Kriminell syrier häktad för mordet på kvinnan i Malmö

BROTTSLIGHET. Den 19-åriga man som är misstänkt för medhjälp till mord på den 31-åriga läkaren Katrin Hakim i Malmö i måndags har häktas, rapporterar flera medier. Syriern häktades på skälig misstanke, den svagare graden, för medhjälp till mord på kvinnan, medhjälp till försök till mord på den man som också var närvarande samt grovt vapenbrott.

UPPDATERAT: Syriern är släppt, någon hade skrivit bilen som användes vid mordet på honom.

Naief Adawi och Karolin Hakim samt deras barn.

Häktningsförhandlingarna inleddes klockan 13.30 på eftermiddagen och skedde bakom stängda dörrar. 19-åringen nekar till anklagelserna och har alibi för tillfället då mordet begicks eftersom han då deltog i en rättegång i ett annat ärende, enligt TT.

Karolin Hakim avrättades i Malmö

Polisen jagar tre män som var omaskerade som sågs av många vittnen och filmades av flera. Tungt kriminella i Malmö bland de utpekade. Spåren leder till ett knarknätverk i Helsingborg, och tidigare mord i Malmö.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

11 thoughts on “Kriminell syrier häktad för mordet på kvinnan i Malmö

  1. Va, finns det kriminella Syrier och andra perfekta importerade kriminella parasiter i dagens och Steffes trygga och heligt mångkulturella Sverige ?

  2. Undrar om det är en återvändande IS terrorist som utförde mordet, i och med kvinnor och barn varit tabu enligt kriminella.
    För det skulle förklara en hel del gällande kallblodigheten och respektlösheten för liv.

    • Inte helt uteslutet att det är en av extremvänsterns s.k svenska IS-hjältar som återvänt till det mångkulturella paradiset och Islamistiska Sverige !


  3. föreslog igår, tror jag de va??..angående
    utomeuropeiska våldsbrottslingar likaväl
    kunde skakagaller t.ex på något utrikes
    pensionat, varför inte i Sibirien? Efter vi
    gjort en överenskom. med vännen Putin!

    TUKTHUS fanns förr, dessa va mer eller
    mindre uppfostringsanstalter för vuxna…
    inrättningar typ dessa vore fina ställen,
    inte alla, men många Blattingar borde få
    riktig Svensk uppfostran då inte DALT
    hjälper…mitt förslag går ut på att ha tre
    (3) olika slussar på TUKTHUSEN, 1:a
    anhalt då de rycker in är No 3…sköter
    de sig ngt sånär där, hamnar de i 2:an,
    sköter de sig ngt sånär där hamnar de
    1:an…gör de något sattyg under tiden
    thamna de utan paron i 3:an å får börja
    om från början igen…finns säkert mga
    frivilliga, av oss som kan tänka sig ställa
    upp som plitar!

    TUKT står bl.a för; sedligt skick, goda
    seder, ordning, anständighet; fostran,
    disciplin, pli

    https://sv.wikipedia.org/wiki/Tukthus

  4. Så klart det är viktigt att alla fakta blir belysta i nyhetsartiklar och debatter. Läsarna har rätt att få veta sådant. Har man sagt A så får man säga B; så är det bara.

  5. Kan de möjligen vara den s.k. Drottninghögs-ligan från Hbg som ligger bakom. Dessa är enormt stor inom knarkbranschen och har kanske lånat upp kapital av Naief ?
    Vad betr.den häktades Merca är det inget ovanligt bland de ”flyktade stackars barnen”,från MENA ! I mitt Ghetto finns otaliga nästan nya sådana parkerade..

    • Möjligen ligger jag rätt i mina misstankar…I kväll svävar Helikoptern över ”Sundets Pärla”,sedan c:a en timma tillbaka !
      Har däremot inte hört någon skottlossning senaste tiden… Enbart överfall o. rån även mitt på dagen i staden parker,o. igår på en av Huvudgatorna. Ja det är mer spänning här nu,än det var i Brasilien !

  6. O fan en Syrier (invandrare)…jag som trodde det var Lasse Ekdahl eller Magnus Eriksson..där ser man vad fel man kan ha ibland.

Kommentera