Nummer 26 fälld i natt

BROTTSLIGHET. En kvinna har dött efter en skottlossning på Multrågatan i Vällingby i västra Stockholm i natt. Enligt uppgifter söker polisen två maskerade gärningsmän som flydde från platsen i en mörk bil.

Steget Efter

– Bilen åkte iväg jättefort. Jag hörde upp till tio skott, säger ett vittne.

Polisen har hittat tomhylsor på platsen och jobbar med dörrknackning i området, skriver polisen på sin hemsida. Larmet kom in klockan 01.31.

Kvinnan som mördats i Råcksta i natt är 18 år. En kriminellt belastad man misstänks ha varit måltavlan. Skotten uppges ha avlossats med automatvapen och en bil ska har setts fly platsen efter skjutningen.

-Pettersson hörde från säker källa att Stefan och Morgan tryckte på snooze och somnade om…

*Nr 26 är min egen statistik, det kan vara värre i verkligheten, men inte färre.

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

26 thoughts on “Nummer 26 fälld i natt

  1. Jag tycker politikerna verkar mer upprörda nu när de avrättar kvinnor.
    Är inte alla lika värda längre ?

  2. Äntligen så får vi ett signalement, tack vare att mördarna var maskerade och hade en ’mörk’ bil. Stort tack till polisen för denna detaljerade beskrivning!

  3. Äntligen så får vi ett signalement, tack vare att mördarna var maskerade och hade en ’mörk’ bil. Stort tack till polisen, det här kommer att hjälpa något oerhört… Eller?

  4. Etablissemanget i dess mest motbjudande form: Annie Lööf twittrar om att de kriminella nu helt tappat respekten för människovärdet. Jaså, har det inte varit så de senaste 5-10 åren?
    Snarare är det så att fru Lööf sedan länge gått i spetsen för ett folkförräderi som saknar motstycke. Ett förakt av det svenska folket, dess välfärd och dess tidigare stolta nation!

    • Och där ligger hon och ruvar nya svenskar att ta över landet. Huuu, Vem vågar skaffa barn i dag ? Samhället de får ta över är obotligt förstört.

      Tänker på Vanessa som blev mördad i Vällingby.Ofta har ungdomar inget val i blandklasserna att avstå från vissa ”kompisar”. De vågar helt enkelt inte.

      Så jättesynd om våra barn och unga idag. Inte konstigt att de tappar tron till samhället och mår dåligt.

  5. Utanförskapsområden liknar typen av fiender ockuperad mark. Det är inte värdigt en demokratisk nation att samla friska vuxna utländska kriminella klaner och släkten på speciella områden och låta dem villkorslöst bestämma i närområdet och få alla bidrag och hela välfärdsbiten serverade på silverfat. Naturligtvis finns det skötsamma medborgare bland dem, men det är farligt dumt att dra alla över en kam.
    Det finns ändå alltför många bevisat kriminella element, som lekande enkelt bedrar myndigheterna om sin identitet och bakgrund för att få uppehållstillstånd med stora bidrags- och välståndskakan serverad. Nu när den ekonomiska nedgången står för dörren är kommunerna verkligt illa ute. Varför kunde ingen ansvarig räkna ut det? Kanske ingen vågade?

  6. Besökte min moster i Stockholm sommaren 1958.
    Den sommarens stora lösnummerförsäljning för kvällspressen, förutom fotbolls VM, var ett mord på en kvinna i Fruängen. Kvällspressen firade stora triumfer hela sommaren på detta enda mord!
    Som liten gosse var jag både rädd och förskräckt. Numera är sådana händelser vardagsmat och mord i Sverige har förvandlats till en fotnot kvällspressen!

  7. Polisen i kris. Saft, kaffe och muffins håller att ta slut. Mogge o Steffe lovar fylla på förråden asap.

  8. Är det så att gangstrarna börjar ge sig på anhöriga nu !! Finns det inga mänskliga gränser för dessa importerade odjur.

    • Nej det finns inga gränser för dessa perfekta svenska importer av primitiva grottmänniskor som inte utvecklats under miljontals år av evolution, det märks väl klart och tydligt ?

  9. Vad fan är det som händer?
    Hur kan dessa betongrövar till politiker bara sitta och titta på?
    Man läser om en massa skit hela tiden o obehaget kryper närmare obygden där jag hör hemma.
    Det finns ett parti som varnat för detta i hyfsat många år nu. Läste i expressen nu att väldigt många kommuner ligger skrynkligt till ekonomiskt och pisstidningen nämner t o m att detta beror på oreglerad invandring. Känns som jag läst detta på seriösare plattformar för ganska länge sen. Men kommer pendeln svänga nu så det blir lite hårdare tag? Förmodlingen inte….

  10. Dyster statistik i dagens och Steffes trygga och heligt mångkulturella Islamistiska Sverige !

  11. Svenska Åklagarna och Domstolar kämpar hårt för att ännu fler yrkeskriminella ska välja Sverige för kravlösa bidrag till flera falska Identiteter!
    Även för de redan här ska känna sig trygga i att begå fler och grövre brott!
    Sen känner de sig förnärmade när vanliga människor ”lägger sig i”..
    Eller känner hat och äckel för dem!
    I inget annat land i världen är det lika helt riskfritt o lönsamt att plocka in militära vapen och sprängmedel som i Sverige!
    Något makthavarna sen 30 år inte ens funderat på att ändra på!
    Nu visar sig Facit för 30 år med PK-cancern och Myndighetsvänstern!
    Även för omfattande valfusk utan minsta ambition att åtgärda de fuskbara systemen!

  12. I Sverige begås det lika många mord om dagen i dag som det gjorde under ett helt år på 60-talet.

Kommentera