Flyktingar är migranter. Och migrationen har bara börjat

INVANDRING. Förstörelsen av västeuropeiska länder fortskrider enligt planen i Bryssel med dess associerade satellitstater tack vare de makter och media som har suttit vid köttgrytorna i minst de senaste 30 åren sedan 1989, skriver Mikael Jalving i Jyllands-Posten

Knappt 3 % av dem som kommer över Medelhavet är flyktingar enligt FN. Resten är ekonomiska migranter.

Lägg till exempel märke till hur globalisterna fortsätter att prata om flyktingar, även om de inte är i Danmark. Det finns migranter, men det är något helt annat. Flyktingar reser inte genom Europa och land efter land för att bosätta sig där de sociala bidragen är mest generösa. Det gör migranter. Flyktingar flyr till närmaste säkra plats eller grannlandet. När flyktingen passerar flera gränser blir han migrant och bör behandlas som sådan.

Vi har visserligen haft flyktingar i Danmark. Från omgivande länder. När de multikulturella imperierna kollapsade under och efter första världskriget för 100 år sedan gick miljoner människor i exil. Kriget hade gjort dem laglösa. Särskilt i Central- och Östeuropa var det ett missförhållande mellan etniska identiteter och politiska strukturer. Stater vacklade för att de inte var nationalstater, utan kulturellt instabila hybrider. Det är inte gränser utan brist på gränser som får människor att migrera.

Skillnaden är att migranter idag kommer från andra kontinenter. De är inte längre européer och inte heller västerlänningar. Till skillnad från den långa, långa historiska sträckningen av världskrigen, kommer demografiskt och politiskt tryck idag från utsidan, inte från insidan. Migranterna reser särskilt från muslimska områden med misslyckade stater; de är inte flyktingar, även om media och politiker fortfarande använder detta politiskt korrekta begrepp av dem.

Samtidigt har vi med EU en nytt imperium som erövrar nationerna under påstående av fred och fri rörlighet, gör vår framtid till ett fall för kommissionärer och välbetalda tjänstemän och utspädda konkreta mänskliga rättigheter till en abstrakt humanism utan hänsyn till kontinentens demografiska utveckling och politiska ordning.

För 100 år sedan fick laglösa européer söka var de bäst kunde. Idag maskeras migranter som flyktingar, stöttade av krav på universellt skydd, asyl och lagliga garantier, som i praktiken inte finns någon annanstans än i nationalstaterna – och deras skattebetalare – att ta hand om i allt högre takt.

Politik som tror att den transkontinentala migrationen har nått en topp eller är under kontroll kan mycket väl överväga den förestående befolkningsexplosionen fram till 2050, då befolkningen söder om Sahara förväntas fördubblas, medan ökningen i Nordafrika och Mellanöstern ligger på knappt 50 procent. Säkra röda och liberala politiker kan också bara kalla Turkiets president Erdogan. Också han, diktatorn i slussen, kan, oavsett om vi gillar det eller inte, rena oss från de sista illusionerna. Migrationen har bara börjat.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

20 thoughts on “Flyktingar är migranter. Och migrationen har bara börjat

  1. Barcelona har förvandlats till ett slagfält pga ”humanitär” hjälp till afrikaner, som frivilligt beger sig ut i ranka farkoster på Medelhavet, med följder liknande de i Sverige.
    Spanjoren svara dock med att inrätta specialstyrkor som ska rensa upp i träsket av lycksökare, till förtret för vänstermobben, likt den svenska ohyran.
    Anmärkningsvärt att det bara är socialister/kommunister, som vill skapa elände i Värden!

  2. Jag håller med de flesta av er som
    skriver så bra om Sveriges förfall.

    Men ni missar den stora poängen!
    Ni missar själva roten till det onda!
    Ni missar att vår regering domineras av
    LANDSFÖRRÄDARE!
    Ni missar att socialdemokraterna ”sålde”
    Vårt Fosterland till muslimerna1999!
    Ni missar att de ännu har kontraktet gällande!
    Kontraktet som säger att S ska bidra till att
    Sverige ska bli en islamisk stat!
    Kontraktet som säger att ska bidra till att
    muslimer får positioner i alla viktiga styrelser
    i Sverige, inklusive regeringen!

    Info på: www. Socialdemokraterna kontrakt 1999

  3. Flyktingar ar inte migranter, flyktingar flyr fran krig migranter emigrerar for att dom vill

  4. Varför förkastas kristendomen oavsett om du tror på den eller inte- vi använder/anväde den som rättesnöre i vårt land, skall vi nu använda koranen, det är som att ge upp ,implodera hela rättväsendet innifrån, som att göra hela sverige/europa laglöst, med dessa goa individer från när och fjärran som inte verkar kunna deras egen tro.
    Och när blev vi tillfrågade om att ta hit hela världens muslimer, jag undrar fortfarande
    vi har aldrig röstat om detta, bara för vi gick med EU betyde det inte att Afrika och Mellanöstern var med i Europa.
    Sån jävla soppa vi hamnat i ”Politisk Korrekthet” kommer aldrig vara min.

  5. Annie rödfjollan Lööf kallar de inte för flyktingar utan nyanlända .
    Nu ska där skapas låtsas till jobb dessa för 6 miljarder tycker hon.
    När ska vi stoppas denna massförstörelse ?

  6. Man får vara tacksam att man är så gammal som man är och inte har några barn att oroa sig för. Hela den civiliserade världen ska ju invaderas och förstöras. Sen är ju de flesta rena ekonomiska lycksökare och många grovt kriminella bara nu så går det knappt en dag utan nya mord. Dessa sk globalister bör ställas inför rätta och få leva sina resterande dagar i fattigdom i Afrika.

  7. Putin yttrade vid något tillfälle att Europa kommer att bli ett slagfält.
    Är det globalistelitens mål ? War is money !!!

  8. Mina historiska kunskaper liksom allt annat är i högsta grad begränsade. Det erkännes gärna.

    Men fundera och grubbla är omöjligt att avstå ifrån. Och där ligger tankarna att vi måste leva i en udda tid. Har det någonsin tidigare skett att stabila länder med hyfsad ordning och ekonomi öppnat sina gränser på vid gavel för en massiv folkinvandring?
    En tsunami av främmande kultur som väller in med förödande konsekvenser? Sannolikt än mer förödande ju längre det fortgår.

    De styrande tappar kontrollen men låtsas som att allt är frid och fröjd. Allt medan förödelsen och konflikter blir normaliteter.

    Samtidigt utvecklas en alltmer infekterad stämning mellan förtvivlade kritiker och bejakare som applåderar utvecklingen. Invektiven haglar.
    Långvarig vänskap och relationer avslutas abrupt.

    Tacksam för att merpart av livet fick ske innan den stora katastrofen tog sin början!

  9. Denna politik som globalisterna för kommer att bli Europas självmord. Det finns ingenting gott som har kommit ur det här.Bara ett eländes elände.Snart tippar det över och Europa blir en tryckkokare som exploderar.Är ni beredda ??

Kommentera