Polisen ovillig att utreda uppmaningar att skjuta vita svenskar – hänvisar till ”konstnärlig frihet”

RASISM. Vi har två gånger tidigare publicerat en film med den nigerianska invandraren Jesse Conable, folkbokförd i Lund men numera bosatt i Kalmar, där han uttrycker sitt hat mot vita människor. Idag bliir en tredje gång. 

Flera personer har polisanmält rapartisten men enligt Samhällsnytt har polisen inte lust att ta tag i hatet utan hänvisar till den rashatande nigerianens ”konstnärliga frihet”.

-Pettersson har aldrig hört talas om ”konstnärlig frihet” för exempelvis Dan Park som flera gånger dömts till fängelse, senast till fyra månader, för sina verk trots att han aldrig hotat någon. Lagen gäller inte lika för alla.

Om Dan Park på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

15 thoughts on “Polisen ovillig att utreda uppmaningar att skjuta vita svenskar – hänvisar till ”konstnärlig frihet”

  1. Och jag som inte får skylta med ”finsk godis ”kyssar , tidigare negerkyssar men tvingades till namnbyte.
    .Lådan pryds av två lyckliga svarta som kysser varandra. Detta anserTV är rasistiskt, när de var och intervjuade mig och inte vågade ta en bild på den vackra lådan som även i dag säljs i Finland ,men till Sverige tvingades de byta förpackning, så jävla överkänsliga har svenskar blivit.

  2. Säkert finns det individer från icke skidåkande länder,
    som skulle ha glädje av hjälp att få en intensiv hemlängtan?

    Men tänk på att medborgargarden är förbjudet!

  3. ”Sverige” är nu tveklöst en diktatur och när indoktrineringen av alla nya värnpliktiga är klar blir hon en militär diktatur!?

  4. Vem är förvånad över detta svar från en totalt politiskt korrekt styrd fjollig Pride-polis ?

  5. Det är bara att konstatera att hela Rättsapparaten idag
    består av den negativa delen av ordet kärringar.Hade fanskapet gjort motsvarande grej i sitt forna hemland hade han inte kommit ut igen,
    det tror väl fan att när inte polisen tar tag i detta, så kommer nästa dåre
    att praktisera vad figuren kräker ur sig.

    Konstnärlig frihet?? Ynkligt!

  6. Vidrig människa.Vidrig musik.Vidrigt bemötande på polisanmälningarna.Åk hem, så slipper du vita hemska människor.Bye,bye.Tack och adjö.Vi kommer inte att sakna dig.

  7. Utan tvekan är Svenska Åklagare världens mest korrupta!
    Likhet inför lagen är en mänsklig rättighet och deras syn att totalt olika lagar gäller beroende på ”rätt” eller ”fel” rastillhörighet, religion eller partibok är rent kriminell!
    Tillsammans med sina omgullade import-kriminella rasistapor kostar de för många oskyldiga brottsoffer!
    De måste bytas ut mot icke korrupta, icke kriminella!
    Med alla medel!

  8. Men så bra då. Nästa gång jag målar på något hemma då ska jag spela Djungeltrubaduren, och hänvisa till min konstnärliga frihet. Polisen själva säger att det är ok och inte rasistiskt

  9. ”Den konstnärliga friheten” gäller tydligen för vissa konstnärer.

    Tyvärr Dan Park, du ingår inte i den skyddade gruppen. Besynnerligt men inte förvånande. Hur olika saker ses på, i det demokratiska och fria Sverige.

  10. 2015 kom den första domen om svenskar kunde ingå i hets mot folk grupp. Tingsrättsdom: Hets mot svenskar kan bestraffas, men svenskar får tåla mer än minoritetsgrupper

    En bloggare hade skrivit.

    ”Svenskar är det sämsta av gojer. Svenskar är ett folk som aldrig kunnat bete sig civiliserat, utan de har barbariet inprogrammerat i sina gener. Detta leder till att hart nära varje svensk är en potentiell sexualförbrytare, och till att svenskar inte hyser respekt för judar och andra. Svenskar beter sig som djur. Jag vill gå så långt som att säga att svenskar – såväl etniska som kulturella svenskar – jämförda med andra folk, är ohyra, vidrig ohyra. Det vore inte mer än rätt om alla svenskar utrotades – försvann från jordens yta” hade stockholmaren skrivit och publicerat på sin blogg.

    https://magasinetavsnitt.wordpress.com/2015/04/21/tingsrattsdom-hets-mot-svenskar-kan-bestraffas-men-svenskar-far-tala-mer-an-minoritetsgrupper/

    https://www.nt.se/nyheter/norrkoping/unik-dom-vackte-stor-uppmarksamhet-10957970.aspx

    2016:Polisen: Offer väljs ut för att de är svenskar – inte ens åklagarna känner till hur fallen ska drivas.

    https://www.sydsvenskan.se/2016-03-13/polisen-offer-valjs-ut-for-att-de-ar-svenskar

  11. Ofattbart! Likhet inför lagen? Jo, jo, vilket förtroende som genereras för våra myndigheter.

    Undrar hur mkt resurser som läggs ner av samma myndighet för att läsa artiklar och kommentarer i alternativa media. I jakt på förtvivlade pensionärer som uttalar sig fjärran från denna aggressivitet.

    Dessa riskerar till och med fängelse. För andra gäller ”konstnärlig frihet”.

    Hyckleriet och särbehehandlingen saknar gränser!!!

Kommentera