Chockade politiker i Lund

INSÄNDARE Malmö 15-9-2019 till Philip Sandberg (L) och Anders Almgren (S), ”chockade” politiker i Lund

I dagens sydsvenska Bakom betalvägg) den 15 – 9 så beklagar sig Philip Sandberg ( L ), ordförande i kommunstyrelsen i Lund över att han är så chockad över sprängningen vid Lunda livs butik i Lund där en ung kvinna blev allvarligt skadad när hon passerade utanför.

Varför är du chockad, Philip Sandberg? Detta är ju numera alldagliga händelser i det mångkulturella Sverige där du och ditt partis invandrings och flyktingpolitik är skuld till tillsammans med bl a det parti som Anders Almgren företräder.

Inte bara sprängningar utan även mångkulturella pittoreska händelser som skjutningar på öppen gata, mord, anlagda bränder, våldtäkter, rån, skadegörelse, misshandlingar är numera så vanligt i Sverige så ingen behöver var chockad över detta, allra minst sådana politiker som har fört en sådan politik så att detta numera händer dagligen över hela landet.

Sprängningen av Lunda livs är antagligen precis som det brukar vara, nämligen en uppgörelse mellan invandrare. Butiken Lunda livs ägs ju tydligen sedan i varje fall ett halvår tillbaka av personer med utländsk härkomst och det är så gott som alltid sådana rörelser och affärer som utsätt för dylika attentat.

Lunda Livs innan sprängningen

Så det är helt onödigt att spela chockad, Philip Sandberg. Det tillhör vanligheterna att när t ex Muhammed som äger ”Ali Baba livs” blir förbannad på Abdullah som driver ”Jihad livs” på samma gata för att Abdullahs affär går bättre och tar kunder från honom så är det bara att spränga Abdullahs affär i luften utan några som helst betänkligheter. Att en ung kvinna blir skadad är inget att hänga upp sig på eftersom kvinnor anses som lågt stående varelser i dom kulturer och länder där både Muhammed och Abdullah kommer från och ses på likvärdigt sätt även här.

Och varför skall man ändra på sederna från hemlandet bara för att man har kommit till Sverige? Sådan här händelser berikar ju bara gör livet lite mer spännande och det särskilt när det gäller en tråkig småstad som Lund.

Chockad Philip Sandberg kan du bli när Sven Icander som driver ICA Maxi spränger Anders Coopmans intilliggande affär COOP i luften för att han t ex säljer sparris till underpriser och därmed drar till sig fler kunder.

I och för sig så är ju detta bara en sund utveckling om det blir verklighet för det bevisar ju bara att svensk handel har tagit till sig dom mångkulturella seder och bruk som våra nysvenskar har tagit med sig från sina hemländer.

Så istället för att vara chockad så skall du vara glad, utvecklingen går precis som du och ditt parti vill.

Eftersom det även sprängs i min kommun så skickar jag detta mail även till eventuellt chockade lokala politiker i Malmö så kanske chocken hos dom också lägger sig snabbare.

Sandor Herold, ej sprängande invandrare boende i Malmö

Sandor Herold från ett tidigare inlägg

35 thoughts on “Chockade politiker i Lund

  1. Jag undrar vilket slags smäll väcker även den trögaste politikern i landet. Skall det vara Riksdagshuset, Statshuset eller T centralen i Stockholm som skall smälla så att idioterna vaknar.

  2. Själv är jag bedrövad över alla naiva politiker, om ni
    använt en liten tid av den som ni använt till att prata skit
    om dem som varnat för detta, och låtit förnuft styra så
    hade ni möjligtvis haft någon förståelse från folk,
    nu låter det enbart löjligt när ni beklagar er.

  3. Det är bara hyckleri, ingen kan vara så dum att man blir chockad över nåt som pågått i tiotalsår, därtill starkt ökande. Nå möjligtvis Morgan o Stefan, där verkar det bara finnas två hjärnceller, och båda slåss med varann.

    • ..Precis!
      Lundaborna ska inte klaga…
      Jag minns hur dom demonstrerade när Kasselstrand hade info-möte om Afs i Lund.
      Folk va helt rabiata och Mycket hotfulla.
      Dom kan vara stolta över att dom är så inkluderande och har Rätt värdegrund

  4. Artikeln.

    Sandberg: ”Chockad och bedrövad att något sådant här kan hända i Lund”

    Lunds toppolitiker Philip Sandberg (L) besökte platsen för explosionen på lördagseftermiddagen.
    – Jag är chockad och bedrövad att något sådant här kan hända i Lund, säger han.

    Det jag gått och tänkt på allra mest är den här stackars unga kvinnan som gick förbi och som är allvarligt skadad.
    – Sedan även alla andra Lundabor som vaknar upp mitt i natten vettskrämda, och alla näringsidkare som drabbas.
    Men framför allt är det den unga kvinnan som jag går och tänker på just nu.

    Philip Sandberg är ordförande i kommunstyrelsen i Lund och har hållit sig informerad om läget under dagen.
    – Jag har haft tät kontakt med både polisen och våra säkerhetssamordnare i kommunen. Vi kommer att fortsätta att ha en tät kontakt. Det kommer också upp som ett extraärende på kommunstyrelsens arbetsutskott på måndag.
    – Nu blir det ett intensivt utredningsarbete inom polisen och är det något vi kan göra från kommunens sida för att stötta upp så vill vi naturligtvis göra.
    Vad kan man göra från kommunens sida?
    – En lösning som vi har velat få till länge är kameraövervakning på mer brottsutsatta platser, som Botulfsplatsen och Knut den Stores torg. Nu är inte det kopplat till detta och det är svårt att säga om det hade kunnat förebygga detta, men det är ett exempel på en lösning som vi velat få till.
    – Jag tror på den typen av lösningar som både kan förebygga brott och göra det enklare att lagföra. Det hade antagligen varit lättare att följa eventuella gärningsmän om man haft den typen av kameralösningar på plats.

  5. Kan inte våra idioter till politiker göra studiebesök i Syrien och Irak så får de se hur det kommer att se ut i Sverige när vi har deras medborgare här.

  6. Chockad och bedrövad, näe det tror jag han inte är. Han har nog inte förstånd till det, för skulle man annars fört den politiken som dom haft som agenda ?

    Ungefär som att man går fram till en bensindunk med en tändsticka, sen blir man chockad av att det smäller. Jag förstår att småbarn kan göra sådana saker, men han ska vara vuxen med ett eget tänk. Eller kan det vara så illa att han blivit inkvoterad, för att har en hjärna som slutade utvecklas vid ca 7 års ålder ?

  7. Själv var jag chockad när två barn sprängdes till döds i gbg i gängbråk.

    Luna, 4, dog i bilexplosionen på Hisingen
    https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/A2JR8z/luna-4-dog-i-bilexplosionen-pa-hisingen

    8 årig pojke omkom efter explosion i lägenhet
    https://www.aftonbladet.se/nyheter/krim/a/P3EG9X/barn-omkom-efter-explosion-i-lagenhet

    Jag var chockad när det var gängskjutning på en badplats mitt bland 100 tals människor i göteborg i början på 2000 talet.

    2001: Mitt ibland oskyldiga badgäster på Näsets badplats i Göteborg utbröt en eldstrid mellan två gäng på onsdagskvällen. En mängd skott avlossades. Det var vid 19-tiden som semesterfriden bröts abrupt bland hundratals kvarvarande badgäster på badstranden. Då började de båda gängen beskjuta varandra.
    https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/ngw65x/man-svart-skadad-efter-vild-skottlossning-pa-badplats

    en explosion i lund……..gäsp……

  8. Det visar hur kort minne folk har och hur lite vi bryr oss om varandra i sverige.

    När göteborg fick hit balkan maffian med alla som flydde kriget på 1990 talet så var det var olika balkangäng som krigade i göteborg. Det var sprängdåd – skjutningar på öppen gata – bilbränder etc så Sedan har det bara fortsatt i göteborg.

    Så när andra säger åhhhh jag minns hur det var för 20 år sedan när det var så lugnt och tryggt så hade inte göteborg det lugnt och tryggt för 20 år sedan.

    Nu när våldet har spridit ut sig över allt i hela sverige tycker alla det är så hemskt.

    Om alla hade lyssnat på oss i gbg och inte anklagat oss för konspirations teorier – nazism – att vara foljehattar hade vi kanske kunnat stoppa våldet redan då och ändrat alla lagar och satt hårt mot hårt för att markera att detta accepterar vi inte i sverige. Livet i sverige kanske hade sett helt annorlunda ut nu idag om vi hade agerat redan då.

  9. Lundapolitikerna är tillhör dom mest naiva vi har i det här landet. Iallafall på kommunalnivå. De har alltid trott att det som händer i Malmö det händer inte där.
    Men de kan ju alltid fortsätta att leva i sin meningslösa bubbla med sina jäkla spårväg som har byggts till ingen nytta. Nu fick dom iallafall sig en läxa.

  10. Chockade..va fanken ni har ju skapat det!
    Visa ert ansvar och sluta gnäll..
    Ni är ju ansvariga,med det förstår ni inte.
    Ni klarar inte av er uppgiift.så lämna era platser
    till folk med pondus.

  11. Lögn och en förbannad dikt, be nu mamma om en smörgås och lite mjölk så du är redo för natten.

  12. Svensken står storögt med tungan hängande utanför av förundran när babben uppför sig som babben gör där han kommer ifrån.
    Bara för att babben bor i Sverige blir inte babben Svensk med allt vad det medför.
    En gång babbe alltid babbe.

    • Chockade..va fanken ni har ju skapat det!
      Visa ert ansvar och sluta gnäll..
      Ni är ju ansvariga,med det förstår ni inte.
      Ni klarar inte av er uppgiift.så lämna era platser
      till folk med pondus

  13. Ja man tar inte in halva afrika och mellanöstern helt utan konsekvenser. Dags att sluta använda Sverige som lekstuga.

  14. En sak är jag i alla fall säker på, det kommer flera sprängningar och skjutningar.
    Har vi släppt in Mellanöstern och Afrika så får vi leva med det ända tills vi skickar hem dem igen.

  15. Vad skall man säga.Så naiva som folket är får de stå sitt kast (röst). Det här är väl bara början till det öppna kriget som är på gång i landet. Redan påbörjad tack vare 7 klövern.

  16. Det är lika fånigt som att, det drar in tjocka mörka moln, att då bli chockad när det börjar regna….

  17. Hur fan kan man bli chockad av sin egna politik…jävla spån båda två.

    Avgå era stolpskott ni är fullständigt överflödiga nollor.

Kommentera