Stora narkotikabeslag i mångkulturella Brandkärr

BROTTSLIGHET. Som ni vet har det varit oroligt i den mångkulturella stadsdelen Brandkärr, Nyköping den senaste tiden. Ungdomar med rötter i icke-skidåkande länder har protesterat mot polisens närvaro genom att kasta sten på polisen, elda bildäck och begå skadegörelse. Den somaliska föreningen som nattvandrar i området försvarar ligisterna med att det var lugnt innan polisen kom.

Nu rapporterar den Eskilstunastyrda tidningen Södermanlands Nyheter att polisen att de gjort stora narkotikabeslag i Brandkärr. De har gjort ett stort beslag av knarkbjörnar, alltså godisbjörnar preparerade med narkotika. Polisen har beslagtagit amfetamin, kokain, heroin och hasch i större mängder som misstänks förvaras för att säljas.

-Pettersson säger att det är inte undra på att invandrarungdomarna är upprörda över upprepade visitationer. Jag tycker de ska slippa denna kränkning och i stället låsas in tillsammans med de föräldrar som försvarar dem i väntan på återvandring till varmare trakter.

Om Brandkärr på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “Stora narkotikabeslag i mångkulturella Brandkärr

  1. Somalier vad är det…är det ett folk?
    En som undrar.
    Vad har dom i så fall bidragit med för klimatet?

  2. Hatet och hetsen är aldrig långt borta här inne, har ni inte tänkt på att majoriteten i brandkärr är vanliga svenskar? Detta behöver inte och är knappast invandrare. De har fått uppehållstillstånd och kanske medborgarskap, varför skulle de pyssla med dessa smutsaffärer?

  3. Kan berätta om EU toppmötet i Göteborg där poliserna höll sig borta för att inte provocera demonstranterna. Hela Avenyn och många affärer blev sönderslagna, fast polisen inte var där.
    Jävla skitsnack att polisen provocerar. Skicka tillbaka packet till Ryssland eller Mellanöstern eller var de kommer från.

  4. I dag gjordes marginella ändringar i regeringen. Tänk om Statsministern hade utnämnt Pettersson till justitieminister och Johan Westerholm till utrikesminister. Då hade vi kunnat se ljusare på framtiden.

Kommentera