Skattesänkning vs skattehöjning

137 kronor i sänkt skatt lovade regeringen de landsbygdsbor som bor i norra och nordvästra Sverige. Man skulle kunna travestera Henrik Schyffert och säga att det räcker till en pizza och en stor stark på den lokala pizzerian.

Idag utannonseras en skattehöjning på bensin med 15 öre litern. För en familj i Norrlands inland som är i dagligt behov av bil äter denna höjning upp starkölen. Fast, vad tusan. Det går lika bra med vatten.

 

 

22 thoughts on “Skattesänkning vs skattehöjning

  1. Jag hittade en tabell gällande pensioner, där Sverige går före Finland.
    Det är omöjligt, då en enkel arbetare i Finland får nästan 20 tusen kronor i pension, dessutom änkepensionen på 8000 i månaden .
    jag blir så förbannad när jag ser hur de friserar siffrorna och ljuger hela tiden hur bra vi har det i Sverige.

  2. Sossen ex minister Persson kritiserar regeringen och säger att den som betalar högst i skatt får den sämsta servicen men han glömde att nämna att den som betalar ingen skatt alls får den bästa servicen

  3. Ormen i paradiset Annie Lööf är verkligen snäll och generös mot det där s.k vanliga folket som alla politiker (även SD) och övriga inom det och välgödda etablissemanget föraktfullt kallar alla utanför den landsförädiska och mångkulturälskande PK-familjen !

  4. Sitter just nu och undrar hur man ”böjer” ARG i olika kausus !!??
    Som boende i norrland kan jag tala om för den IGNORANTA
    & OMEDVETNA höginkomsttagaren Annie Lööf samt övriga regeringsledamöter som inte är medvetna om enkel matematik !!
    Det regeringen ger med ena ”handen” tar de DUBBELT tillbaka med den andra ”handen” !!
    Det vet alla som bor NORR OM DALÄLVEN och troligen några till som kan matematikens underverk !!!!

    • Man behöver inte vara något mattesnille för att räkna ut att den så kallade regeringen i Sverige tjänar miljarder på att stjäla från den 1,5 miljoner starka Svenska befolkningen. Dessa pengar går rakt in i den nya statskassan INVANDRARVERKETS kassa och delas ut bland den analfabetiska befolkningen från MENA-länderna.

    • Stöld ?
      Det är det yttersta landsförräderiet och inget annat, hur landsförrädare och femtekolonnare historiskt sett har behandlats vet de flesta.
      Bara hoppas att historien snart upprepar sig och straffet blir STENHÅRT OCH KÄNNBART.

      • Ok rån då, eftersom det är ett brott som består av stöld genom våld/hot. Grovt rån med ont uppsåt mot svenska folket. Politiska och massmediala kolaboratörer är skyldiga för grova övergrepp på oss svenskar.

  5. Sedan ska de väl höja med 30 öre vid årskiftet igen.
    Då ryker hela skattelättnaden, snabbt som ögat.

  6. Polska premiärministern säger att höja skatten är ingen konst.
    Att däremot sänka skatten, med ökat välstånd är en konst.

    • Det spelar ingen roll dur regeringen uppför sig så länge över 80% av den Svenska befolkningen är så enormt dumma i huvudet så att dom tror på dom.

  7. Som vänstern tänker, är varje skattekrona staten inte lyckats klämma ur en skattebetalare, en förlorad krona, som de inte kan spendera på nya flummiga omfördelnings projekt.

  8. I en demokrati så ska det finnas och tillåtas olika synpunkter. För oss som inte är centerpartister och som inte röstar på partiet spelar det ingen roll.

    Jag begriper inte hur medlemmarna kan stå ut med en ledare som ljuger för väljarna inför ett riksdagsval och som byter åsikt som det faller henne in. Jag skulle skämmas. För hennes vingliga beslut måste ju medlemmen i Filipstad och Dorotea försvara.

  9. Vår regering skiter oss vanliga.Lövfen och
    hans Nazister i regeringen kommer ta alla våra pengar och ge till palestina..det är vad. jag tror.

    • Dom ser noga till att fylla sina egna plus varandras bakfickor med lite extra skattepengar också. så dom kan fly landet när bilbränderna börjar kännas under fötterna på dom små medans vi vanliga medborgare ska stanna kvar i helvetet dom skapat. Riksrätt för alla genuskommunister tack! Dom borde ställas till ansvar för sin etniska rensning av svenskar, folkmord är straffbart enligt FN vad jag vet.

      • Det är många som tycker att den så kallade regeringen i Sverige måste ställas till svars för sina brott mot mänskligheten, men det finns inte en enda Svensk som vågar ta dom i örat.

  10. Landsbygdens primadonna Annie Lööf, ”uppskattar” nog människorna på landsbygden, på fel sätt.

    För detta har ju hennes ”välsignelse”.

Kommentera