Misstänkta polisskyttar greps i svenskskyltad Volvo


BROTTSLIGHET. Två personer har gripits för gårdagsnattens polisskjutning i Finland. De greps i en svenskregistrerad grå Volbo.

De misstänkta gärningsmännen greps strax före klockan 20 svensk tid efter en halvtimmeslång biljakt där de misstänkta sköt mot polisbilen. Gripandet skedde i Ylöjärvi nära Tammerfors.

Polismännen som sköts befann sig på ett larm i Borgå, som ligger utanför Helsingfors, när de sköts natten mot söndag. Skadeläget beskrivs som stabilt och en av dem har fått lämna sjukhuset.

Svenska Yle


10 responses to “Misstänkta polisskyttar greps i svenskskyltad Volvo

 • Kenth Andersson

  Nu är det bekräftat av den Finska polisen att dessa kriminella parasiter är s.k svenskar vilket naturligtvis inte förvånar någon utanför begåvningsreserven !
  Nu gäller det att fort få hem dessa stackars missförstådda och förmodligen även också orättvist behandlade parasiter till det förlovade trygga mångkulturella och Islamistiska Sverige så att de inte far illa i Finland utan får avtjäna en kort tid på något av Kriminalvårdens fina fullservade hotell om de har otur men skulle tro att de går fria efter att det mångkulturella svenska rättsväsendet har sagt sitt.
  Bara hoppas att Finland inte överlämnar dessa vidriga kriminella parasiter till Sverige.

  Gilla

 • Tomas O'Maely

  ”Svenskar”?

  Gilla

 • oerdoeg

  MGM är två svenska medborgare, födda 1989 och 1994, upplyste finska Centralkriminalen nyss.

  Gilla

 • Nils Dacke

  Nu är sannolikt ”svenskar” i Finland och skjuter poliser, tidigare har ”svenskar” också varit i Danmark och de skjutit och sprängt. Undrar när våra grannländer tröttnar?

  Gilla

 • Maya

  Finsk polis gjorde ett strålande jobb som fick fast förövarna snabbt och effektivt.Jag antar att det beror på att dom inte är ” sönderfeminiserade ” som tyvärr den Svenska polisen har blivit.Det är konsigt att dom inte har utrustat den Svenska polisen med vattenpistoler så att ingen ska bli skadad vid utryckningar.Det finns många bra poliser i Sverige ,men tyvärr har dom fått sina händer bakbundna.Gissa varför …..

  Gilla

 • ståfräs

  Polisen i Nyköping meddelar lugnt ” Det var ingen risk att ngn av oss skulle bli träffade”.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Finska polisen gör sitt jobb till skillnad mot politiskt korrekta svenska Pridande Kling och Klang !

  Gilla

 • Jean

  Se och lär, svensk polis. Brottslingar griper man, inte bjuder på fika och stryker medskäggs…

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: