Maskerade män högg ung man i Varberg med machete

BROTTSLIGHET. En 19-årig man i Varberg misshandlades svårt under natten mot söndagen av fem delvis maskerade gärningsmän, rapporterar SVT Halland– Han var blåslagen, hade fått ett kraftigt hugg i armen med en machete och hade en skärskada över bröstkorgen, säger Andreas Odén, vakthavande befäl vid polisen. 

Skadorna är allvarliga men inte livshotande. Polisen har inlett en förundersökning om försök till mord, men ingen person är ännu gripen.

-Pettersson ser att det finns bra signalement på gärningsmännen men det är inget som släpps till allmänheten.

Bagdad-Bob…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “Maskerade män högg ung man i Varberg med machete

    • Så sorgligt, en så liten fin stad försörd. Faktiskt en av de vackraste städer i Sverige bland många .

  1. Minns hur svenskar talade om knivfinnar när de kom hit för att arbeta på byggen och hade knivar i sina overaller.
    Nu är det tyst om de nya som dessutom inte tillför landet annat än sorg och bedrövelse.

  2. Hemliga polisen har inlett en förundersökning, det finns
    ingen gripen, nej så börjar alla sagor idag, och om
    det finns någon som är misstänkt så hemlighåller man
    det, såvida han inte är Svensk, för dom brukar ju gå
    omkring med machete?

  3. En stor tröst i eländet är ju den att ju fler som drabbas av mångkulturen desto fler röster kan SD och AFS räkna hem.

  4. Det var väl samhällsarkitekternas noggrant utvalda byggstenar för ett nytt tryggt samhälle. De är ibland beväpnade med machetes ibland granater, ibland automatvapen, ibland ”tutta eld på” material…. det beror på vad de har för uppdrag. Jag hoppas på ett nyval med stort utbyte av sovande myndighetstjänstemän till de, som har syftet att säkra upp Sverige med alla till buds lagliga medel.

  5. Inget signalement är också ett signalement.
    Det finns en lagöverträdelse som heter skyddande av brottsling. När polisen inte ger ut signalementet på brottslingarna vilka skyddar man då brottslingarna eller ev brottsoffer?

Kommentera