Kändisar som lovade ta hand om migranter ljög

INVANDRING. Franska och brittiska kändisar som skapade uppmärksamhet runt sig själva genom att säga att de skulle ta emot illegala invandrare i sina hem har inte gjort det. De ljög skriver Nya Tider

Knappt 3 % av dem som kommer över Medelhavet är flyktingar enligt FN. Resten är ekonomiska migranter. Fast kändisarna vill inte ta det ansvar de lovade för barnen utan vältrar över kostnaderna på skattebetalarna. 

Under migrationskrisen 2015 så deklarerade många kändisar att de tänkte ställa upp och ta emot flyktingar i sina hem. Den franska Tv-kanalen France2 har genomfört en undersökning som avslöjade att ingen kändis som hade sagt att de skulle ta emot illegala invandrare hemma, hade hållit sitt löfte.

I måndagens nyhetssändning ville France2 veta om dessa kändisar hade omsatt sina ord i handling. Resultaten av undersökningen var klargörande.

Sångaren Charles Aznavour hade lovat att motta illegala invandrare ”hemma”. Hans omgivning uppgav att boendet i fråga sköts upp och skulle äga rum ”efter hans turné”. Sångaren gick bort förra året utan att ha inhyst en enda invandrare.

-Pettersson säger att det vore något för SVT att följa upp. Hur har alla svenska kändisar, journalister med flera som varit för invandring och lovade  ställa upp hösten 2015 agerat. Hur många av dem har ställt upp och öppnat sina lyxvåningar på Södermalm och annorstädes?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

12 thoughts on “Kändisar som lovade ta hand om migranter ljög

  1. Ungefär som den videon någon gjorde där man frågade några svenskar på gatan om de ville ta emot en flykting i sitt hem, alla sa ja men ändrade sig när de visade upp en flykting som behövde någonstans att bo…

  2. Skulle vilja se den snutige Magnus Betner och Pizzaekonomen plus en massa andra tomtar bland annat alla mähä till journalister göra samma sak, men då är det inte så roligt längre, men att pådyvla skattebetalarna
    dessa för Sverige onyttiga varelser är dom duktiga på

    • Ja Bert Karlsson har ju erbjudit flera av dessa fega
      varelser en gratis vecka i dom utanförskaps områden
      som dom själva talat sig varma för, men ingen har nappat,
      och det säger en hel del!

  3. kändisar har alltid varit skitsnackare.
    Dom är som politiker slickar uppått.Det finns en kille som bor i thailand som jag tycker är en av dom största skitstövlar

  4. Dessa hycklande kändisar vill inte ha några negrer som grannar de vill inte ha dem inom synhåll de ska hålla till i multikultiområdena.

  5. Det var bara ett spel för galleriet, avdankade skådisar och dylikt behövde lite uppmärksamhet. Lättaste sättet var att hoppa på tåget nyanlända, då fick man lite publicitet och pengar för att få vara med.

    SVT skulle aldrig följa upp det, värdegrund och genus och bla bla bla allt annat som dom rabblar upp. Det är bara att titta på vilka dom anställer, så kallade journalister som har en egen agenda. Tänk hur fort dom sänkt yrket journalist, när man pratar om journalister idag skrattar normalt folk åt det

  6. Ja det är som vanligt. Storhycklarna här i Sverige är beredda att ta lån upp över öronen för att slippa bo ens i samma områden som invandrarna. Vanligt hederligt folk får alltså ta smällen för hycklarnas godhetsknarkande.

  7. Behövs säkert inte. Det är bara poserande och marknadsföring av vänsterblivna självcentrerade narcissister.

Kommentera