När en moder mördas borde alla kyrkklockor i Sverige dåna

INVANDRING. Författaren Björn Ranelid har de senaste åren blivit en riktig roddare. År 2014 var starkt för fri invandring och menade att det var kontraproduktivt att inte ta emot invandrare och menade att vi har skyldighet att ta emot dem som kom till vårt land. Ranelid gjorde också som så många andre den idiotiska jämförelsen med svenskarna som flyttade till Nordamerika. De var välkomna och fick inte ett öre i bidrag. 

Ranelid skrev också ett brev till Jimmie Åkesson för att visa hur fel Jimmie och Sverigedemokraterna hade.

”Mitt brev till dig bär ett frimärke som har fredliga taggar och det är en flygande matta som färdas över alla gränser på jorden. Jag söker inte strid och jag har aldrig mött dig öga mot öga, men jag tänker och känner att jag måste skriva dessa ord till dig och dina fränder.”

”Ditt hår är svartare än natten och du kunde ha varit turk, kurd eller rom. En liten pojke står på tå i din kropp och ni ser gemensamt på världen i rädsla och oro. Dina ögon är inte ljusblå som mina och ditt förnamn är tusenmila bort från fornsvenska ätter och bondelängder.”

”Ingen människa bestämmer var och när hon skall födas och vem som skall vara hennes fader och moder. Det är tre humanistiska axiom som ingen Nobelpristagare i världen kan ändra på. Du har inte bidragit med det minsta lilla och inte lyft ett finger för att födas i ett av världens mest privilegierade länder.”

Nåväl nu verkar Björn Ranelid ha ändrat sig rejält, han har till och med satt på snurra på roddbåten.

”De kriminella styr över de laglydiga i Sverige”

Björn Ranelid: Sverige befinner sig i krig och det är politikerna som bär ansvaret

Idag är det dags igen. Björn Ranelid skriver på Kvällsposten ”När en moder mördas borde alla kyrkklockor i Sverige dåna”

”Det är hög tid att vi avskaffar den epidemiskt spridda utsagan att alla människor är lika mycket värda. Det må vara så när ett litet oskyldigt barn är fött, men senare i livet gäller vad denna individ, flicka eller pojke, kvinna eller man gör med sitt liv. Hur de förvaltar sin tid på Jorden i förhållande till sin nästa, medmänniskan.

Mördaren är inte lika mycket värd för mänskligheten som en självuppoffrande moder med sex barn, en individ som skänker bort miljarder till välgörande ändamål eller en läkare utan gränser. Mördaren är inte lika mycket värd som den kvinnliga läkaren med barnet i sin famn som han dödade på en öppen gata i Malmö”.

Tyvärr är Björn Ranelid feg, ynkligt feg. Han menar fortfarande att han ideologiskt står långt från Sverigedemokraterna och att det är de enskilda individernas fel, precis som politiken inte har någon betydelse. Vid en tidigare krönika skrev han dock att det var politikernas fel.

Ranelid räknar sedan upp ett gäng svenskar som bevis över att han har rätt. Massmördarna Tore Hedin, Johan Filip Nordlund, Mattias Flink och Tommy Zethraeus var alla födda i Sverige. Detsamma gäller för John Ausonius och Peter Mangs. De är och var individer med ett personligt ansvar för sina handlingar.

-Pettersson säger att det är ynkligt, det är svenska svin och halvsvenska under 20 års tid. Jag kan för var och en av dem räkna upp namnen på 20 invandrare som begått grymmare brått på kortare tid.

Mohamed, Abdullahi, Ahmed, Jama, Mhamad, Abdi, Alkarraf, Bessam, Ibrahim, Mustafa, Mulugeta, Abdelkarim, Yohanes, Hedayat, Salahedin, Mohammadi, Morteza, Aziz, Rahmati, Azim, Rustam och Rafi. Det är inga namn jag hittat på utan killar som är dömda för gruppvåldtäkt.

Tala klarspråk Björn! Tyvärr ringer allt färre kyrkklockor medan böneropen tar över!

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

17 thoughts on “När en moder mördas borde alla kyrkklockor i Sverige dåna

  1. Snart är kyrkklockor ett minne blott !
    Bara böneutrop kommer att höras över det framtida Islamistiska Sverige !
    Blir ljuv musik i öronen för den landsförädiska 7 klövern och övriga femtekolonnare som sålt Folkhemmet till Musse.

  2. Kul att även idioter kan fatta självklara saker. ”Allas lika värde” blev ju felöversatt och värsta bluffen i naiva Sverige. Joråsatte… en person jag inte träffat skulle jag rädda före mina barn. En psykotisk mördare är EXAKT LIKA MYCKET VÄRD som en självuppoffrande läkare. För vem? Bara riktiga idioter, men dessa är tyvärr i majoritet i landet.

  3. Björn är en bit på väg.Snart ser han nog sambandet mellan orsak och verkan.Sedan vore det hedrande om han bad Jimmie om ursäkt.Förresten är det nog många som borde göra det.Offentligt.

  4. Kan vi gissa att mångkulturen närmat sig kultursnobbens eget revir. Har hursomhelst alltid haft svårt för denne självgode vänsterkapitalist, men kan han få skithögarna i etablissemanget med sig så ska jag ändra uppfattning…

  5. Bäste Björn, är du bara dum i huvudet eller kör du ett PK race?
    Skulle gärna diskutera/ debattera med dej för att förstå vad du menar och vem/ vilka som är skyldiga/ ansvariga. Tala för helvete ur skägget.

  6. Björn Ranelid.
    Du är genom din tidigare inställning till massinvandringen, och din föraktfulla attityd till det parti (SD) som redan då kunde förutsäga den kommande katastrofen, starkt medskyldig till att ser ut som det gör idag.
    Att idag komma och ”vända kappan efter vinden” visar bara att du haft ovanligt svårt för att vakna och se verkligheten.

    • Yes, Ranelid är korkad. Det tar karlen 5 år att förstå tämligen enkla samband.

      Men han är i gott sällskap med 100-talet ledande kommunpolitiker.
      Vår Riksledning kan också inräknas, då de inte heller verka fatta kausala samband.

      Kultureliten är ganska tyst, de kanske tänker på sin egen försörjning efter det senaste tillfället, då det nu visar sig att de hade lite otur i tänket.

  7. Svenska Kyrkans religion heter Lismande Lögn, Feghet, Medlöperi och Förräderi!
    De är mer baksluga Stalin-Kommunister än kristna!
    Med uppgift att få Naiv-Sverige att bli en Självmords-sekt under import-kriminella Islamister?
    Jesus kallade sådana för ”Ulvar i fårakläder” !

  8. Ranelid ?
    Tomma tunnor skramlar mest, han är bara ett uppblåst och egotrippat Aprilskämt, fnns naturligtvis ingen utanför begåvningsreserven som tar denne brun utan sol på allvar.
    Han är och tillhör tveklöst det svenska vänsterextrema välgödda och verklighetsfrämmande etablissemanget.

  9. Ja det är politikernas ansvar, men dom ’är inte ensamma,
    för utan vår enfaldiga media plus en massa kändispatrask
    och P K Nissar av skilda slag hade politikerna inte kunnat
    gå så långt i förakt för väljarnas intresse, hade man frågat
    dessa ifall dom ville ha mångkultur på bekostnad av
    gamla o sjuka hade nog svaret blivit nej!

    • Jo men nu skall det rensas bland lögnaktiga journalister på Expressen.
      Och på Metro är utrensningen redan klar.
      Även Cissi Wallin får en uppsträckare.

  10. – men:
    Är det ens värt mödan att kommentera vad
    den där vimspettern säger eller skriver?

    En människa med så låg nivå på självkritiken
    måste man bara acceptera på den nivå
    individen befinner sig.

  11. När en europé mördas bör alla kyrkoklockorna i landet ringa.
    Ungefär som i Urangruvor i norra Tjeckien när folk inlåsta till tvångsarbete dog dagligen under kommunisttiden.

  12. Svenska kristna kyrkklockor ringer endast om en muslim blivit kränkt…visste du inte det Ranelid.

Kommentera