Det är svårt att vara muslim i Europa

ISLAM. Pettersson är konservativ nationalist med en grundinställning att samhällsförändringar ska ske så långsamt och försiktigt att man inte råkar slå sönder något som fungerar väl. En så dramatisk demografisk förändring som dagens invandring till Sverige innebär är allt annat än långsam och försiktig, och det vi råkar slå sönder på vägen kan visa sig omöjligt att reparera i efterhand.

Idag föraktas nationalismen av globalister, EU-förespråkare med flera är för en ekonomisk, kulturell och politisk process som innebär att världens länder knyts närmare varandra, det är bra. Det tycker även jag. Men många vill driva globaliseringen så långt att nationalstaterna upphör och världen blir ett enda land som styr av EU eller FN, ett jättelikt imperium utan gränser.

Det har gett upphov till gigantiska migrantströmmar av människor som vill skaffa sig ett bättre liv, och de söker sig med hjälp av globalisternas konstgjorda regler om fri rörlighet, asyl och skydd till de nationalstater som är dumma nog att ta emot dem och ge dem bidrag som Tyskland, Sverige, Norge, Danmark osv. andra nationalstater som Japan och Sydkorea säger blank nej.

Många länder skulle kunna ta emot migrantströmmarna som oftast består av muslimer, men ytterst få betalar bidrag så det lönar sig för dem att flytta…

Det är svårt att vara muslim i Europa, konstaterar Rahma Nour, sörmlänning sedan 13 år tillbaka, enligt den Eskilstunastyrda lokaltidningen Södermanlands Nyheter.

Sahrolul Aden och Rahma Nour intervjuades i samband med EU-valet i våras. – Det är inte bra. Vi vill stanna i Europa och vi vill hjälpa andra invandrare och muslimer, säger Rahma Nour.

-Pettersson säger att det är klart att damerna vill stanna i Europa, det är inte i många muslimska länder de får rösta på något annat än det mannen bestämmer. Det är inte i många länder muslimska kvinnor kan arbeta på ”socialen” och gå omkring i tält och göra sig oanställningsbara. Att de eller tidningen påstår att det är svårt att leva i Europa för muslimer borde vara lätt att åtgärda, det finns över 50 muslimska länder att flytta till.

Muslimerna borde lära sig det klassiska ordspråket och leva efter det: Kräv din rätt, men gör först din plikt…

 -Jag tycker det är dags för en repris av var muslimerna är lyckliga och en påminnelse om att de vill göra om de lyckliga länderna till länder där ingen är lycklig. 

Buddhister som lever med hinduer = inga problem
Hinduer lever med kristna = inga problem
Hinduer lever med judar = inga problem

Kristna som lever med Shintos = inga problem
Shintos lever med konfucianer = inga problem
Konfusianer lever med bahaier = inga problem
Bahaier lever med judar = inga problem
Judar med ateister = inga problem
Ateister lever med buddhister = inga problem
Buddhister som lever med sikher = inga problem
Sikher som lever med hinduer = inga problem
Hinduer lever med bahaier = inga problem
Bahaier lever med kristna = inga problem
Kristna som lever med judar = inga problem
Judar med buddhister = inga problem
Buddhister som lever med Shintos = inga problem
Shintos lever med ateister = inga problem
Ateister lever med konfucianer = inga problem
Konfusianer lever med hinduer = inga problem

Så var är problemet

Muslimer som bor med hinduer = Problem
Muslimer som bor med buddhister = Problem
Muslimer som bor med kristna = Problem
Muslimer som bor med judar = Problem
Muslimer som bor med sikher = Problem
Muslimer som bor med bahaier = Problem
Muslimer som bor med Shintos = Problem
Muslimer som bor med ateister = Problem

Muslimer med muslimer = BIG PROBLEM

Så muslimerna…

De är inte lyckliga i Gaza
De är inte lyckliga i Egypten
De är inte lyckliga i Libyen
De är inte lyckliga i Marocko
De är inte lyckliga i Iran
De är inte lyckliga i Irak
De är inte lyckliga i Jemen
De är inte lyckliga i Afghanistan
De är inte lyckliga i Pakistan
De är inte lyckliga i Syrien
De är inte lyckliga i Libanon
De är inte lyckliga i Nigeria
De är inte lyckliga i Kenya
De är inte lyckliga i Sudan

Så, var är muslimer lyckliga? 

De är lyckliga i Australien
De är lyckliga i England
De är lyckliga i Belgien
De är lyckliga i Frankrike
De är lyckliga i Italien
De är lyckliga i Tyskland
De är lyckliga i Sverige
De är lyckliga i USA och Kanada
De är lyckliga i Norge

De är lyckliga i nästan alla länder som inte är islamiska!

Och vem skyller de detta på? Inte islam … Inte sina ledare… Inte sig själva …
De skyller på de länder de trivs och är glada i!!!

Och de vill ändra de länder de är glada i, till att bli sådana länder som de inte trivs i och där de inte är glada till sådana länder de flytt eller flyttat ifrån på grund av att de var missnöjda…

Ali, Muhammed, Allah, Abdullah och allt vad ni heter ni är fan i mig inte kloka…

-Pettersson pratade en gång med en kristen gudsman i Nyköping, svartrocken ville ge muslimerna mer tid. Mitt svar var att de har haft 1.400 år på sig och det räcker. Så numera har gudsmannen och jag ingen kontakt…

Det är dags att hjälpa muslimerna tillbaka till de muslimska länderna…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

19 thoughts on “Det är svårt att vara muslim i Europa

  1. Hon klagar på att det är svårt att vara muslim i Europa….. Men tydligen inte tillräcklig svårt! Det fanns en gång i tiden människor som va tvungen att bära en tydlig symbol på sina kläder.
    Man borde införa detta igen för de Muslimska livsformer ett stort grönt M

  2. Det är svårt att vara muslim i Europa ???? Ja och det borde vara helt omöjligt att bedriva en sådan mördarsekt i Europa det kan de göra i sina egna världsdelar utan bistånd från utvecklade länder !

  3. Ja dom är lyckliga när dom kan leva av vad andra arbetar ihop
    utan att själva anstränga sig, och kan dom då med hjälp av
    ryggradslösa politiker få hit det som dom gillade i M.Ö .
    Ja då leker livet, och man kan till och med resa på semester
    till det landet man flytt ifrån? Sverige är toppen??

    • Det kan inte vår Statsminister han gjorde inte svetsutbildningen klar ens ! Tydligen slog den missade utbildningen igenom på all övrig kunskap också !

  4. Rahma Nour ! Det är djävulskt mycket svårare för alla andra människor som måste leva ihop med muslimer !!!

  5. Nu ställer vi oss upp tillsammans och så sjunger vi …. ”We shall ååååveerrrrkaaaaaammm, vi shall åååvveerrrrkaaaam”….. (

    (alla ni födda -90 och senare får googla det där. Tips: friggebo).

    Sveriges förhållningssätt till utländska invasionsstyrkor är lika patetisk nu som då… egentligen har inget ändrats förutom att allt blivit mycket värre, och det råder nästan Stasi-liknande censur. Som grädde på moset har satanistisk genuspropaganda och nu senast försöker mainstream (tv4) normalisera kannibalism.

    Har ni förberett er för när de drar ur proppen från elnätet och gör sverige strömlöst?

    Mvh, Paul L i mitt-skåne.

  6. Jag anser att muslimer har inte anpassat sig hit.De skapar kaos var som helst de är. Inga vänliga människor precis. Nu känner jag personligen många härliga vanliga muslimer, så det är inte alla det här gäller men en stor majoritet har inget här att göra.

  7. ”att det är svårt att leva i Europa för muslimer borde vara lätt att åtgärda, det finns över 50 muslimska länder att flytta till.”

    Helt rätt, här är de inte till någon glädje, endast till belastning.

  8. Kan inte förstå att de ska vara så svårt att hitta ett hem som passar dem, i dag finns det 40-50 länder som alla hade passat dem, där de praktiserar stenåldersreligionen, mannen bestämmer, sharia fungerar, maten fungerar för dem osv, gemensamt för alla dessa länder är att de är diktaturer och inte har en fungerande socialtjänst eller andra skyddsnät, själv tycker jag att de är jätte enkelt, tillför man inget till vårt skattesystem, inte vill ta till sig våra normer, värderingar och kultur då ska man lämna landet, det finns andra länder som passar dem bättre.

  9. Pettersson ! Du borde vara statsminister i detta land. Det är till 100% sant det du säger !!! Vad är det som är så svårt att fatta för stora delar av folket ???

    • Att bli statsminster i Sverige är inte svårt,se på svetsarn totalt befriad allt som kännertecknar normalt tänkande.Välj Pettersson till statsminister han är över kvalificerad om man jämför han med svetsarn.

Kommentera