Kändisar som lovade ta hand om migranter ljög


INVANDRING. Franska och brittiska kändisar som skapade uppmärksamhet runt sig själva genom att säga att de skulle ta emot illegala invandrare i sina hem har inte gjort det. De ljög skriver Nya Tider

Knappt 3 % av dem som kommer över Medelhavet är flyktingar enligt FN. Resten är ekonomiska migranter. Fast kändisarna vill inte ta det ansvar de lovade för barnen utan vältrar över kostnaderna på skattebetalarna. 

Under migrationskrisen 2015 så deklarerade många kändisar att de tänkte ställa upp och ta emot flyktingar i sina hem. Den franska Tv-kanalen France2 har genomfört en undersökning som avslöjade att ingen kändis som hade sagt att de skulle ta emot illegala invandrare hemma, hade hållit sitt löfte.

I måndagens nyhetssändning ville France2 veta om dessa kändisar hade omsatt sina ord i handling. Resultaten av undersökningen var klargörande.

Sångaren Charles Aznavour hade lovat att motta illegala invandrare ”hemma”. Hans omgivning uppgav att boendet i fråga sköts upp och skulle äga rum ”efter hans turné”. Sångaren gick bort förra året utan att ha inhyst en enda invandrare.

-Pettersson säger att det vore något för SVT att följa upp. Hur har alla svenska kändisar, journalister med flera som varit för invandring och lovade  ställa upp hösten 2015 agerat. Hur många av dem har ställt upp och öppnat sina lyxvåningar på Södermalm och annorstädes?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 


12 responses to “Kändisar som lovade ta hand om migranter ljög

 • Kattsand

  Ungefär som den videon någon gjorde där man frågade några svenskar på gatan om de ville ta emot en flykting i sitt hem, alla sa ja men ändrade sig när de visade upp en flykting som behövde någonstans att bo…

  Gilla

 • Tony

  Skulle vilja se den snutige Magnus Betner och Pizzaekonomen plus en massa andra tomtar bland annat alla mähä till journalister göra samma sak, men då är det inte så roligt längre, men att pådyvla skattebetalarna
  dessa för Sverige onyttiga varelser är dom duktiga på

  Gilla

 • Maja

  Kjell Bergqvist, Alex Schulman med flera storskojare kan ta emot de i sina hem. Upp till bevis!

  Gilla

  • Tony

   Ja Bert Karlsson har ju erbjudit flera av dessa fega
   varelser en gratis vecka i dom utanförskaps områden
   som dom själva talat sig varma för, men ingen har nappat,
   och det säger en hel del!

   Gilla

 • Kenth Andersson

  Ingen utanför begåvningsreserven är naturligtvis förvånad !

  Gilla

 • ponnsan62

  kändisar har alltid varit skitsnackare.
  Dom är som politiker slickar uppått.Det finns en kille som bor i thailand som jag tycker är en av dom största skitstövlar

  Gillad av 1 person

 • ossie

  Dessa hycklande kändisar vill inte ha några negrer som grannar de vill inte ha dem inom synhåll de ska hålla till i multikultiområdena.

  Gilla

 • Fyllfinnen

  Det var bara ett spel för galleriet, avdankade skådisar och dylikt behövde lite uppmärksamhet. Lättaste sättet var att hoppa på tåget nyanlända, då fick man lite publicitet och pengar för att få vara med.

  SVT skulle aldrig följa upp det, värdegrund och genus och bla bla bla allt annat som dom rabblar upp. Det är bara att titta på vilka dom anställer, så kallade journalister som har en egen agenda. Tänk hur fort dom sänkt yrket journalist, när man pratar om journalister idag skrattar normalt folk åt det

  Gilla

 • Nicklas

  Ja det är som vanligt. Storhycklarna här i Sverige är beredda att ta lån upp över öronen för att slippa bo ens i samma områden som invandrarna. Vanligt hederligt folk får alltså ta smällen för hycklarnas godhetsknarkande.

  Gilla

 • Ståfräs

  Du är allt en riktig skämtare Pettersson.
  Om ngn i PK eliten hade gjort det hade StaziTV sänt live dokusåpa dygnet runt.

  Gilla

 • Bajen666

  Prata går ju…men prata så det går är i princip omöjligt.

  Gilla

 • Kent

  Behövs säkert inte. Det är bara poserande och marknadsföring av vänsterblivna självcentrerade narcissister.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: