Kvinnan som misstänks för anstiftan till mordförsök på advokaten Henrik Olsson Lilja ska förhöras

BROTTSLIGHET. Den kvinna, Karin Lilja, som anhållits misstänkt för anstiftan till försök till mord efter att den kände advokaten Henrik Olsson Lilja ska förhöras idag. Ingen ytterligare person har gripits med koppling till skjutningen.

– Traditionellt polisarbete pågår, säger Eva Nilsson vid polisen. Åklagaren har till lunchtid på måndag på sig att bestämma om kvinnan ska släppas eller begäras häktad. Åklagarmyndigheten ger inga fler kommentarer om utredningen.

Polisen jagar en man som tros ha anlitats som torped.

Advokaten är talbar och kommer att bli fullt återställd.

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

20 thoughts on “Kvinnan som misstänks för anstiftan till mordförsök på advokaten Henrik Olsson Lilja ska förhöras

  1. Ja hennes tid i fängelset,lär inte bli något att minnas för släkten ! Nu får de som dömts,tillfälle att tala ut med justitierådet….inom anstalten !

  2. Nu blir Karin kulturberikad av ”bluff-läkarna” hennes domstol fixat hit till det socialistiska showroomet: dömd av tokiga nämndemän blattar från Vänsterpartiet, Chefer i Kriminalvården är mest importerade aliens, t.ex. en kolsvart gubbe från Kongo, är chef på kvinnoanstalten på Färingsö, och evigt tjafs på anstalten med låg IQ Fatimas…

  3. Domstolle brukar välja för klen påföljd som inte biter på de tyngsta street smarta gängmedlemmarna (samfundet är det farligaste gänget för svenska intressen)

  4. Pettersson, är det inte dags för en artikel om djurspecialisten Tomas Åberg eller han, komikerns som alltid skriker könsord och som saknar utbildning, Henrik Schyffert?

  5. Kvinnan delgavs säkerligen brottsmisstanke och erbjöds svara på några relevanta frågor redan kort efter gripandet – ett s k 24:8-förhör som sedan var grunden för anhållandet.

  6. Undrade ju igår vilken typ av vapen som användes… Samma fråga idag.
    Att det måste ligga en amatör bakom råder inget tvivel om.Om han nu verkligen var en ”torped”,måste han ha använt en luftpistol.
    Ingen människa överlever så många pistol/gevärsskott i kroppen varav minst ett,skall ha träffat i huvudet !!
    För min del egalt,men nog finns det frågetecken alltid.

  7. Kan Petterssons förklara varför jag kan kommentera här men inte på sidan : Värdegrund som Löfven godtar ?
    Jag gör ju likadant med samma dator .

  8. Inte ens så fint folk från etablissemanget undkommer dagens och Steffes trygga Sverige!
    Brukar inte advokater försvara och göra sig goa pengar på mångkulturen ?

  9. Hoppas på en snar förbättring för advokat Lilja.
    Så onödigt och sjukt av exet. Hon behöver spärras in. En samhällsfarlig person skall inte gå fri.

Kommentera