Sverigedemokraternas Sommarfestival 2018

INRIKES. Sverigedemokraternas Sommarfestival 2019 – Louise Erixons, kommunstyrelsens ordförande i Sölvesborgs kommun talar och Jimmie Åkessons håller SD:s sommartal. 

Paul Andersson, Moderaternas starke man i Sölvesborg, talade på SD:s sommarfestival under lördagen innan partiledaren Jimmie Åkessons tal. Framträdandet, som skedde på scenen tillsammans med SD:s kommunalråd Louise Erixon, inte varit förankrat hos den moderata partiledningen.

– De är nog inte så glada i partiledningen, sa Paul Andersson efter framträdandet. Andersson menar att man borde se till de lokala förhållandena som råder inom politiken i kommunen:

– Det ser inte ut likadant i Sölvesborg som i resten av landet, säger Andersson.

I sitt sommartal tar SD-ledaren Jimmie Åkesson upp lunchen som han och Kristdemokraternas partiledare Ebba Busch Thor åt i början av sommaren.

Väljarna har gett SD legitimitet och ansvar – och därför bör det inte vara kontroversiellt att prata politik med partiet, anser Åkesson.

– Den som äter lunch med mig visar prov på ansvarstagande och intelligens. Det är helt rationellt att prata med riksdagens tredje största parti, säger Åkesson i talet. Men Åkesson kritiserar samtidigt KD-ledaren Ebba Busch Thor och säger att partiet måste bestämma sig i migrationsfrågan.

– Det är hög tid att hon och Kristdemokraterna bestämmer sig för vilket ben hon ska stå på. Det är dags för henne att ta ansvar – på riktigt!

TT/OMNI skriver mer…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Sverigedemokraternas Sommarfestival 2018

  1. Det finns bara ett parti i dagens s.k trygga och heligt mångkulturella Sverige som till 100% driver frågan om återvandring och ett Swexit ut ur rikemansklubben EU och det partiet heter AFS och detta parti röstade jag på i valet 2018 och i senaste EU-valet och kommer definitivt att rösta på AFS även 2022 och i fortsättningen så länge partiet driver dessa två för Sverige mycket viktiga frågor + naturligtvis deras hårdföra kriminalpolitik som inget parti i riksdagen är i närheten av, det måste till enorma krafttag och hårdhandskar för att få bukt med dagens totalt respektlösa och hänsynslösa kriminella gäng och parasiter som indirekt snart styr hela Sverige tack vare en mångårig fjollpolitik från 7 klövern.
    Det är bråttom nu, klockan är fem i tolv snart är det helt kört för fosterlandet.

  2. Framtiden tillhör de människor som har öppnat ögonen; om det skedde igår eller för trettio år sedan, är inte relevant i nuläget, det viktiga är att folket vaknar och rör sig i rätt riktning. Jag tycker att Jimmie gör rätt i att lyfta den starka och betydelsefulla inriktningen som S har haft för det svenska samhället. Har haft, vill säga, det är historia nu, och det har det varit ganska länge. Röstfiske, allas lika värde och makten framför allt, den rävsaxen önskar jag inte min värsta ovän, det är en ekvation som inte går ihop, en världsbild som är allt annat än modern och ej heller modellen för ett fritt, nytänkande och demokratiskt västerländskt samhälle. Det var många självklarheter i talet, mycket sunt förnuft, och jag är övertygad om att rättvisan vinner terräng för varje dag som går. SR, SVT och annan aktivistisk media; det är snart ute med er. På ett fåtal år, så har människor på stan, på arbetet, grannar, släkt och vänner, ibland med diametralt olika politiska åskådningar, kunnat diskutera saker utan att råka i handgemäng, snarare tvärtom, det finns en samsyn kopplad till verkligheten. Välkomna verkligheten, anamma den, ta den till dig, tänk framåt, gilla positiv förändring!

  3. Vi är bereda att kompromissa bort delar av vår politik säger Louise Erixon i början.

    En av anledningarna till att jag inte längre ser mig som Sverigedemokrat, det går inte att kompromissa eller vara för snäll när det gäller den för landet så otroligt viktiga frågan återvandring…ALLT handlar om att vi får igång en rejäl ÅTERVANDRING av alla dom som är här av fel anledning och som begår grova brott år efter år.

    PS: Men hon lyckades behålla simhallen…:-)

    • Edit: Ett bra tal, är det nåt herr Åkesson klarar utmärkt så är det att prata inför publik få ut sitt/SD:s budskap och få in en och en annan smocka på kritiker så som vänsterliberaler Etablissemanget och journalister…..sen blir det tyvärr inte mycket mer.

      • Prata är en sak, verkstad är en helt annan sak !
        J.Å har som mål att för alltid avsätta Löfven, bra men sen då ?

    • Den som inte tänker kompromissa lär inte få något gjort alls. Alternativ för Sverige, AfS, säger att de ska starta återvandring i stor skala och att de inte tänker kompromissa om det. Det är rätt tufft med tanke på att AfS har en bit kvar till 50 procent. De fick 0,31% och 20.290 röster i valet men behöver ungefär 3.300.000 till för att få egen majoritet vilket är det enda som gäller om man inte vill kompromissa.

    • Det finns bara ett parti i dagens s.k trygga och heligt mångkulturella Sverige som till 100% driver frågan om återvandring och ett Swexit ut ur rikemansklubben EU och det partiet heter AFS och detta parti röstade jag på i valet 2018 och i senaste EU-valet och kommer definitivt att rösta på AFS även 2022 och i fortsättningen så länge partiet driver dessa två för Sverige mycket viktiga frågor + naturligtvis deras hårdföra kriminalpolitik som inget parti i riksdagen är i närheten av, det måste till enorma krafttag och hårdhandskar för att få bukt med dagens totalt respektlösa och hänsynslösa kriminella gäng och parasiter som indirekt snart styr hela Sverige tack vare en mångårig fjollpolitik från 7 klövern.
      Det är bråttom nu, klockan är fem i tolv snart är det helt kört för fosterlandet.

    • AfS löften om att aldrig kompromissa i några frågor är nog lovvärt, men så länge inget parti ensamt når 50,01 i valet lär vi få se konsekvenser även i framtiden och detta gäller självklart också AfS, tro inget annat.

      Däremot är det skillnad på att kompromissa och att kompromissa bort sin själ. Där är sossarna svek om värnskatten ett bra exempel.

  4. Så här när skolorna börjat… och muhammed o familjerna börjat komma från emestern i syrien börjar jag som forsörjare av dessa fundera.
    Dock funderarar jag ensam.

Kommentera