Islamska staten bombas av US Air force

MELLANÖSTERN. Så här ser det ut när koalitionen i Irak och US Air Forces attackplan F15 och F35 släpper 36.000 kg bomber på en ö som infekteras av islamska staten.

-Pettersson misstänker att Allah inte är så stor i dessa lägen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Islamska staten bombas av US Air force

  1. Det kanske inte betyder något, men var är bilden? Eller videon? Eller är Petterson utsatt för censur?
    Bild el dyl har nu saknats vid flera tillfällen.

  2. Meh… inte då imponerad faktiskt. Tänkte mig nått liknande det system finnarna utvecklade under vinterkriget: https://youtu.be/gJZxRvYHc5Q

    Om mitt minne är korrekt så utvecklade en officer en skiva som gjorde att olika granat och haubitsar kunde rikta in sig på samma plats och få pjäserna att landa samtidigt. Det samma systemet används idag i deras Amos 2 och 1 pipiga versioner om jag har rätt fast då en dator som räknar ut banor etc

    • I o f s kan en ”skiva” kanske underlätta. Vilken artillerist som helst kan åstadkomme en sådan granatkoncentration på annat sätt. Ange målets koordinater och tidpunkten för nedslag. Fixat!
      Vill man täcka en större yta än ”normalträffbilden” kan de olika förbanden ges en koordinat vardera inom ytan, men samma tidpunkt för nedslag.

      Möjligen skulle en skiva kunna fungera som ett slags ”krypterad målangivning”, för att försvåra för motståndarens moteld (mot skjutande förband), vilka ju avslöjar sina grupperingar.

  3. allha tycker jag är en skitstövel..sen vet jag att han inte finns.
    Skulle han finnas tror jag han skulle sitta på grisen.
    Knorr knorr sa grisen.

Kommentera