Torgmöte i Filipstad med fokus på återvandring

INRIKES. Alternativ för Sverige har sökt torgmötestillstånd i Filipstad. Mötet kommer att fokusera på partiets återvandringspolitik.

Uppdrag Gransknings reportage om invandringen till Filipstad har blivit mycket uppmärksammat. Allt fler röster hörs nu för återvandring, ett förslag som Alternativ för Sverige drivit sedan dag ett. Förra året genomförde partiet en landsomfattande återvandringsturné.

Partiet har nu sökt tillstånd för att hålla ett torgmöte i Filipstad med fokus på återvandring.

Plats: Stora torget
Datum: Tisdag 1 oktober
Tid: 17:00

Partiledare Gustav Kasselstrand kommenterar: – Vi är Sveriges återvandringsparti. Omfattande återvandring är den enda lösningen på de invandringsproblem som numera finns över hela landet.

– Filipstad är en av många kommuner som förvandlats till oigenkännlighet på grund av invandringen. Kommunens integrationschef erkänner själv att de byter befolkning. Svenskar ersätts av invandrare från tredje världen, och på grund av denna invandring står nu kommunen inför ruinens brant. Svenskarna i Filipstad ska veta att det finns ett parti som står på deras sida och som lyssnar på dem. Därför kommer vi att finnas på plats före och efter torgmötet för att träffa lokalbefolkningen.

Senare på kvällen anordnar partiet en gemensam middag hos en aktivist i Karlstad. Evenemanget är öppet för alla som är medlemmar i partiet, även de som bor utanför Värmland. Anmälningsformulär skickas ut inom kort via e-post till alla medlemmar.

För mer information; press@alternativforsverige.se

Alternativ för Sverige

9 thoughts on “Torgmöte i Filipstad med fokus på återvandring

  1. Det blir nog inte lätt att få dessa kakelaer att åka hem som dessa politiker har fixat till det har vi inte haft terror dåd innan lär det nog bli mycket av detta nu Dom utsugarna lämnar inte detta friviligt Nä släng ut hela regeringen Å in med SD innan det är försent vilket det snart är om inte det redan är försent Fy Faen för DessaPolitiker LANDSFÖRRÄDARE UT MED DOM NU!!!! Moooorrrrggggaaaannnn

  2. Som sagt, det blir definitivt en röst på AFS det enda partiet idag som står för och prioriterar återvandring och Swexit i valet 2022 precis som i valet 2018 och i senaste EU-valet !

  3. Som granne till Filipstads kommun her jag upplevt förfallet på nära håll . Tycker att facit för Filipstad och dess innevånare är lite av fall på eget grepp . De boende där har ju egna ögon att se med . De har dessutom röstat för situationen . Att sedan komma och gnälla tycker jag är dålig stil . Jag kommer ihåg politikernas satsning på Sydafrika i slutet på 90- talet och dess konsekvenser för oss skattebetalare . Det var det där evenemanget men artister mm . Hur många seriösa företagare här blev lurade ? Politikerna kunde inte ens ordna en sådan enkel resa tur o retur ens . Mvh Sjöström

  4. Bra initiativ av AfS och dessutom i rätt stad och i rätt ämne…ÅTERVANDRING, men var bereda på stenkastning och glåpord för där bor tydligen många dårar.

  5. Återvandring är både önskvärt o nödvändigt, men även
    betydligt stramare regler för att få komma in i landet, annars
    kommer Sverige till slut bara att bestå av tärande personer
    som bara vill ha.

  6. Afs program är nödvändigt för att rädda landet, som är fullståndigt ockuperat och kontrollerat minst sedan mitten på 1990- talet.

Kommentera