Pojkar spelade fotboll med levande ankor

BROTTSLIGHET. Hundägaren såg hur tre tonårspojkar såg ut att spela fotboll med levande ankor. När han fotograferade dem hotade de att sparka ihjäl hans hund, men han kunde ta sig från platsen. Nu har polisen fått fotografierna, rapporterar Lokaltidningen.

– Minst två av dem gick emot honom och sade att de skulle sparka ihjäl hans hund om han gick till polisen eller inte försvann från platsen, säger Mats G Odestål, kommunpolis i Eslöv, till Lokaltidningen.

Mannen gick då från platsen och anmälde saken till polisen. – Han gjorde allt rätt, det var jättebra att han fotograferade, för nu har vi goda möjligheter att hitta gärningsmännen. Den här typen av brott upprör alla, säger Mats G Odestål.

-Pettersson har ingen statistik men har en känsla av att djurplågeri ökat i det nya Sverige…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

16 thoughts on “Pojkar spelade fotboll med levande ankor

  1. Om inte de gökar med djuren, så sparkar de boll med djuren….allt detta sker med EN VINST FÖR SAMHÄLLET.

    SJUKA, SINNESSJUKA SKRÄP !!!

  2. Den nya svenska tryggheten verkar designas för individer med djävulskt primitiva beteenden. Det nya är att det kostar extremt höjda skatter. Svenska PK-ligor verkar vilja befolka Sverige med kriminella förmågor. Jag har inte förstått varför och hur det är möjligt att majoriteten väljare går med på det. En form av kollektivt mentalt haveri? Förstår någon vad, som händer i Sverige idag? Vart tog de ansvariga vägen?

  3. …. och deras ”föräldrar” har evig semester och röker vattenpipa, påskkärringarna tjattrar i tvättstugorna allt medans redigt små pengarna gråter o skriker på balkongerna dagarna i änna.

    Inget nytt under solen.

  4. Skulle jag se sånt skulla jag sparka av personens smalben.
    Sedan tänka, vad f…n har jag gjort..och så anmäla mig själv.

  5. muhammeds skitungar som ser ut som knorren på grisen.Tycker jag!
    Hur fanken är man skapt.Själv tror jag inaveln
    är det som påverkar dessa skitungar..

    • Och vad tycker dom där äckliga imaner eller vad dom kallar sig?
      Själv tycker jag derras profet måste vara en ricktig gris..
      Profet hej du glade..En pungråtta i mina ögon.
      Inavel med råttor och annat skräp .
      Är vad jag tycker

  6. Djurens vänner har fullt upp med att hata SD, så sådana här incidenter skiter man fullständigt i, utan hälsar istället dessa gärningsmän välkomna som medlemmar för att öka mångfalden.
    Hur fan vore det om Ni sadlar om till ”Sveriges och djurens vänner” istället?

  7. Vart är alla djurrättsaktivister nu då ? Dom är alltid ute och provocerar vid andra jakter som är kontrollerade av lagar och regler, där dom vet att gör jägaren något fel blir denne av med alla vapen. Eller i värsta fall få fängelse

    Eller är det så lätt förklarat att dom är rädda för att åka på stryk av vissa individer, så man ger sig på sådana som man vet inte kan göra något

    • Jo dom hukar i buskarna, ifall dom inte är ute förstör
      småföretagarnas egendom. Dessa fega ligister är
      lika ynkliga som Miljöpartisternas tystnad när det
      handlar om bilbränder, när det är deras telningar som
      utför dåden gäller det att knipa käft. Så fungerar ynkryggar!

  8. Den svenska importen av mångkulturella outvecklade grottparasiter är och har verkligen varit lyckad !
    Nu får s.k f.d kommunisten och den av Steffe nyutnämda EU-kommissionären Ylva Johansson som säger att hon är jätteglad över utnämningen ordna ännu fler importer av parasiter till dagens trygga och heliga och mångkulturella Islamistiska Sverige.
    Måtte straffet inom kort för alla femtekolonnare och landsförrädarna bli mycket HÅRT !!!!!!!

Kommentera