SD vill göra Sverige till ett stort Sölvesborg

DEMOKRATI. I Sölvesborg bor Jimmie Åkesson och sedan förra hösten styr hans sambo Louise Erixon en SD-ledd allians som kallas Samstyret. Sölvesborg blev den första kommunen där partiet nådde makten, med stöd av Moderaterna, Kristdemokraterna och det lokala partiet Sölvesborg och Lister, SoL, skriver Jonna Simma i Aftonbladet.

-Pettersson säger att det verkar som ledarskribent Jonna Simma inte vet hur systemet fungerar, det är visserligen inte perfekt för Miljöpartiet fick en fjärdedel så många röster som SD men de är på god väga att göra om hela Sverige utan att Simma protesterar…

Sedan kan man fundera på hur stora Sverigedemokraterna skulle vara om Jonna Simma med kollegor rapporterade ärligt om läget i landet…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

18 thoughts on “SD vill göra Sverige till ett stort Sölvesborg

  1. Hon har alltid varit lite korkad den där Sima. Enligt henne ska hela Sverige dansa efter Aftonbladets pipa så att de blir nöjda. IQ fiskmås!

    • Lägg av nu. Inget annat att anmärka på?
      Jimmie är en mycket varm person och charmig. har träffat honom på torgmöten och i Riksdagen , han är one of the kind. Han har en stor portion humor på köpet, men det vill inte ni veta av.

  2. Sverige kan även bli som Staffanstorp eller Vellinge där man
    låter förnuftet ta plats, därför går det ganska så bra för dessa
    kommuner!

  3. Lycka SD !
    SD vill mycket bra men inte när och hur.
    Synd att SD inte fick någon inbjudan av regeringen till diskussionen om dagens skenande och okontrollerade mångkulturella kriminalitet i samhället som ironiskt nog 7 klövern själv skapat genom en sjuk okontrollerad massinvandring.
    Om de hycklande partierna M och KD varit trovärdiga skulle de naturligtvis från början innan de själva gick med ställt kravet att SD skulle bjudas in och tackat nej till inbjudan om inte SD kom med men det gjorde inte M och KD inte utan visar ännu en gång att de tillhör den landsförädiska 7 klövern och inget annat.
    Lita aldrig på en politiker från M eller från KD.

  4. Go Sölve, go. St. Sölve och Draken.

    Ja, bra, hoppas Sverige är ett enda stort Sölvesborg när jag återkommer nästa gång.

    Under tiden kan man ju göra den där SÖLVE till ikon för frihet, ansvar och kärlek till den egna befolkningen. Ungefär som St. Georg. Och vi vet ju alla vem DRAKEN är.

  5. Kommunen ska helst inte köpa konst. De ska förvalta skattepengar på bästa hållbara sätt, till skolor barn- och äldreomsorg, socialvård, vatten, avlopp, sopor, gator, gemensamma byggnader, bibliotek, räddningstjänst osv. samt löpande underhåll av allt det. Konst kan naturligtvis komma i fråga när det finns skattepengar över i kommunkassan och då ska naturligtvis kommuninvånarna vara med och rösta för vad man köper in. Det är en enkel sak att ordna sånt folkval på kommunernas hemsidor. Kommunpolitikerna ska inte välja konst för kommunens räkning oavsett smak.

    • Dessutom ska kommunen ha rätt att säga ifrån flyktingar om kommunen inte har råd. Ett statligt tvång i det fallet är absurt och en ordning ingen klok människa kan acceptera.

      • Knappt. Vartannat hus är ockuperad av svarta i dag. Med statens godkännande, Bostadsförmedlingen delar villigt lägenheter till araber här. För att inte glömma det huset för ensamkommande ,som byggdes i tanto parken, på bästa adressen.Nu åker Mathem dit frekvent ….de har kommit på att de behöver inte ens besvära sig med att handla själva.
        Vi betalar.
        Man blir inte annat än förbannad.
        Svensken kommer att tänka på vad de har röstat på först när hela landet har rämnat.

  6. Vill stoppa ”samtidskonst” skriver denne socialistiske ledarskribent !
    Vad man vill stoppa,är sådant som förr förskönade ”pisskurar” o. andra undangömda WC-vrår.
    Att en människa kan vara så sjuk,att man målar något sådant o. kallar kvinnors månats-regler för konst,övergår Stenbocks tankeförmåga !
    När sedan Sölvesborg nekar inköpa skiten,får de bannor av ”experten”….

  7. Eftersom jag inte vill ha en hjärnblödning så läser jag ALDRIG slasken aftonbladet och framförallt inte trams ifrån stolpskottet Jonna Simma och fjanten Lindberg.

    Nu är jag inte Sverigedemokrat längre men Louise och Sölvesborg är på rätt väg….inget snack om saken.

Kommentera