Fredrik Virtanen: Jag vill ha 20 årslöner i skadestånd

MEDIA. Medieprofilen Cissi Wallin åtalas för grovt förtal av Fredrik Virtanen, skriver Åklagarmyndigheten i ett pressmeddelande. – Det är fråga om ett grovt brott enligt min uppfattning, säger kammaråklagare Daniel Suneson i ett pressmeddelande.

Bild från Politikfakta

Under hösten 2017 anklagade Wallin den tidigare Aftonbladet-kolumnisten Virtanen för våldtäkt i ett inlägg på sociala medier. Händelserna ska ha inträffat år 2006 och utreddes flera år senare innan de lades ner i brist på bevis.

Wallin berättade tidigare i veckan själv att hon skulle åtalas. Hon nekar till brott.

-Pettersson säger att Fredrik Virtanen, som numera bytt namn, borde betala skadestånd för allt skit han skrivit på Aftonbladet innan han fick sparken. Virtanen har själv erkänt att han missbrukat kokain och  alkohol samt har eller har haft en skev kvinnosyn.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

17 thoughts on “Fredrik Virtanen: Jag vill ha 20 årslöner i skadestånd

    • Tro gör man i kyrkan.
      Virtanen är absolut inte min favorit men det kan bli litet hur som helst om man har litet sprit i kroppen .Kanske minns inte Cissi vad som egentligen hände. Dessutom ett över 10 år gammalt fall som anmäls nu är väl härsket
      Anmälningsbenägenheten har vuxit med Metoo.

  1. Ja du Virtanen, där Joakim La Motte har en ryggrad där har du en sena som håller baken uppe. Oavsett om denne figur är skyldig eller ej
    i detta fall så har han tjänat in, liksom flera kollegor till all den
    negativa skriverier han råkade ut för ? Hur många har inte drabbats
    av hans egna nidskriverier?

  2. Det är konstigt att vänster folk inte fattar vad de utsätter andra människor för innan de själva blir drabbade, att de inte bryr sig om sanningen är väl känt. Det räcker att läsa vad han skriver ” aldrig varit med om mörkläggning” redan här lever de i en helt frånvarande värld långt ifrån dagens samhälle de har skapat. Borde vara straffbart att leva i en låtsasvärld.

  3. Vilka löjliga krav sen vad som är sanning vet ju bara han o hon. Cissi Wallin ger jag inte mycket för heller men Virtanen är man bara skadeglad att han råkade illa ut så mycket skit och dynga han har utsatt andra människor för. Svinhugg går igen brukar det ju heta.

  4. Det här kan aldrig bli förtal. Visst har det varit en rättegång där Virtanen friats, då ord stod mot ord. Men hon har sin fulla rätt att vidhålla det hon sagt i rättegången. Det är inte att förtala någon.

    sedan kan jag ju inte annat än mysa när två vänstermänniskor ryker ihop på detta sätt och både vilket liv de lever och vilka värderingar som finns i gyttjan. Sett ur den synvinkeln är detta obetalbart.

  5. Han är väl en sann kommunist personifierad, som antagligen skriker Pol Pot när det prenumererar för det har jag hört alla kommunister gör.
    Att däremot bli falskt anklagad för våldtäkt är för djävligt, men han har ju anklagat och spritt hat mot alla SD, så hur stämmer vi honom?

  6. Två idioter ska bråka i en rättssal för mina pengar, jag mår fan illa om hur Sverige hanteras.

  7. Virtanen är rökt i alla fall, oavsett hur det faller ut. Arketypen för ett ärkesvin är nog inte långt ifrån.

Kommentera