Dåligt tryck i Expressens klimat-tanter


Igår körde dessa klimattanter en liten men dock ”GRETA”!  som vanligt utan att ens försöka att delge läsarna fakta!

Greta Thunberg talade i natt: ”Det var hemskt” 

Greta Thunberg befann sig mitt ute på Atlanten när nyheten om skogsbränderna i Amazonas nådde henne. En man i besättningen kallade till sig den lilla segelbåtens besättning och berättade om förödelsen– Hans fru hade ringt honom och han sa att det var allvarligt. Det var så chockerande. Det var hemskt att befinna sig ute på havet och inte kunna göra någonting. Jag kunde bara sitta där.

Till å börja med kan man ju fråga sig vad Greta skulle ha gjort om hon varit på landbacken, när hon fick höra talas om bränderna i Brasilien? Uppmanat skolbarnen i Brasilien att strejka??

Sen kan man ju tycka att om klimattanterna vill framstå som seriösa journalister, de kunde ha meddelat läsarna att bränderna i Brasilien är ungefär som de genomsnittligt varit dr sista 20 åren! LÄNK

 

Å tittar man HÄR  så ser man att det brinner mycket mer i Afrika är i Sydamerika!

Afrika till höger i bilden Sydameria till vänster

Fast bränder i Afrika kanske är miljövänligare än i bränder i Sydamerika?  Eller får inte Afrikanerna kritiseras? De kanske känner sig lessna å påstår att det är rasistiskt att nämna bränderna i Afrika?

På slutet av klimattanternas lilla Greta artikel, så påstås hon ha sagt: ”De kan inte argumentera mot mig eftersom det inte går att argumentera mot forskning.”  detta uttalande är förhoppningsvis ett missförstånd av klimattanterna, inte kan Greta ha sagt nått så korkat? Det är ju precise tvärt om,

Forskning skall alltid ifrågasättas!

Och finns det någon forskning som skall och har ifrågasatts så är det den så kallade klimatforskningen!

 

 

 

 

 

 


15 responses to “Dåligt tryck i Expressens klimat-tanter

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: