Mottagning


Ja, de har ju länge gapat stort och högt. Upp till bevis nu och visa att ni inte bara kastar ut er populistiska floskler.


36 responses to “Mottagning

 • Nizze

  Heder åt Sölvesborg som avstår från inkomsterna som invandringen genererar

  Gilla

 • grunehetgrot

  Fler och fler kommuner säger nu att dom kommer att säga nej till invandrare. Det gör dom alldeles rätt i. Alla importerade grova brottslingar som Stefan och hans kriminella gäng tar hit måste dom ta hem till sig och ta ansvar för.

  Gilla

 • Onkel Björn

  En klar tumme upp för styret i Sölvesborg. Bara att hoppas på att fler kommuner vågar sig på att obstruera mot staten.

  Gillad av 1 person

 • Roland Salomonsson

  Ha! Ha! Ha!
  Vilket avslöjande erbjudande. Ingen kommun kommer att acceptera erbjudandet!

  Gilla

 • Olof.p

  Skicka dom till Sandviken så kommer dom att gå 1000 miljoner i vinst.

  Gilla

 • Bengt Andersson

  Louise…Så ser MIN blivande statsminister ut!

  Gillad av 1 person

 • Maja

  Formulär för klagomål om överträdelser av EU-rätten

  https://ec.europa.eu/assets/sg/report-a-breach/complaints_sv/index.html

  Tackar och bockar .Har sökt det här länge.
  En middag om jag lyckas rädda mina pengar.

  Gillad av 1 person

  • blabaris

   euro lex alla eu domar om allt:
   https://eur-lex.europa.eu/homepage.html

   Gilla

  • blabaris

   När man läser EU domar så är det antingen 1000 åriga självstyrande ”riken” – kommuner inom EU som EU anmäler att de VÄGRAR följa EU lagar utan vill vara självstyrande och det är jäkligt kaxiga och modiga samhällen som tar NOLL skit. De anmäler ALLT. Oftast får de rätt.

   eller är det muzzar som anmäler allt för att stressa varje land, kommun, byhåla att anpassa sig till islam och EU är INTE PK. EU har sagt NEJ till lärare med slöjor för det är påverkanskanpanjer mot mot barn so inte kan ta ställning om det är bra eller dåligt…..

   EU säger NEJ till att tvinga personal som matansvarig på skolor – sjukhus – offentliga institutioner att laga mat ”enligt religiösa ritualer” som hallall kött. Vi har RELIGIONSFRIHET i EU dvs rätten att inte tvingas deltaga i religiösa ritualer med.

   Vi i sverige är såååååå jävla fega. Vi anmäler knappt inget. Men EU anmäler sverige desto mer för att bryta mot eu lagar

   Gilla

   • blabaris

    Jag undrade varför alla i sverige hatar EU. Varför gör vi det? vem har gett oss en negativ bild av EU ? Så jag har lagt massa tid på att läsa om EU och EU lagar och EU dokument och EU rättspraxis för att bilda mig min egna åsikt. Jag vill inte bara hata EU utan att veta varför. Nu ÄLSKAR jag EU. EU är tusen ggr hårdare än sverige i ALLT. Jag tror EU är Sveriges räddning ! Sverige ligger näst högst upp på antal dödliga överdoser i HELA EU. Varför……Oh lord….skulle kunna skriva en bok om detta. Men kort sagt sverige tror på något helt annat än ALLA andra EU länder och resultatet blir att vi har nästan högst antal drog överdoser i hela EU. Sverige ror inte på fakta eller vetenskap och därför tycker sverige det är okej att folk dör istället. Källa: Europeisk narkotikarapport: Trender och utveckling. 2019

    Gilla

 • grunehetgrot

  Södertälje är S styrt med en betryggande majoritet arbetsskygga analfabeter. För några år sedan bestämdes att alla biografer och dansställen skulle bort.
  Har man varit på Torekällberget och Tom Titts så finns bara krogen kvar om man vill gå ut på gaej.

  Gilla

  • Maja

   Många finländare bor där.Den största glädjen för dem är lördagsdans. Finns nog inte ettt dansställe för finländare kvar.
   Ett försök gjordes i Alby men den utländska kvinnan som äger stället blev väldigt girig så det slutade snabbt .Dumskalle , hon hade kunnat tjäna mycket men när girigheten tar över blir det pannkaka.

   Gilla

 • Weronica Selby

  My hat off to you Louise

  Gillad av 1 person

 • blabaris

  fantastiskt.

  Men jag tror på en positiv dom i EU domstolen om att kommuner är självstyrande och får bestämma själva.

  När sverige gick med i EU så godkände vi även att EU lagar och EU domar står högre än svensk lagstiftning inom mycket.

  Sveriges kommuner är självstyrande och inom eu finns något som heter: Subsidiaritetsprincipen. Det allmänna syftet med subsidiaritetsprincipen är att garantera en lägre instans en viss grad av självständighet gentemot en högre instans, eller en lokal myndighet i förhållande till den centrala makten. Subsidiaritetsprincipen är ett vanligt inslag i länder såsom Tyskland, Schweiz och Österrike vilka är förbundsstater med inrikes indelning i självständiga delstater.

  Som bevis är alla årliga eu rapporter från regeringen till EU som kallas för ”Sveriges konvergens program” där regeringen skriver varje år att Sveriges kommuner är självstyrande och har ett ekonomiskt balanskrav att klara av sin egen ekonomi etc

  Den statliga styrningen av kommuner och landsting har ökat både i omfattning och detaljeringsgrad, visar två rapporter från Statskontoret. Ökningen gäller i princip alla typer av statlig styrning, bland annat den som sker med hjälp av lagar och förordningar och med riktade statsbidrag. Exempelvis tillkom 33 nya riktade statsbidrag under 2018. Det fanns under året över 200 olika statsbidrag till kommuner och landsting, varav flertalet var riktade bidrag.

  Den kommunala finansieringsprincipen har tillämpats sedan 1993 och innebär att staten inte ska ålägga kommuner och landsting nya uppgifter utan att ge dem adekvat finansiering. Det vill säga, statligt beslutade reformer ska varken vara under- eller överfinansierade. Principen tillämpas genom att den beräknade kostnaden eller besparingen för kommunerna respektive landstingen för en reform fördelas utifrån befolkningsstorlek.

  Trots utjämningssystemet är det idag stora skillnader i kommunernas skattesatser. Dorotea har landets högsta totala kommunala skattesats (35,15 procent) och Vellinge den lägsta (29,19 procent). För varje intjänad hundralapp får alltså Vellingebon behålla nära sex kronor mer än Doroteabon.

  Inom EU finns en utarbetad minimininå som alla EU länder ska använda så asylsökande inte asylshoppar olika länder inom EU.

  RÅDETS DIREKTIV 2001/55/EG av den 20 juli 2001 om miniminormer för att ge tillfälligt skydd vid massiv tillströmning av fördrivna personer och om åtgärder för att främja en balans mellan medlemsstaternas insatser för att ta emot dessa personer och bära följderna av detta

  EUROPAPARLAMENTETS OCH RÅDETS DIREKTIV 2013/33/EU av den 26 juni 2013 om normer för mottagande av personer som ansöker om internationellt skydd (under omarbetning)

  Sverige har lagt sig 1000 ggr över minimininån inom ALLT ! Vilket är frivilligt.

  Sverige har fått så mycket skit av Eu dvs åkt fast så många ggr i EU domstolen inom alla områden i migration så nu 2019 14 juli så går regeringen ut med: ”Den framtida svenska migrationspolitiken”. Allt är en anpassning till EU lagarna.

  2018 kom sou:n Ett ordnat mottagande – gemensamt ansvar för snabb etablering eller återvändande SOU 2018:22 i Sverige. Det är en total anpassning till EU regler, med låsta mottganingscenter där man utreder och ger besked direkt om uppehållstillstånd och låsta resecenter där de som fått avslag ska bo till de blir utvisade. SVT har ju filmat och gjort reportage om hur hemsk Trump är. Antar att SVT inte läst regeringen nya SOU.

  Så jag vet 100% att sölvesborg kommer vinna i EU domstolen. Jag HAR verkligen läst på…….veckor……av rapporter, lagar, dokument…..

  Gillad av 1 person

 • Bajen666

  Ingen mens”konst” inga nyanlända ingen prideflagga och inga tiggare, kanske dags att kolla upp om det finns några lediga lägenheter i den stan.

  Har en polare som flyttade dit i vintras han stortrivs säger han.

  Gillad av 2 personer

 • Erling

  Denna kommun utgör ett av de ytterst få ljusen i mörkret!

  Ett total solförmörkelse designad sju-klövern!

  Gillad av 1 person

 • Maja

  Louise växer i mina ögon för varje dag. Med en så bra support hemma kan det bara bli bättre.
  Love You Louise och Jimmie!

  Gillad av 1 person

 • folksam2010

  För Tusan Louise jag står på knä och friar du är lösningen på alla Problem Gud vad jag Gillar dig

  Gilla

 • Kungen

  Fantastisk ide. Äntligen kan vänstervridna kommuner bevisa det dom sagt hela tiden. Ta emot nu och visa vilken vinst det blir….
  Hahaha 😄😄😄😄

  Gilla

 • Nizze

  Eftersom som Polen inte har fattat vilken stor vinst det är att ta emot flyktingar kanske Sverige ska ta emot deras kvot och så!

  Gilla

 • age

  Damen Erixon verkar helt uppfylla min uppfattning
  om kvinnor; De ligger ofta högt i IQ och med gott
  omdöme!

  Gilla

 • age

  – men de som ”lutar åt vänster” tillhör ju de 50% som
  är dummare än genomsnittet!

  Mitt påstående är naturligtvis kontroversiellt – men
  måste vara mycket svårt att motbevisa.

  Gilla

 • Lukas

  Någon som vet om Sandviken ringt ännu?

  Gilla

 • age

  Visst, det borde vara i relation till hur många procent i kommunen som röstade på SD.
  D.v.s. ju högre procent som röstade på SD desto lägre antal
  ”all inclusive” – gäster.

  Gilla

 • Edwin

  Tror inte att adeln behöver åka så lång. Tittar på vad folket röstade på i senaste valet.

  Karlshamn fick S 28%

  Karlskrona fick S 27%

  Olofström fick S 33%

  I Ronneby var det jämt mellan S och SD 25.81% för S och SD 25,64%

  Erixon har verkligen satt Sölvesborg på kartan fortsätt så.

  Gillad av 1 person

 • Jag

  Väldigt bra initiativ! Alla socialist-styrda kommuner är ju rena (mar)drömmen. socialism fungerar ingenstans.
  floskler hyckleri och förnekelse samt ”naivitet” är vänster-packets mantran.

  Gilla

  • grunehetgrot

   Södertälje är S styrt med en betryggande majoritet arbetsskygga analfabeter. För några år sedan bestämdes att alla biografer och dansställen skulle bort.
   Har man varit på Torekällberget och Tom Titts så finns bara krogen kvar om man vill gå ut på gaej.

   Gilla

 • PeBe

  Den tjejen va ett strå vassare än sambon………… ; )

  Gilla

  • Maja

   I Sverige får kvinnor tala mer öppet. Jag uppskattar Jimmie, men påhoppen mot honom har varit många och långa. Glöm inte att det är Jimmie som har öppnat Pandoras ask .Utan honom skulle vi inte veta någonting alls. Vi har hoppet kvar, om vi orkar hoppas tack vare SD!

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: