19 thoughts on “Sveriges äldsta barn utvisas

  1. Lägg av med det där snacket! Varför skulle GWR skriva om utvisade flyktingar!?
    Du är likadan som alltid,lika patetisk.

  2. Barn ??? Eller hur ?? Hur många vänster drägg, gråter krokodil tårar nu ?? Han är bara en droppe i havet, utvisa dom andra 3 miljoner värdelösa jävlar som finns här med, jävla drägg hela högen. Sverige behöver storstädas från all skit vi fått in. Släng med det värdelösa vänsterdrägget med,gör ingen nytta i sverige ändå.

  3. Och vilken charmbubbla. Synd och skam att skicka den härifrån!
    Tänker vänsteranarkister.
    Elin Ersson flygplanskaperskan, länge leve du !

  4. Har Sverige gått från att vara en Nation till att bli en Sekt ? Har den påtvingade präktigheten gjort att Naiviteten numera är ett rättesnöre för folk som slutat tänka själva ? Vill vi bli förda bakom ljuset bara för att vi så gärna vill ha någon att tycka synd om ? Är batikhäxan den yttersta konsekvensen av vårt korkade betéende ? Nej, av med skygglapparna och börja tänk själv !

  5. Eftersom 50% av sveriges befolkning är dummare än snittet
    är det naturligt att alla infödingar från u-länder är 17 år
    – och dumskallarna i Sverige går på lögnen!

    – eller är det så att LANDSFÖRRÄDARNA i regeringen behöver
    dessa infödingar för att få röster?

  6. 99% av skäggbarnen är lika gamla som han på bilden. Århundradets största skämt i alla kategorier, man skäms som svensk att de finns svenskar som är så fruktansvärt naiva och dumma att de köpte det.

    • Majoren sade ju att de känner till att de bluffar sin ålder. Varför gjorde de ingenting när de förstod det, eller tog det verkligen 15 år för de tröga att fatta det.
      Hur kan vissa ha rätt att bluffa utan straff, när andra åker dit för ingenting?
      Allas lika värde …

  7. Nähä-du, så minsju min gode Mr. Pettersson, vi femtiontalister är EVIGT UNGA. Tacka Bill Haley & His Comets för det. Det var tur att regeringen höjde pensionsålders, annars hade gossen Achmed fallit bortom den gränsen – och blitt tvungen att leva på folkpension.

Kommentera