Regnbågsflaggan ska inte längre hissas i Sölvesborg

INRIKES. Prideflaggan ska inte längre hissas på stadshuset i Sölvesborg. Det har kommunens samstyre bestående av SD, M, KD och lokala Sölvesborg- och Listerpartiet beslutat, rapporterar Blekinge Läns Tidning, tyvärr bakom betalvägg.  Det sverigedemokratiska kommunalrådet Louise Erixon säger att kommunen från och med nu bara kommer att följa nationella flaggdagar och bara hissa den svenska flaggan.

– För oss är traditionen viktig, och jag vet att många av våra äldre kommuninvånare delar den uppfattningen, säger hon till tidningen. Kommunen har hissat regnbågsflaggan varje år sedan 2013.

Pettersson tycker det är bra. Pride har kidnappats av den odemokratiska vänsterrörelsen och är ett särintresse. Prideflaggan ska inte hissas på officiella flaggstänger, lika lite som kommunisternas eller Nordiska motståndsrörelsen.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

22 thoughts on “Regnbågsflaggan ska inte längre hissas i Sölvesborg

  1. Det är tre parter som regerar sverige tydligen Miljöpartiet , kriminella och priderörelsen Först skulle de vara pridesöndag sen pridevecka nu fodrar man pridemånad Nästa år blir de skert prideåret då får man naturligtvis flagga bara med regnbågsflaggor Men detta är ju sverige idioternas förlovade land

  2. Bästa paret Louise E och Jimmie Å. Ni är ovärderliga för Sverige. Tack vare Jimmie har man känt hopp för sina barns framtid och nu finns det kommuner som börjar visa vägen hur man kan ställa allt tillrätta tack vare Louise E!

  3. Sölvesborg går från klarhet till klarhet med tiggeriförbud, stopp för asylinvandring (vilket inte är säkert att de får igenom eftersom kommunerna tvingas att ta emot asylinvandrare) och nu det senaste om att inte hissa prideflaggan vid stadshuset i Sölvesborg.

  4. Lagens definition av diskriminering

    En förenklad beskrivning av lagens definition av diskriminering är att någon missgynnas eller kränks. Missgynnandet eller kränkningen ska också ha samband med någon av de sju diskrimineringsgrunderna.

    kön
    könsöverskridande identitet eller uttryck
    etnisk tillhörighet
    religion eller annan trosuppfattning
    funktionsnedsättning
    sexuell läggning
    ålder.

    Varför ska regnbågsfolk särbehandlas av alla dessa grupper?

    Vart är alla flaggor i olika kommuner för

    änkor-änklingar

    astma och allergi sjuka? som för övriga är 30% av sveriges befolkning

    vart är autism flaggpr?

    diabets flaggor?

    inutit flaggor?

    same flaggor?

    Antingen ska alla kommuner INKLUDERA alla utsatta grupper eller EXKLUDERA alla grupper och ägna sig åt en sekulär politik

  5. Jag funderar på att tjäna en hacka med att beställa toarullar i Prideflaggor och sälja i Europa.
    Det måste vara en fantastisk affärsidé.

  6. Skåne, Blekinge och Halland bör kräva utträde ur Sverige och återföras till Danmark. Dessa landskap togs med våld från Danmark och detta bör rättas till nu.

  7. Det räcker så bra med den regnbåge man kan se på
    himmeln efter regn o Solsken samtidigt, den är
    naturlig, det är inte flaggan!

  8. Varfor trodde jag att en flagga var for landet och inte for ett folk, om jag har fel varfor har inte vi hetrosexuella var flagga????

  9. Jag tycker de gör rätt. Vill man fira något/någon, så använder man nationsflaggan åtminstone på officiella byggnader.

  10. I ”mitt ghetto”,finns det enbart en som stolt flaggar blå/gult,från balkongen.
    Ni får själva gissa hos vem….

  11. Mycket klokt beslut av Sölvesborg!
    Den rörelsen är för politiserad, odemokratiskt och vänsterstyrd!
    Önskar att fler kommuner följer efter!
    Dårskapet behöver få ett slut!
    Krossa den skadliga socialismen!

  12. Helt rätt på officiella bygnader ska svenska flaggan eller nån flagga med stadsvapen flaggas med. Bögaflaggor får man flagga på privata flaggstänger.

    • Nu gäller det bara att få polisen att sluta fjanta sig med att hylla dessa sjuka böjelser, och börja agera som poliser och inte som feministiska fjollor.

      Ps. Finns män hos polisen som vägrar agera som fjolliga knähundar inför Sveriges sjuka feministiska hycklande regering.

  13. Heja Sölvesborg.Hoppas fler kommuner följer efter.Prideflaggan är en politisk flagga och den hör ej hemma på offentliga byggnader.Jag är urless på att se hela Stockholms stad nerlusad av denna pedofilflagga varje år före pride under pride och långt efter pride är avslutad.Man skall tvingas på denna symbol överallt.Folk får göra vad dom vill och älska vem dom vill men jag vill inte ha detta upptryckt i ansiktet.

  14. Louise Erixon har en del att lära sin make, jag blir bara mer och mer imponerad av denna kvinna hon lyssnar på sina väljare och står för det som gjorde att jag en gång i tiden blev Sverigedemokrat.

    Hoppas ledningen i SD tar efter Sölvesborgs hårda nypor och politik så att flyende fd Sverigedemokrater kommer tillbaks.

    Nån som vet hur hon ställer sig inför ett EU-urtträde.?

  15. Underbart! Bra att det iallafall finns en kommun som är normal bland alla de övriga sinnessjuka kommuner runt om i landet.

Kommentera