Elev satte skräck i skola – åtalas för 21 brott

BROTTSLIGHET & MEDIA. Under en längre tid satte 16-åringen, som vi här valt att kalla Eleven, skräck i en innerstadsskola i Stockholm. Misshandel, olaga hot och utpressning mot andra elever förekom regelbundet. En elev tvingades swisha över pengar han hade fått från sin mormor. Men Eleven tvångsomhändertogs först efter ett brutalt personrån, skriver Aftonbladet

Eleven är rasande, drar tag i den skolanställde Karims jacka och höjer sin knutna näve. – Jag ska döda dig, din arabjävel.

Det är en tragisk historia och inte blir det bättre av att Aftonbladet försöker få det att låta som det handlar om en svensk elev, när det är en grabb med rötterna i Eritrea som gett sig på andra lever, de flesta med svenska namn.

Eleven åtalas för 21 brott. De flesta brotten misstänks ha begåtts i skolmiljö, eller mot skolkamrater på fritiden. Det handlar bland annat om åtta fall av utpressning, fyra fall av olaga hot, flera narkotikabrott och ringa vapenbrott.

-Pettersson säger att föräldrarna har misslyckats totalt, sedan hjälper det inte med en hyfsad skola…

Sofia skola på Södermalm. Foto: Wikipedia

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “Elev satte skräck i skola – åtalas för 21 brott

    • ”Eleven” borde ha uppfostrats av sina föräldrar – de är säkert inte bättre än sonen. Synd att agan är förbjuden i Sverige – det vore inte så dumt att slå idioten blå och gul.

  1. Hur länge skall det här pågå???Hur länge skall svenskar vara andra klassens medborgare i sitt eget land.VAKNA SVERIGE OCH SVENSKAR DET ÄR DAGS ATT TA PÅ SIG HÅRDHANDSKARNA OCH SÄTTA HÅRT MOT HÅRT.Ut med alla missfoster som okuperar vårt land.

    • Så länge vi får dras med en dårhusregering så kommer inget att bli bättre, för att få idioterna att lyssna krävs det 500000 i en jättedemonstration, och om inte det hjälper så får det bli en miljon,
      med klara och tydliga besked om att vi inte accepterar fri import
      av människor som vi inte känner till ett dugg om!

  2. Jag tror inte att föräldrarna misslyckats, eftersom en fåra herde inte behöver uppfostras mer än att hysa respekt för de äldre i klanen

  3. ”Aftonbladet försöker få det att låta som det handlar om en svensk elev, när det är en grabb med rötterna i Eritrea”

    Typiskt ”mögelmedia” med sina ”fake news”. En riktig skittidning. 🤢

  4. Att det är en blatte kan man ju räkna ut med röven Den svenska flatheten är ju makalös att en sån här apa får hålla på som han gör.

Kommentera