Invandrare rånade pojke på skor och kläder i Malmö

BROTTSLIGHET. En minderårig pojke, som var på väg till skolan, rånades av två okända gärningsmän i Malmö på fredagsmorgonen. Männen ska ha stoppat pojken och tilltvingat sig hans jacka och skor.

Pojken, som är under 14 år, promenerade själv på väg till skolan när han plötsligt blev rånad på sin jacka och sina skor. Männen ska sedan ha försvunnit mot Pildammsparken.

– Pojken lyckades ta sig hem till sina vårdnadshavare som larmade polisen. Han ska vara fysiskt oskadd, säger Evelina Olsson, presstalesperson vid polisen region syd.

Polispatrull skickades sedan till adressen för att höra pojken. – Efter händelsen får vi in samtal från flera personer som iakttar en man vid Davidshallstorget som beter sig märkligt. Han tar på sig en jacka och slänger den sedan i en papperskorg. När vi kommer till platsen förstår vi att det är pojkens jacka, säger Evelina Olsson.

De två männen ska enligt pojken vara i 20-årsåldern. I nuläget är ingen misstänkt gripen i ärendet, skriver SVT.

-Pettersson ser dock i polisens händelserapport att männen pratade engelska men det glömde public service…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

17 thoughts on “Invandrare rånade pojke på skor och kläder i Malmö

  1. Det är en ohygglig stress som den vanstyrande Lövenregimen orsakar våra barn och ungdomar, måtte de dömas och få sina straff en dag!

  2. Hur lång tid tror ni det tar innan en 12 åring blir dödad för sin jacka? Lagen om all jävlighet säger ju att tillräckligt många tillfällen slutar med jävligt resultat.

  3. Märkte ni den lilla prediktiva ord-programmeringen från SVTs sida? ”Pojken lyckades ta sig hem till sina VÅRDNADSHAVARE”. Förr hade man nog skrivit ”Pojken lyckades ta sig hem till sina FÖRÄLDRAR”, eftersom det är det som är det normala. Förälder. Ni vet: Mamma, pappa, barn? Så som en familj borde vara. Men satanisterna som kör det här dårhuset gillar ju inte det gamla; dvs det sunda, det uppenbara, det mest naturliga. De vill ersätta det med en ny världsordning. Och de hatar det gamla, det som åtminstone hade ett skal av kristendom. Lustigt att de hatar kristendom så mycket om det nu är som så att allt det där är myt, påhitt och bibeln bara är skriven av män. Varför hatar de inte Trollkarlen av Oz, eller Kalle Anka eller någon annan påhittad figur lika mycket? Satan finns på riktigt, och likaså Jesus. Tro inte på mig: kolla upp det själv.
    Censuren kommer bara bli värre.

  4. Pojkens föräldrar kan vara två av dom som röstat för att få detta samhälle.
    Jaha, vinsten kommer senare sägs det.

  5. Tja offrets ålder tycks inte ha någon betydelse,för dessa kriminella importerade analfabeter.
    I onsdags skedde mitt på ljusa dagen ett sådant fall i Stadsparken, (Kärnans närhet) i Hbg. En vuxen man rånades på allt utom sina kalsonger !!!
    Tre s.k. barn omringade honom,och hotade med döden…
    Detta skedde i världens mest humana land,några kilometer från rättsstaten Danmark,på andra sidan Sundet ! ;(

  6. Malmö har ju röstat för detta i ca 100år, stort djävla grattis, sök psykvård, för ngt fel har Ni.
    Polisen råder nu alla Svenskar att gå helt nakna för att minska rånrisken, eventuella värdeföremål får Ni trycka upp i analen. Bär Ni dessutom färskt bacon i ett snöre runt halsen så kan vi nästan garantera att Ni överlever en promenad på minst 200m!

  7. Stackars grabb.
    Ska det behövas att folk samlar ihop sig och spöar levande skiten ur den här typen av slödder?
    Vi måste basunera ut att det gör ont på olika sätt att uppföra sig illa i det här landet annars kommer det bara bli värre och värre..och värre.

  8. ”De två männen ska enligt pojken vara i 20-årsåldern”

    .Var det verkligen män, det var inte ”barn” då ?

  9. ”– Pojken lyckades ta sig hem till sina vårdnadshavare”

    Jag skulle vilja fråga Evelina Olsson varför inte pojken skulle kunna/lyckas ta sig hem….för att han var barfota eller.?

    Två vuxna män rånar en unge på jacka och skor..Sverige och framförallt Malmö är utom räddning…Arma arma land.

Kommentera