Misstänkta polisskyttar greps i svenskskyltad Volvo

BROTTSLIGHET. Två personer har gripits för gårdagsnattens polisskjutning i Finland. De greps i en svenskregistrerad grå Volbo.

De misstänkta gärningsmännen greps strax före klockan 20 svensk tid efter en halvtimmeslång biljakt där de misstänkta sköt mot polisbilen. Gripandet skedde i Ylöjärvi nära Tammerfors.

Polismännen som sköts befann sig på ett larm i Borgå, som ligger utanför Helsingfors, när de sköts natten mot söndag. Skadeläget beskrivs som stabilt och en av dem har fått lämna sjukhuset.

Svenska Yle

10 thoughts on “Misstänkta polisskyttar greps i svenskskyltad Volvo

  1. Nu är det bekräftat av den Finska polisen att dessa kriminella parasiter är s.k svenskar vilket naturligtvis inte förvånar någon utanför begåvningsreserven !
    Nu gäller det att fort få hem dessa stackars missförstådda och förmodligen även också orättvist behandlade parasiter till det förlovade trygga mångkulturella och Islamistiska Sverige så att de inte far illa i Finland utan får avtjäna en kort tid på något av Kriminalvårdens fina fullservade hotell om de har otur men skulle tro att de går fria efter att det mångkulturella svenska rättsväsendet har sagt sitt.
    Bara hoppas att Finland inte överlämnar dessa vidriga kriminella parasiter till Sverige.

  2. Nu är sannolikt ”svenskar” i Finland och skjuter poliser, tidigare har ”svenskar” också varit i Danmark och de skjutit och sprängt. Undrar när våra grannländer tröttnar?

  3. Finsk polis gjorde ett strålande jobb som fick fast förövarna snabbt och effektivt.Jag antar att det beror på att dom inte är ” sönderfeminiserade ” som tyvärr den Svenska polisen har blivit.Det är konsigt att dom inte har utrustat den Svenska polisen med vattenpistoler så att ingen ska bli skadad vid utryckningar.Det finns många bra poliser i Sverige ,men tyvärr har dom fått sina händer bakbundna.Gissa varför …..

  4. Finska polisen gör sitt jobb till skillnad mot politiskt korrekta svenska Pridande Kling och Klang !

  5. Se och lär, svensk polis. Brottslingar griper man, inte bjuder på fika och stryker medskäggs…

Kommentera