Män sparkade ihjäl igelkottar

BROTTSLIGHET. Två män sparkade på fredagsnatten ihjäl två igelkottar vid järnvägsstationen i Hultsfred. Händelsen utspelade sig vid 01.30, natten till lördagen. – Vi fick in samtal om att två personer gav sig på två igelkottar med sparkar, säger Jimmy Modin, presstalesperson vid polisens ledningscentral, enligt Östra Småland

Polisen rubricerar brottet som djurplågeri, men det finns ännu ingen person misstänkt. Det var tydligen för mörkt för ett signalement. Östra Småland.

Igelkotten, ett djur älskat av de flesta, men tydligen inte av alla. 

Om Hultsfred på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

20 thoughts on “Män sparkade ihjäl igelkottar

  1. Ibland framträder kulturskillnaderna extra tydligt.
    Följande levnadsregel finns tydligen inte i koranen
    ”Man skall behandla andra som man själv vill bli behandlad”

  2. Behandlar någon djur på detta sättet, kan man räkna med att de också kommer behandla människor på samma sätt, det drabbar oss i form av rån, våldtäkt, mord, misshandel eller andra våldsbrott.

    • Det gör de redan, bara att öppna ögonen och öronen så ser hör och märker man det och detta gäller i högsta grad den trygga naiva och konflikträdda svensken !

  3. Att Polisen inte ser genom luren, vilken färg förövarna har är ju sannolikt, men dom borde ana, efter alla dessa år!

    Anmälaren däremot, som ringde till snuten, borde ju veta och sen är det enkelt för polisen att ta en tur till närmaste flyktingförläggning och inspektera, skor…om man orkar.
    .
    Om inte för annat, så förbättra statistiken för uppklarade brott, vilket borde vara prio nummer 1, inom kåren.

  4. Här skulle ”Djurens rätt” kunna göra en insats. Men det är givetvis ofarligare att trakassera svenska bönder som har korrekt och vänlig djurhållning som levebröd.

  5. Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
    Vi som levt i Sverige i generationer har lärt oss att leva nära naturen. Det har varit ett symbiotiskt förhållande mellan djur,natur och människa. Vi har också tvingats efter omständigheterna att vårda den miljö där vi är födda och de som är ytterst ansvariga.
    Personer eller organisationer som inte inser värdet av den kunskap vi fått kanske bör tänka efter och bete sig med vördnad för den inhemska befolkningens kunskaper. Markägare har i generationer vårdat sin skog väl eftersom de är beroende av en god avkastning. Det är synnerligen anmärkningsvärt att vissa miljöorganisationer tror sig om att vara experter på att vårda den svenska naturen bättre än de som lever nära den och har den som en födkrok.
    Djur och vår natur är en angelägenhet som vi svenskar vårdar väl och vi blir oerhört betänksamma när vissa individer inte respekterar vår närmiljö. Igelkotten är den djurart som varit före människan i vårt land.(Det är känt att Igelkottar existerade redan för 65 miljoner år sedan, de kommer med all säkerhet att överleva Homo sapiens.)
    Vi på ULSANS visar taggarna utåt till försvar för Igelkotten.

  6. Bor i Hultsfred och det finns inga svenskar ute vid den tiden.
    Redan vid tiotiden ser man 95% andra än Calle och Johan på gatorna, max ett par hundägare som är ute och går..

  7. Förslag: jag föreslår att alla vittnen börjar filma med mobilen! Jag kan förstå att folk idag drar sig för att ingripa, då den typen som ger sig på försvarslösa djur, och barn och gamla när de är i fysiskt och eller numerärt överläge mot offren, sannolikt utan vidare kan ge sig på den som ingriper! Men häng ut dem!
    Vanligt folk kan inte blunda för all skit hur länge som helst! Med bildbevis kan inte pk hävda att allt är lögn för att de inte VILL se verkligheten!
    Väck de sovande vanliga folket!

  8. Tror inte det var män. Det var nog baarn. De var nog ” svenska ” . Normala människor gör inte så

  9. Inte onormala, men Muslimer som fortfarande befinner sig på evolutions stigen på stadiet liknande Homo Erectus

  10. Finns ett klientel som tar livet av allt i sin väg, detta avskum är mycket omtyckt av 82:an fårskalle.

  11. Ingår tyvärr oxå i dagens och 7 klöverns mångkulturella trygghetspaket !
    Vilka vidriga tvåbenta parasiter, ännu ett bevis på en perfekt svensk import av primitiva varelser som ska rädda Folkhemmet.
    Bara fortsätta att varje dag ha mycket onda tankar.

  12. Ingen normal människa sparkar på försvarslösa djur. Sverige fylls tydligen på med ”onormala”.

    • Inte onormala, men Muslimer som fortfarande befinner sig på evolutions stigen på stadiet liknande Homo Erectus

Kommentera