de sista mandatperioderna. Som verkligen gynnar samhället i det stora hela.

      Kom faktiskt inte på något på rak arm. Någon annan som kan hjälpa mig?

  6. miljömüslipartiet, ett gäng bakåtsträva Sverigefrånvända faktaresistenta landsförrädare med alldeles för stor makt med sina dryga 4%

  7. Finns inte mer egoistiska människor än miljöpartister.

    De inbillar sig att alla bor på Södermalm, tar cykelkrukan
    på skallen och cyklar in till jobbet i City.
    Regnar det så blir det förstås tuben istället.

    Inte den minsta förståelse för de som har
    5 mil till jobbet.

  8. Alla extrema ideologer (socialister, gröna, genus-galningar etc.) är funktionellt de samma som traditionellt religiösa.

  9. Jag är mest förundrad över var dom hittar stolpskotten till språkrör….den ena är ju dummare än den andre.

  10. Minns när SD kom in i Riksdagen 2010 och det spåddes dåliga tider, arbetslöshet ,växande våld och allt som kan tänkas skapa kaos.Nu när SD inte påverkar har det blivit mycket värre, men det skriver inte media någonting om.
    SD bör ha vågmästarställning så att situationen skulle normaliseras.

  11. MP har kuppat sig in i Riksdagen med hjälp av en ung somaliska. Bort med dem omedelbart, det enda som kan rädda landet.
    De måste ha en hållhake på Lövén …

  12. har inte MP redan tillräkligt mycket ledigt för att införa ett utvecklingsår, som bara de själva har råd att ta ut, de som sitter i riksdagen.
    jädrans dagdömmare gör istället nåt vettigt i nutidens sverige.
    Be din arbetsgivare om att få ett utveklingsår om du är arbetare
    du vet redan svaret!!

Kommentera