Tack för att ni valde Sverige

MÅNGKULTUR. – Pettersson fick lära sig av farsan och farfar att stå på sig och kräva min rätt när det någon gång var bråk, men det påpekades väldigt noga att jag först skulle göra min del. Kräv din rätt men gör först din plikt.

Den innebörden har mena-broschorna inte en aning om, de kräver först och sedan kräver de mer så länge ingen säger ifrån.

https://twitter.com/baboom_bd/status/1173338348670324738

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Tack för att ni valde Sverige

  1. Det kokar i landet. Överallt. Varför skriver inte media om det? Intervjua mannen på gatan och belysa allt som sker inom hemmets väggar gällande stölder och vanvård av våra gamla?

    • Tyvärr har det käcka begreppet ”Mannen på gatan” spelat ut sin roll.
      Eftersom media missbrukar sitt uppdrag och fejkar intervju-offren, genom att placera lämpliga vänster-spöken i deras väg. Tyvärr, igen, så går många på det, men knappast någon här på bloggen – väl…?

  2. Det är så tydligt araber så det liknar ingenting.

    Påstridiga, tjatiga och tjafsar på fastän man
    inte vill ha det minsta att göra med dom.

  3. Skriver jag vad jag tycker blir jag garanterad anmäld. Därför säger jag bara vad jag tycker bland vänner, bekanta och arbetskamrater då jag vet att de tycker lika.

  4. Man får ge Reinfeldt delvis rätt när han flög över skogarna i norra Sverige och tyckte att det fanns plats för afrikanska flyktingar. Det är naturligtvis där ute i skogen dessa idioter ska bo, så vi slipper se dom inne i stan.

  5. Är det order från högre ( högsta ) instans att inte ingripa ? Hur orkar Polisen ? Hur orkar den enskilde polismannen ??? En konspiration mot nationen Sverige och dess värderingar ! Vet vi vart detta slutar ? Vad tror ni ? Med mycket upprörda hälsningar Sjöström

Kommentera