Våldsamt invandrarupplopp i Nyköping, igen.

BROTTSLIGHET. För andra helgen i rad har polisen attackerats i det mångkulturella paradiset Brandkärr i Nyköping. Polisen larmades efter information om skadegörelse i området. Det eldades bildäck och rutor krossades. 

När en patrull kom till platsen attackerades polisen av en 15-20 invandrarungdomar som kastade sten på polisbilen, en ruta på polisbilen krossades. Polispatrullen på plats valde då att backa undan från folksamlingen för att invänta förstärkning.

Efter att ha inväntat förstärkning lyckades polisen sedan skingra gruppen men lyckades inte gripa någon av de skyldiga tills stenkastningen. Polisen har i samband med händelsen upprättat en anmälan om våldsamt upplopp.

-Pettersson konstaterar att det hjälpte inte med polisens vädjan på Facebook efter förra helgens oroligheter. Ungdomarna lyssnar eller inte på de vuxna i bland annat somaliska föreningen så polisen kanske ska börja skjuta tillbaka.

En film från 2015 om det nya Sverige. Nyköping och stadsdelen Brandkärr som är med på bloggen då och då. När den Eskilstunastyrda lokaltidningen Södermanlands Nyheter rapporterar så läser vi om framgångsrika och driftiga invandrare. 

Nyköpingshems vd Christer Gustavsson berättade år 2012 att bolaget lägger ut 8 miljoner varje år på att reparera akuta skador i Brandkärr. Läs igen – 4.500 kronor per lägenhet och år i AKUTA skador utöver ordinarie underhåll, men det fick vi aldrig läsa i SN, inte om imamen som misshandlade sin fru heller.

Av Nyköpings kommuns befolkning är c:a 20 % utrikes födda och dessa drygt 20 % står för runt 70 % av socialbidragen. Tyvärr finns det ingen statistik på andelen med utländsk bakgrund, alltså barn födda i Sverige av utländska föräldrar och innan vi får se den fryser nog helvetet till is.

Titta på filmen och försök räkna ut hur stor vinsten blir…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

26 thoughts on “Våldsamt invandrarupplopp i Nyköping, igen.

  1. Jag tycker polisen i Nyköping ska byta jobb, dom klarar väl av på sin höjd att ta någon som cyklar utan lyse.

    Polisen i Nyköping har skämt ut bara inte sig själva utan hela poliskåren.

    Sen gnäller dom över att dom möts av negativa skriverier och blir hånade i alternativa medier. Ja, vad kan det bero på.

    Nyköpingspolisen, ni är fullständigt värdelösa.

    Bråk och problem i Brandkärr är inget nytt, det har pågott under lång tid, fast det har eskalerat senaste året.

    Vad har ni gjort åt problemet, ingenting. Istället lägger ni benen på ryggen och backar undan.

    https://www.friatider.se/polisen-backade-n-r-ungdomsg-ng-kastade-stenar

  2. Finns det inte tusen Nyköpingsbor som kan samla ihop sig
    och gå ut och möta idioterna,? För det är tydligt att det är
    sådant dom ber om?

  3. Efter förra helgens upplopp i samma ghetto, fick dialogpolisen för sig att det säkert hjälper om de leker kurator och ägnar sig åt diverse former av självömkan. Det funkade visst inte så värst bra !!! För samma scener fortsätter att vevas om och om igen. Tag lärdom av Gunvald, använd batongen, lär av era misstag. Upprepa dom ej !!!

  4. Ynkligt att poliser troligen inte får ta i med hårdhandskarna. Man vet säkert vilka de flesta är. Ta in dem och sätt dom i ett skoghuggarläger i övre Norrland om man inte kan visa ut dom.

  5. Vid dessa tillfällen, använd era skjutvapen för tusan. Jag
    är helt övertygad om att allmänheten skulle stödja ett sådant ingripande förutom några vänsterextemister, feministextremister och batikhäxor. Eller har ni dessa vapen hängande på er för att kunna imponera på spegeln?

    • Nejdå dessa vapen är bara till för att kunna ta ut lite mer pengar från fattigpensionärerna.

  6. Trots att poliserna vädjat om nåd, då de är människor, så fortsätter det. Antingen lägger ni er på alla fyra med rumpan upp eller så samlar ni ihop länets poliser och plockar in alla. Dacta och fota dem och åtala alla som kastar sten.

    • När polisen försöker att ta reda på vem som kastat sten så skyller amöborna på varandra. Då skall samtliga inblandade sättas på närmast flyg ut ur landet.

      • Om de filmar stenkastningen och plockar in alla så borde det gå att lösa. Även om de flesta har förortskostym (Adidas) brukar skorna skilja en del.
        Varför har vi ens en polis om den inte används. Det fungerar bra på fotbollshulliganerna, trots att de inte kastar sten.

  7. 15-20 stenkastare…..ungdomar….inte gripit någon….upprättat en anmälan….

    De orden är standard i referat av upplopp.

  8. Lägg ner hela polismyndigheten. Det finns ingen anledning att avlöna en massa poliser som inte klarar av att utföra sitt arbete.

    Bjuda på saft och bullar kan göras betydligt billigare.

  9. kan inte polisen bära armband med texten Busa Inte kan finnas som hårband till hästsvans poliserna. Dessa typ av armband har ju prövats med stor framgång av fria o starka feminist flickor som åkt på gulligul festivaler, skräddarsydda för kåta och påtända ensamkomande

  10. Varför skicka 1 patrull till platsen ?? Vad ska 2 poliser kunna uträtta på plats ? Borde man inte ha lärt sig att det är ett självmordsuppdrag med så få mot hyenaflocken. Förresten varför åka till platsen överhuvudtaget ?? Skulle dom tala dom tillrätta ?? Det finns bara ett språk som dom begriper.Använd det .

  11. Vore jag polis skulle jag ta i med hårdhandskarna, hur ska de annars komma till rätta med problemen? Skicka ut dialogpoliser, bjud på korv, handhjärtan och lite dans.

  12. Ohyffsade tvättäkta svenskar är igång igen, vad ska 7 klöverns perfekt importerade stackars skötsamma och arbetssugna nysvenskar tänka om oss infödda och landet Sverige som de sökt sig en fristad i och ska hjälpa till att rädda från undergång ?

  13. Hur fan ska de kunna respektera en feminiztisk poliskår som fjantar runt i prideparader, samt dialogpoliser som vädjar om hjälp istället för att göra vad man är tillsatt att göra? Respekt förtjänar man inte genom att backa undan och titta på….

    • Naturligtvis var det lungt innan den svenska krsmgoa Pride-polisen dök upp med korvgrillen !
      Folkhemmet ÄR 2019 helt förlorat till Mussar och andra, inser man inte det är man bara en naiv dumsvensk.

  14. Anledningen till att dom försvarar det är för att de är kontrollerade av Satans demoner. Ja, du läste rätt: Satan/djävulen finns på riktigt och är denna världs gud (litet g). Gud (stort G) , dvs Jesus, finns också på riktigt och är på väg tillbaks snart, men denna gång för att förgöra alla onda, dvs våldsverkare, mördare, lögnare, ateister, kommunister, idoldyrkare, fyllbultar, sexuellt perversa, pedofiler, satanister och alla demonstyrda mussar och politiker.

    Boktips till dig: Matteusevangeliet kapitel 24. Även 2a Timoteus kapitel 3, Daniel kapitel 7-9 och hela Uppenbarelseboken. Passa på medan du kan läsa denna bok själv, de kommer snart vilja förbjuda den (som i kommunist Kina och Nordkorea). Eller inte: det är upp till dig.

  15. ”Svenske tillstander” som det heter i grannlandet…varför våra politiker förvarar det förstår jag mig inte på.

Kommentera