Filipstad, brottsligheten är värre än arbetslösheten

INVANDRING. Nu får kommunerna betala för ”förtjänsten” skrev i häromdagen med anledning av den katastrofala situationen i Filipstad, med bland annat 80 procent arbetslöshet bland de utomeuropeiska invandrare som skulle rädda vår framtid. 

Men Filipstad är inte bara arbetslösa asylinvandrare och ekonomi. Det är även brottslighet. Våldsbrotten i Filipstad är 94 procent högre än snittet i Värmlands län.

I Filipstad anmäldes år 2018, 1289 våldsbrott/100k inv, vilket är 94 procent fler än i hela Värmlands län tillsammans.

Erika Ohlsson.se

Om Filipstad på bloggen…

-Pettersson börjar misstänka att asyl- och anhöriginvandringen är ännu värre än den på papperet. Vilka migranter är det som kommer till Sverige? Är det latmaskar, kriminella, oduglingar som har som enda mål att leva på svenska skattebetalares bidrag.

Vi kan ju se att många som har stannat i Afghanistan, Somalia, Syrien med flera länder lever drägliga liv hemma.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

17 thoughts on “Filipstad, brottsligheten är värre än arbetslösheten

  1. Vart tog alla högutbildade hjärnkirurger och raketforskare vägen.
    De som skulle rädda våra pensioner.
    Vet kanske Morgan vart de tog vägen?
    Och nu står Morgan och kallar invandrare för odjur.
    Reinfeldt kanske vet var de finns?

  2. Sossarnas inkompetenta regering har som vanligt satsats på fel häst. Svartköpen av röster har inte gått hem. För att få tillbaka lite av sin saknade heder återstår bara en sak, skicka hem alla odugliga analfabeter så fort som möjligt stäng gränserna för muslimer och avgå. Svenska folket som gått igenom denna svåra tid förtjänar lite lugn och ro.

  3. Det värsta brottet var ju att ta hit de massvåldsbejakande, masskulturberikande, massbrottsbenägna och psykiskt masstörda analfabeterna m fl. överhuvudtaget. Alltså, varför massimportera massutmaningar?

  4. Nu har Stefan Löven fått sitt drömsamhälle nu har han börjat importera ännu mer muslimer som naturligtvis röstar på sosseriet parollen är nog skit i Svenska folket bara behåll makten och sko sig själva….

  5. Filipstad ! ?

    Vi besöker ibland den fantastiskt fina
    matbutiken, ICA Maxi vid Nyköpings
    norra infart.
    De gånger vi varit där sent på kvällen
    har det varit MYCKET ”mörkt” både i och
    utanför butiken.
    => en mycket obehaglig känsla!

  6. Enligt Kling o Klang beror det på vädret, dåliga betyg, utanförskap o trångboddhet, vi normala Svenskar bockar o tackar, för det hade vi ingen aning om, fattas väl bara att vi är rasister också.

    • Vi är rasister, det vet väl alla ?
      Om man inte älskar och hyllar en drygt 40-årig totalt okontrollerad och landsförädisk massinvandring som skapat ett kriminellt mångkulturellt anarkisamhälle så är man rasist och inget annat.

  7. Tittar man på tabellen, så visar det att Hammarö kommun har minst brott.. kan ni gissa vilken kommun som tagit minst med asylsökande????? Ni som röstar på MP, bry er inte om att försöka förstå denna tabell. Det skulle bli allt för svårt, att få er att förstå vad tabellen visar…

  8. Nu när Filipstad och många andra kommuner har den verklighet som är. Så skulle det vara bra om en hel del socialdemokrater, vänsterpartister , miljöpartister och centerpartister visade sin solidaritet med Filipstad och utvecklingen där.

    Man pratar alltid om ”allas lika värde”, värdegrund” och ”en vinst lite längre fram”. Nu kan man visa sin solidaritet och flytta till Filipstad och uppleva det som man politiskt tycker är bra beslutat i migrations politik. Här finns alla möjligheter till att uppleva ”vinsterna”, i deras politiska styrning och vision av Sverige.

    Om man inte flyttar dit för att stödja kommunen, så kan man väl i alla fall anordna studieresor med buss från Stockholm till Filipstad. Skulle ge kommunen en chans att få in lite intäkter på turism från rikare storstadsbor med ett stort solidariskt hjärta.

    En upplevelseresa i verkligheten. Tror det är många som behöver göra den. För att validera dagens verklighet, mot vad teoretiska beslut i en politisk skyddad värld, skapar i Sverige.

  9. Oftast utövas våldet MELLAN invandrarna; primitivt tänkande med låg impulskontroll genomsyrar många kulturer – även i Europa (och vilda västern…) – medan vi i Sverige är sondmatade med samförstånd och pascifistiska lösningar, diskussion och överenskomelser. ”Den svenska modellen” – från arbetsmarknaden syns även i andra delar av samhället. Dvs just det ”samhälle” som nu medvetet mals sönder och ersätts med ett tänkande som Sverige övergav för några hundra år sedan. Det samhälle som ger rubriker i media…

    • Sara:
      Tror detta har med orten i sig själv att göra…
      I ”Sundets Pärla” var det som du skriver framför allt inom,el. i närheten av deras Ghetton,som brotten tidigare skedde. Numera har ju staden så många Ghetto,att överfall o. rån mot oss inhemska sker mitt på dagen,i våra Parker och vid stora trafikerade gator ! Offren är då de ”rika svenskarna”…
      Antalet knarkare ökar i sådan omfattning att t.o.m. Stenbock som sett mycket i sina dagar förvånas. Själv kan jag inte längre vistas på min balkong,eller ha dörren mot den öppen,p.g.a. den hö/gräsdoft som kväljer mig ! (Glömmer aldrig,första gång i början av 70-talet,när jag första gång mötte detta illaluktande kvalm i Hamburg !)
      Vem kunde då ana att man i sin egen lägenhet,skulle uppleva denna hemska doft,på ålderns höst ?
      Därför längtar jag till höst/vinter,så dessa marodörer tvingas vistas inne….

  10. Bildas ett kalifat när dom gamla dör och unga flyr stället bara Batikkärringa kvar tragiskt tar 10 år o polisen får inte ingripa för det är rasism. Många samhälle står på tur Åtvidaberg Högsby Virserum Hultsfred Mörlunda Berga Ruda Emmaboda…. Och ändå röstar jonen på S otroligt.

Kommentera