Majoriteten av brotten i Sverige begås numera av ickesvenskar

BROTTSLIGHET OCH INVANDRING. Patrik Engellau berättar att politiker och universitetsanknutna försökte stoppa den vetenskapliga studien om hur invandringsrelaterad brottslighet under 2000-talet. Men studien genomfördes ändå och med hjälp av Brottsförebyggande rådet. De tre viktigaste slutsatserna från studien är att:

  • Majoriteten av brotten i Sverige begås numer av ickesvenskar.
  • 13% av brotten begås av personer som inte är bokförda i Sverige.
  • Andra generationens invandrare med två invandrade föräldrar är den mest brottsbelastade gruppen i studien.
    Justitieminister Morgan Johansson har tidigare deklarerat att han inte vill att denna information ska tas fram. Detta är märkligt eftersom informationen har saknats.

Patrik Engellau leder debattsajten ”Det goda samhället” där ett antal skribenter lägger in intressanta artiklar kontinuerligt med uppemot en miljon visningar i månaden.

En dag kom företagare till Patrik Engellau och sa att de ville bekosta en studie om koppling mellan invandring och brottslighet. De var beredda att betala 500.000 kronor.

Studien kostade sedan ytterligare några hundra tusen kronor, vilket bekostades av andra privatpersoner. Patrik bekräftar att det finns en undran och kanske oro även bland förmögna personer om hur det ligger till med dessa frågor.

Patrik berättar att innan BRÅ kunde engagera sig i projektet, krävdes att en ansvarig forskare från akademin engagerades och dessutom att den statliga Etikprövningsnämnden godkände projektet. I Etikprövningsnämnden godkändes projektet med minsta möjliga marginal. Sju ledamöter sa ja medan sex sa nej, varav tre var politiker och tre var från universitetsvärlden. De som reserverade sig gjorde det med motiveringen att ”den förväntade effekten av studien är att den blir använd som stöd för diskriminering som strider mot de mänskliga rättigheterna”. Jerzy Sarnecki, som också satt med i nämnden, stöttade positivt nog projektet, vilket har förvånat många.

Innan denna studie gjordes fanns ingen sammanställning för 2000-talet. Trots detta hade BRÅ alltså inte i uppdrag att studera frågan och hade heller inte utifrån sitt allmänna uppdrag, beslutat att göra det.

Vi ser ett klipp från SVT Rapport 2017 då Morgan Johansson förklarar att vi redan vet det vi behöver veta och att om man tar hänsyn till ”socioekonomiska faktorer” försvinner minoritetsgruppers överrepresentation i brottsstatistiken nästan helt.

De viktigaste slutsatserna från studien är enligt Patrik att:

Majoriteten av brotten i Sverige för första gången numer begås av ickesvenskar.
13% av brotten begås av personer som inte är bokförda i Sverige
Andra generationens invandrare med två invandrade föräldrar är den mest brottsbelastade gruppen i studien, till och med mer belastad än gruppen av invandrade afrikaner som tidigare var den mest brottsbelastade gruppen.
Tidigare ansåg BRÅ att barn till invandrare inte hade denna höga brottslighet, så detta trendbrott är en av studiens viktigaste resultat. Tidigare trodde man att Sverige utgjorde ett slags undantag och att vi lyckats bättre med invandrares barn än man har lyckats med dessa i andra länder. Studien visar att integrationen inte alls fungerar som den borde.

Flera av de akademiker som har varit inblandade i arbetet med rapporten har berättat att de inte kan låta sina namn synas i rapporten för att de trodde att de skulle ”få pisk”. En forskare berättade att hans chef informerat om att han skulle få sparken om han samarbetade med Patrik i studien. Men Patrik berättar att det faktiskt inte har kommit negativa reaktioner, tvärtom.

Rapporten och allt underliggande material för studien finns på Det goda samhällets hemsida: detgodasamhallet.com

Ytterligare minst en rapport kommer att tas fram baserat på det insamlade materialet.

Vi avslutar med att konstatera att universiteten är för politiskt korrekta för att kunna hantera dessa frågor och att de nu istället har fått hanteras av civilsamhället.

Swebbtv.se

  • Läs den nya rapporten ”Invandring och brottslighet –
    ett trettioårsperspektiv” här
  • Se en Power Point-presentation som redovisar den nya rapporten här
  • Se BRÅs statistik som redovisas i den nya rapporten här 

25 thoughts on “Majoriteten av brotten i Sverige begås numera av ickesvenskar

  1. Dagens svenska skurkaktiga makthavare kommer aldrig att ge bort sina kriminella kompisars pengar till våra äldre som byggt Folkhemmet !

  2. Efter 35 år som fångvaktare på Kumlafängelset så vet man att så är fallet !
    Mycket har hänt från 1984-2019 när det gäller etnistet på kåken, idag står det ej fläsk på en klar majoritet av celldörrarna vilket inte alls gjorde1984.
    Skönt att nu ha gått i pension och slippa se och höra dagens totalt respektlösa kriminella mångkulturella parasiter i lekstugan innaför murarna som patetiskt kallas för fängelse, hotell och inget annat är vad det är.

    • Tycker man kan ge den pengen som de kostar att ha fullservice på fängelserna till äldreboende och vården istället, de behöver verkligen de pengarna. Så kan de intagna få den pengen en sjuk/brukare på ett äldrehem kostar samhället istället, känns bra mycket mer rättvist. Eller brukar de inte säga ”alla människors lika värde”!! De äldre har iallafall betalat skatt till staten men allt de får är en förvaringsplats i väntan på döden.

      • Dagens svenska skurkaktiga makthavare kommer aldrig bort sina kriminella kompisars pengar till våra äldre som byggt Folkhemmet !

  3. Såg en siffra från Kriminalvårdsstyrelsen, att 39 % av de som satt i svenska fängelser. Hade ett utvisningsbeslut i sin dom.

    Då ska vi veta att svenska myndigheter, har varit snälla. I många av dombesluten, på att inte döma för utvisning. Den siffran skulle normalt sätt vara högre. Om rättsväsendet skulle ha tillämpats mer strikt.

  4. Javisst gör det ont när knoppar brister, Den vetenskapliga nyfikenheten och lusten att förmedla den nakna sanningen kommer snart att gå förlorad om universiteten fortsätter styra in på politisk mörkning av viktig verklighet.
    Verkligheten blir bara smärtsammare att åtgärda, ju längre den förnekas.

  5. Hur kriminaliteten sprider sig till allt yngre åldrar finns dagligen bevis för, även om det rapporteras,i annan form av vokabulär,i PK-pressen.
    Läste för några dagar sedan hur en äldre pensionerad lärare i Landskrona, blivit misshandlad,av några elever. Detta i den grad att han fick behandlas på sjukhus.Tror inte det var några Svennar,som låg bakom överfallet.
    http://www.pi-news.net/wp-content/uploads/2019/09/boxing.jpg
    I dag finns i PI en bild som får symbolisera det nya arbetsklimatet i ”våra civiliserade skolor”,sedan M-österns kultur invaderat oss.
    Tysk press är noga med att poängtera det som ett undantagsfall. Likväl är mannen på bilden ovan en kopia av Landskrona-fallet,som denna gång inträffat i Duisburg/ NRW.
    Vill den nya befolkningens barn inte godtaga våra läroteser ?

  6. ”Går inte att utvisa” Islamister eller grovt kriminella eller det vanligaste både och….
    Däremot går det alldeles utmärkt att med maximal handfallenhet titta på när tusentals och åter tusentals med ”fel” Svenska rastillhörighet får sina liv söndertrasade som brottsoffer!
    Åklagare och Domstolar vrider sig dessutom som maskar för att otroligt kreativt uppfinna olika svepskäl för att överbevisade kriminella med ”rätt” utländska rastillhörighet ska gå helt fria!
    Inte ett ord hos PK-cancern om varför alla andra länder kan utvisa import-kriminella och tillika Islamister?
    Är alla andra länder ”Nazistiska”?
    Något de säkert anser men aldrig vågar säga högt…
    Sverige är det enda riktiga paradiset för import-kriminella rasistapor i hela världen!
    Vad offren tycker är straffbar ”Hets Mot Folkgrupp”. Då plötsligt blir de i övrigt sjukligt handfallna Åklagarna o Domstolarna riktiga psykopater!
    När någon av empati med brottsoffer talar sanning!

    • Pratet om att det inte går att sända hem dessa kriminella från Abzurdistan är ren o. skär lögn….
      Skrev för några dagar sedan att Bayern har ett eget charterflyg,som varje vecka lyfter med sådana,o andra,som fått avslag på asyl.
      Varje månad sändes c:a 7.000 lyckosökande tillbaka hem i olika väderstreck.
      Kan Bayern,kan med säkerhet även Abzurder använda detta utomordentliga förfarande.
      (Bayern har c:a 13 miljoner invånare)

    • ”Går inte att utvisa” – det är bara skitsnack – alla som begår brott som t.ex. våldtäkt, mord, bilbränder,assistansbedrägeri m.m. skall utvisas även om de som förvärvade svenskt medborgarskap. Som straff skall även hela familjen utvisas för att de uppfostrade tjuvar, mördare, våldtäktsmän. Från politikernas hål (utom SD) hänvisas till att dessa kriminella riskerar straff och förföljelser i hemländer. OCH ????? Rätt åt dem. De skulle ha tänkt sig två gånger innan man gör kriminella handlingar i ett värdland. Även om de har svenskt medborgarskap (efter 3 år i landet och inga kunskaper i svenska språket) blir de alltid gäster i Sverige och gäster skall uppföra sig
      (åtminstone i Europa). Tack för ordet.

  7. Fråga Löfven, enligt honom begås brotten av Svenska pensionärer och nyfödda.
    Kan man skylla Gängkriminaliteten på Svenska Danderyds ungdomar så kan man även skylla kaoset i landet på Stefan Löfven personligen.

  8. Att den importerade brottsligheten växt polisen över huvudet är ju ett faktum. Fast Snicke snacki o hans polare gör ju allt för att mörka.

  9. Vad det ska mörkas runt om i Sverige. Men sanningarna kommer alltid fram och de som bidragit till det här kommer att få krypa fram till korset. Synd bara att den godhetsknarkande 82:an dragit in oss andra i ett inferno av brottslighet och problem.

  10. Svart på vitt ! Det som alla normalbegåvade redan fattar och förstår !!! Alla hjärntvättade förnekare har ni något att tillägga ??? I så fall bevis , inget djävla luffar snack !!!!

Kommentera