Centerpartiet vill ha ordning och reda

INVANDRING. Samma parti och partiledare som inte tycker det är ett problem med 30 miljoner invandrare, samma parti som låtsas som att det inte existerar en motsättning mellan stor migration och generös välfärd. Centern vill öka anhöriginvandringen. Det är också samma parti som röstade för gymnasielagen och kaoset med afghanerna. 

Centern kanske skulle börja med att få mer ordning och reda inom det egna partiet.

Mer på Expressen

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 thoughts on “Centerpartiet vill ha ordning och reda

  1. Blev spyfärdig när jag såg nyllet igen efter en lång tid, när jag hade nästan förträngt tanten.
    Inga flera bilder på den skenheliga här tack.

  2. Vill ha ordning o reda?? Jaha, och det får man genom att släppa in 9300 vilddjur? Du snackar skit Annie

  3. Konstigt att Centern håller sig kvar i riksdagen och har ca 9 % av rösterna med Annie Lööf vid rodret. De riskerar vid kommande val att få lika låga siffror som Liberalerna och att åka ut. Lantbrukare vad jag förstår känner sig inte hemma i partiet och många röstar på andra partier bland annat SD som är en ärkefiende till centerledningen. Det är i huvudsak personer speciellt kvinnor ur högre medelklassen och överklassen som bor i tätorter som röstar på Centern.

  4. Varför ställer myndigheterna till med så mycket oreda och brottslighet för så många bara för att den här typen av kriminella ska tillåtas vistas i Sverige.
    https://www.expressen.se/nyheter/qs/broderna-kan-inte-utvisas-fortsatter-att-bega-brott/
    Det är ingen verklig rättssäkerhet för skötsamma människor. Naturligtvis finns ingen lust att betala skatt till myndigheter, som trampar på sina skattebetalare medan deras importerade kriminella ofta har allt rättsligt stöd, samhället kan uppbringa.

  5. Annie Lööf, ormen i paradiset !
    Någon lömskare farligare och maktgalnare varelse får man leta efter, när man ser hennes ögon så ser man en klar likhet med honom där nere där det är hett som i helv……….
    Landsförräderi.

  6. De låtej bja om jag säjej så, då fåj jag nog sitta kvaj!

    Den där a**n skulle inte se vad som är bra för landet om det hoppade upp och klappade till henne på näsan.

  7. Ordning och reda är något som Annie Lööf borde skaffa i sitt huvud först och främst. Något så oordnat är svårt att hitta på annat håll möjligtvis hos Stefan Löfven med ministrar. Sedan kan hon börja tala om ordning och reda på andra håll.

  8. OT: Aftonslaskens rubriksättare har tydligen gått bananas för att utbilda det okunniga folket.

    ”Expert: Ovissa tider i Storbritannien”

    Jaha säger ni det!!! Då är jag också EXPERT.

    Retorisk rubriksättning kanske man skulle kunna kalla detta. Herregud (av rätt sort)

  9. Jag byter direkt kanal när hon kommer i TV-rutan. Samma med Göran Greider och de så kallade ståuppkomikerna.

Kommentera