15 thoughts on “Dagens

  1. Synd inte vraket springer läck.. Kommer folkförrädaren mot fömodan i vattnet, trots flaxandet med årorna, så blir han åla-mat.
    Underbara tanke.

  2. Jag håller med Sonesson i Staffanstorp som sa att han är trött på att ständigt i debatter och i media mötas av ordet, VÄRDEGRUND.

    Uppriktigt sagt tror jag inte att någon i PK-eliten som håller på att tjata/bubbla om VÄRDEGRUND, har någon klar uppfattning vad de egentligen menar med detta nonsensord !

    Det skulle vara underbart om dessa människor kunde hitta något ersättningsord så att folk begrep vad de menar när de talar om värdegrund.

  3. Vill gärna tro att han en gång hade goda ambitioner och ville väl.

    Det blev tyvärr tvärtom.

    Nu tycks handlingsförlamning tagit över.
    Enda reaktion på accelererande våld och ondska är ord. Kaskader av ord som följs upp av absolut ingenting!

    Laglösheten drar fram som en skogsbrand. Och brandkår saknas!

    Framtidsutsikter för moder Svea är minst sagt dystra.

  4. Där finns absolut ingen värdegrund för svenskfödda fattigpensionärer.
    Och för övrigt en lista för lögner då blir det förmodligen data kollapps.

  5. Är det någon som har en lista (länk) över de lögner som vi har blivit itutade av politiker och media de senaste åren?

  6. Detta djävla babblande om värdegrund, S bjuder in Iran gubbar som hänger bögar i lyktstolpar o stenar kvinnor som är otrogna, det kan man kalla värdegrund. Men inte diskutera med Sd som då har fel värdegrund
    Snacka om världsmästare i hyckleri

    • Kvinnor som inte bär slöja får typ 25 års fängelse, helt enligt Feministregeringen’s värdegrund, hur djävla korkad kan man vara, tydligen obegränsat om man är feminist.

Kommentera