Alarmerande ökning: Fem våldtäkter anmäls varje dag i Stockholm

BROTTSLIGHET. 890 anmälda våldtäkter under första halvåret i fjol – 1 060 under samma period i år. Det är en ökning med nära 20 procent. Politikerna är oroliga och menar att det inte går att acceptera. Gruppvåldtäkt i Hässelby, överfall på väg hem från tunnelbanan i Rissne, våldtäkter i publikhavet under We Are STHLM och en taxichaufför som tvingade med en passagerare till sitt hem i Husby.

Affes statistik

Det är bara några av de total åtta misstänkta våldtäkter som Mitt i skrivit om under augusti månad. Statistiken visar att antalet våldtäkter i Stockholmsregionen ökar och förra året anmäldes drygt fem våldtäkter per dag. Det är en utveckling som politikerna inte längre kan acceptera.

– Jag ser oerhört allvarligt på alla våldtäkter. Ökningen är alarmerande, säger finansregionrådet Irene Svenonius (M) när Mitt i träffar henne i Södersjukhusets huvudentré.

Läs hela artikeln på Mitti.se…

-Pettersson undrar hur moderaterna ska kunna göra något åt problemet utan att ens nämna ordet invandrare?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

18 thoughts on “Alarmerande ökning: Fem våldtäkter anmäls varje dag i Stockholm

  1. Var tog ”Me To” vägen?
    – eller kunde de bara hitta på en våldtäkt i en fullsatt badtunna för 17 år sedan?

    – kändes inte seriöst då!
    – känns inte seriöst i dag heller!
    – varför skriker inte den starka kören idag?
    – tog luften slut efter badtunnan?
    Kvinnokraft ! ? ! ?

  2. Statsminister Stefan Löfven (S) intervjuades i TV-kanalen CNBC i januari 2016 under World Economic Forum i Davos i Schweiz.

    https://asylkaos.files.wordpress.com/2016/01/stefan_lofven_migration.png

    The prime minister of Sweden, Stefan Löfven, says that immigrants are NOT to blame for the massive sexual crime increase that has happend to the country at new year 2015/2016 (Publicerades den 23 jan. 2016. Speltid 4:01)

    [youtube https://www.youtube.com/watch?v=6swyinqgJx8&w=560&h=315%5D

    • Han får lära sig tala engelska så han inte ljuger för hela världen.
      Alla vet att migration har orsakat en mastodont våldsvåg i hela Europa.
      Just nu åkte poliser i skytteltrafik på Södermalm och en polishelikopter söker efter någonting som för länge sedan är gömda.

  3. Jag tror att muslimerna har missförstått
    Reinfeldts budskap: ”Öppna REA hjärtan”!

    De har tolkat det som att en annan
    ”öppning” är tillgänglig.

  4. Minst hundra våldtäkter sker varje dag
    2014-01-14 | Olga Persson padlock

    OPINION
    Mörkertalet vad gäller våldtäkter bekräftas i Brottsförebyggande rådets Trygghetsutredning som släpptes under måndagen. Med det oroande att kvinnor känner sig mest otrygga när de vistas utomhus trots att risken för att utsättas för brott utomhus är liten för just kvinnor. Det skriver Olga Persson, förbundssekreterare på SKR, och pekar ut mediers onyanserade skrämseljournalistik kring våldtäkter som en faktor i denna begränsning av många kvinnors liv.
    https://feministisktperspektiv.se/2014/01/14/minst-hundra-valdtakter-sker-varje-dag/

  5. Det pågår ett lågnivå krig mot Sverige, där våldtäkter är ett effektivt vapen.
    Wikipedia skriver ”Under krig och konflikter är våldtäkt ett vanligt vapen som en del av krigföringen, genom att våldtäkter är satta i system för att utöva terror, förödmjuka, förnedra, visa sin makt och tvinga till underkastelse.”

    Flickor, tjejer, unga kvinnor och äldre damer får se sitt livsutrymme krympa för varje dag som går. Att gå på krogen kräver ett visst mått av strategi, vem ska man gå tillsammans med, får man sällskap ända hem, taxi? osv. Det är rent ut sagt för djävligt att politikerna fått skapa en sådan otrygg miljö för kvinnor, eller rättare, för alla de som har snippa och inte snopp.
    Men trots att man vet vem/vilka som skapar den hårda verkligheten så lägger man sin röst på dem. Man tycker ju att en majoritet av kvinnor skulle välja de som erbjuder trygghet. Ur led är tiden

  6. Varför gör inte kärringarna i kärring regeringen något för att hjälpa kvinnorna för????

    • Varför? Se på dem och inse att de själva längtar efter litet kärlek med tanke på hur olyckliga de ser ut.

  7. Men om man får tro jubelidioterna S så är detta bara en bråkdel av hur många de var på 60-talet.

  8. Och vår ”feministiska” regering gör inte ett skit för att stävja denna bisarra utveckling utan fortsätter att fylla på både Stockholm och Sverige med svartmuskiga galningar/våldtäktsmän.

    • Självklart låter man de hållas, man vill ju inte trampa sina importerade kärnväljare på tårna !!

      //Gunnar

  9. Ja det är pensionärernas fel samt att anmälningsbenägenheten har ökat kraftigt. Förövrigt har det alltid varit såhär i Sverige enligt sjuklöverröstarna. Man kan alltid hoppas att de tar sig en rejäl funderare innan nästa val.

  10. Undrar vad vår ”feministiska regering” ska göra åt detta, än så länge har de inte gjort något för kvinnorna eller åt de som har drabbats. För inte kan man säga att de tycker synd om kvinnorna när de gör straffen kortare för våldtäktsmännen, de är nästan så man tror att de tycker lite synd om våldtäktsmännen också, de är ju SÅ svårt för våldtäktsmännen att skilja på rätt eller fel.

  11. Det är nog att anmälningsbenägenheten har ökat, enligt dom som vet och är faktaresistenta. Kanske skulle fråga Snickesnacki, han är både expert och professor

Kommentera