10 thoughts on “Gröna extremisterna gömmer sig bakom Greta

  1. Sitter just och tittar på en film med bilder från 1939 från såväl England,som Tyskland. Döm om min förvåning när det redan för 80 år sedan fanns en ”klimatuppvärmning”,av sällan skådat slag,sedan då de sista 10 åren.
    1929 skulle det ha varit en liknande,som skördade många äldres liv p.g.a. värmen !
    Detta borde Skribenterna kolla upp. Kanske fanns det hetta före Gretas tid !

  2. Hon är tuff. Att korsa Atlanten i en segelbåt kräver en hel del kan tänkas. Obegripligt hur så mycket kritik kan riktas mot Greta, hon gör något hon tror på och har blivit en av världens mest kända svenskar. Hur kan någon kritisera henne för det?
    Är det jantelagen som spökar här måntro?

    • För mig återstår frågan; är det nödvändigt att vara så drastisk som Greta för att ”ha gjort något för klimatet ?”(citattecknen är mina egna ). Mitt svar på den frågan är NEJ; jag anser det vara bra nog om du inte slänger bort mat, har inomhustemperaturen på max +20 grader samt har på belysningen bara i de utrymmen du befinner dig. Jag respekterar Gretas engagemang-men anser dyrkandet av henne vara överzriven

  3. Ja man skulle nästan kunna tro att Miljöpartister ligger bakom
    alla bilbränder o skolbränder, för om det ämnet talar inte MP??

  4. Jag läste någon stans att FN-Chefen hälsat henne välkommen och gratulerat. Där ser vi nivån på den som tror att han leder världen. Lika ynkligt som när Löfven skryter med Greta i internationellt tal i Bryssel.

    • Glömmer aldrig bort när han besökte Ryssland och frågade om någon känner till Greta.Det uppstod en pinsam tystnad och där gjorde Lövén boret sig ordentligt.

    • Det är väl bra att guds enfödde dotter Greta uppmanar till skolstrejk.
      Då kan dom som borde gå i skolan fortsätta tills dom blir sådär 20-25 år med att tro att 5+6= 56 och inte 11 som deras dumma föräldrar som slösat bort sin ungdom på att gå i skolan påstår.

Kommentera